Онлайн гадаене по скайп от Евелина Лютова

Можете да получите уникално онлайн гадаене по скайп специално за вас от Евелина Лютова! Само сега!

Интернет е прозорецът към света. Много хора се радват на този съвременен начин на комуникация. Благодарение на него всяка вечер след моите пациенти и клиенти сядам на компютъра и мога да поговоря с всеки, който желае да се консултира с мен. Най-много обаждания и разговори имам от Гърция, Кипър, Испания, Италия, Германия, Белгия, Англия, Израел, Америка и едно обаждане от Африка.

Навсякъде по света хората имат проблеми и търсят начин да ги решат. Хубавото е, че това може да стане не само с лично посещение, но и в разговор по телефон или скайп.

Искам да помоля всички, които желаете да поговорим за Вашите проблеми, да улесните работата ми и да не желаете да пиша на скайп, защото това е доста бавен процес. Често разговорите ми с Вас са повече от 10 минути и понякога продължават до час. Затова моля тази комуникация да става  чрез разговор.

Ще се радвам да помогна на всеки, който има проблеми от емоционален, финансов или здравословен характер, или просто иска да си отговори на въпроса „Как да разбера имам ли магия“!

Евелина Лютова

Enjoyed this post? Share it!

 

35 коментара по “Онлайн гадаене по скайп от Евелина Лютова

 1. Таня, може да се направи нещо. Позвънете ми моля.

 2. Здравейте ,
  Г-Жо Евелина. Пиша Ви за помощ. С приятеля ми се разделихме. Семейството му въобще не ме харесва и многократно майка му се опитваше да ни раздели. Този път окончателно ли е или може нещо да се направи. Обичам го този човек и много ми е болно и мъчно , че така се развиха нещата.

 3. Здравейте ! Въпросът ми е , кога ще видя родителите си ?

 4. Необходими са и други данни. Пишете на мейла или ми звъннете на телефона.

 5. Напишете данните в мейла или ми позвънете на телефона

 6. НАПИШЕТЕ ДАННИТЕ НА ДВАМАТА В МЕЙЛА ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОНА.

 7. Ще се върне ли любимият ми от чужбина?

 8. Здравейте, искам да ви попитам дали ще се съберем отново с Добромир ?

 9. Добър вечер ! С приятеля ми се разделихме 4 години бяхме много много се обичаме не мога без него кажете ми какво да направя…? 🙁 Ще се върна ли при мен ? Добри 08.04 . 1993 Теди 04.04.1997

 10. Добър вечер ! С приятеля ми се разделихме 4 години бяхме много много се обичаме не мога без него кажете ми какво да направя…? 🙁 Ще се върна ли при мен ?

 11. Със любовника какво ни предстой как ще се развият нещата

 12. Не разбрах с кого какво искате да се случи. С любовника или с мъжът Ви?

 13. Ще се оправим ли финансово имаме кредити и кога

 14. Искам да разбера какво ще се случи със нас имам извън брачна връзка ще продължим ли да се виждаме но и двамата сме семейни какво ни предстой

 15. Ще заминим ли с мъжът ми да работим в чужбина и ако е да кога и къде

 16. Искам да попитам за едно. Момче което го познавам от 4г. Има ли намерения кам мен роден е на 18 септември 89.

 17. Здравейте! Искам вразка с женен мъж от една година. . .мога ли да очаквам брак с него? Или ще бъда щастлива на друго място? Благодаря ВИ! !!

 18. Възможно е да е възможно мила Валентина. Първото нещо, което правя аз при такива случаи е да проверя дали вие двамата имате необходимата съвместимост и дали си заслужава да желаете още този човек. След това ще ви предложа вариант за решаване на конкретния проблем.
  Ако желаете да ви помогна, можете да ми пишете лично на този мейл : info@dalgoletie.com
  Евелина Лютова

 19. Здравейте имах връска със разведен мъж около два месеца един месец живяхме заедно и и той прибра жена си и си дадох ме един месец възможно ли е да се съберем пак

 20. Здравейте, имам собствен бизнес, който се развива, но с неудовлетворително темпо. Мога ли да го стабилизирам и да стане по-ефективен?
  В личен план ще срещна ли подходящ партньор?

 21. КК да останем заедно с приятеля ми

 22. zdraveite kak moga da se svurja s vas iskam da pitam za rabotata I semeistvoto

 23. Iskam da razbera dali priatela mi e iskren sas men

 24. Разделих се с приятеля си. Тежко ми е. Искам да знам окончателно ли е този път? И независимо от това аз ще имам ли семейство и деца?

 25. Искам
  да разбера дали щесе събера със сапругатаси имам две деца разведохмесе

 26. Танчето Драмкина
  ЕВЕ ,ТИ , ПРЕКРАСНА ДУША ! ВИНАГИ ГОТОВА НА ТОВА : ДА ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕК В БЕДА ! С ТОЗИ БОЖИ ДАР , ВСЕКИ ИСКА ДА СИ МУ ПРИЯТЕЛ И ДРУГАР ! ТИ , СЪЩО , ЕВЕ , СИ РАНИМА ЗАЩОТО СИ ЧОВЕК С ИНТЕЛЕКТ , ЧАР И ДОБРОТО ! НЕКА ГОСПОД ДА ТИ ДАВА ВСЕКИ ДЕН , ЧАС , МИНУТА , СЕКУНДА С ТВОЯ ЧАР : МНОГО ЗДРАВЕ , РАДОСТИ , ЩАСТИЕ , КЪСМЕТ И ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕННА , ЧЕСТИТА , МЪДРА ! ЗАТОВА ТЕ ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ И СИ ПРОСЛАВЕНА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ! ГОРДА СЪМ , ЧЕ СИ МИ ПРИЯТЕЛ ! ОБИЧАМ , ТЕ БОЖИЕ СЪЗДАНИЕ ! ПОКЛОН ПРЕД МЪДРОСТТА ТИ , УМЕНИЕТО ТИ ДА ЛЕКУВАШ , ДА ДАВАШ , ДА СЕ РАЗДАВАШ ! ОБИЧАМ , ТЕ , МИЛА ПРИЯТЕЛКО ! НЕКА ВСИЧКИ ДНИ ДА ТИ БЪДАТ КРАСИВИ , А СЪРЦАТА НИ ДА ТЕ ТОПЛЯТ ! БЛАГОДАРЯ , ЧЕ ТЕ ИМА !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.