Черната магия кара хората да страдат, дори ако са в чужбина и далеч от мястото на направената магия. Вижте кой я разваля.

 В статията ще порчетете :

ЧЕРНАТА МАГИЯ ВРЕДИ и как са разрешили хората проблема си.

Видео

ЕВТИНАТА  МАГИЯ НАИСТИНА ЛИ Е  ЕВТИНА

Аз съм една изстрадала българка от Испания и Евелина ми помогна!

Едно искрено писмо, разказващо за дарбата на Евелина Лютова и нелеката съдба на една жена, която й се е доверила и е останала доволна.

Казвам се Анета и съм на 55 г. В момента живея и работя в Испания. Дъщеря ми е в Америка, а синът  в Германия. Единственият вариант да се виждаме и чуваме е интернет. Направиха ме съвременна баба с лаптоп на Коледа преди няколко години и сега мога в свободните часове да пътувам навсякъде по света с него.

Прочетох за Евелина Лютова и чудесата, които прави в http://www.chudesa.net/. Свързах се с нея чрез коментар под публикация и имейла, който е обявен за връзка с нея. Говорихме близо час една вечер. Тя ми каза много неща за моя живот, които са абсолютно точни.

Евелина установи наличието на това, което  знаех, че го има и от други нейни колежки. Описа ми жената, която прави магиите и по какъв начин. Реших да направя разрушаването на тези тежки магии с нейна помощ, защото ми вдъхна огромно доверие.

Преди година, когато се върнах в България за кратко, посетих нейна колежка в един дунавски град . Тя ми поиска 470 000 евро. и да ходя на гроб да заравям разни дрехи.

Изплаших се и си тръгнах бързо от нея. Наложи се да си сменя номера, защото същата ясновидка ме търсеше всеки ден и говореше, че всички от семейството ми ще умрат.

После  ми казаха за друга ясновидка в един малък морски град, която била много добра. Отидох  там. Нищо не позна, но затова пък поиска по-малко пари – 120 000 евро. От една година съм престанала да търся спасение до момента, в който случайно не прочетох за Евелина Лютова.

Както казах, разговаряхме и ми позна всичко. За разговора тя не поиска и стотинка. Платила съм само ритуала, който се оказа изключително силен и ефективен. Тя ми изпрати пълна и точна инструкция какво да направя аз, за да довърша ритуала, който тя започна да прави за мен.

Цената е далеч по-ниска от тези, които споменах на нейните колежки. Сега след този ритуал не зная как, но си намерих и втора работа и си удвоих парите. Успокоих си нервите и странно, но вече не ме боли главата.

Моите деца си намериха подходящи партньори и сега чакам да ме канят на сватби. Най-хубавото е, че и аз си намерих един млад дядо вдовец като мен.

Пита ме моя приятелка дали не съжалявам, че съм дала толкова много пари, близо 4 заплати за нещо, което може и да не ми помогне. Отговорих й, че въобще не съжалявам, защото още с първия разговор с Евелина на мен ми беше спокойно и след това спах толкова дълбоко, колкото от години не съм спала.

Следващата седмица въобще не ме боля главата. А след като направихме ритуала, спря да ме боли и гърбът. Сега работя на две работи и се обажда от време на време, но не е болка за умиране. А главата  въобще не ме боли.

Безкрайно съм  благодарна на Евелина Лютова и пожелавам Господ здраве да й дава, за да помага на много хора, които имат проблеми в живота.

Анета от Мадрид

Циганска черна магия- истински случай + СНИМКИ

 

ЕВТИНА МАГИЯ и НАИСТИНА ЛИ ИЗЛИЗА ЕВТИНА ?

 

Ще ви разкажа за една Циганска Черна Магия направена от мургава “колежка“ под предлог че разваля магия.

 

Ще опиша случай от моята практика.

 

По телефона ми се обади Жулиета от Испания, която беше самотна майка и на легло  от дълго време. Преди време  тя се е обаждала на някаква жена, за която прочела в някакъв вестник. Тя била много добра при развалянето на магия и взимала много евтино. На снимката жената била много мила, бяла и красива. По телефонното обаждане обаче тя  усетила че жената има цигански акцент и манталитет. При скайп видео разговорите след известно време Жулиета видяла, че красивата жена на снимката от вестника няма нищо общо с много мургавата дама със злобно изражение, която  я  принуждава и изнудва за още и още пари, и злато. На Жулиета  вече е омръзнало да дава и дава непрекъснато пари и е отказала да работят повече по разваляне на магията. В замяна на този отказ магьосницата  започнала да работи обратно и във вреда на Жулиета. В резултата на това, тя наистина ляга на легло без да има сили и енергия нито да работи, нито да гледа детето си. След няколко месеца борба за живота си Жулиета ме намира по телефона на път за Гърция. Говорихме надълго и на широко и тя реши да започнем работа по корекция на старите нейни магии и на новите магии направени от мургавата „колежка“.

 

Ето първото писмо от Жулиета, което получих по месинжър:

 

Еви, благодаря ти, че ми даваш стимул за живот! Благодаря на Провидението, че те открих! Бъди все така мила, добра и отзивчива! Ти си изпратена с мисия на този свят! Бъди Благословена!

 

Ето  какво получих в имейл пощата  НА 2.6.2019г.-  един месец по късно от Жулиета:

Днес 2 юни 2019,един месец, откакто се обадих на Еви и чудесата ….не спират! Бях жива погребана и Еви направи всичко възможно да ме измъкне от тази черна дупка. Преди не излизах с дни, а сега всеки ден  не пропускам да излезна. Топло,студено, боли, не боли аз излизам и ходя. Чувствам се уверена в себе си с всеки изминал ден, започнах да се срещам и разговарям с хора, отидох на фризьор. Какво да искам повече ? Та това е самото начало…..Чудесата ще продължават, сигурна съм, но и аз трябва да дам всичко от себе си, за да помогна на Еви в съвместния ни труд! За да получиш първо трябва да дадеш! Вчера 1-ви юни излезнахме в 12 часа и се прибрахме в 22 часа. Невероятно, но факт! Цял ден бяхме сред природата, по поляни, по ливади, а и така се изморих, че поспах 1-2 часа направо на земята. Сгуших се на сянка, легнах върху тревата и….Еви, всички твои клипчета ги изгледах, без последния. След няколко часа ще го видя. А за Джойс…..думите са излишни! Само като ѝ видях аудиторията , какво повече да кажа. Но ще бъда изчерпателна, защото записвам всичко, което ме е впечатлило. Подготвям се и за Божествената храна. Във вторник започвам. Благодаря на Вселената, благодаря на Майката Природа, благодаря на Всевишния, че ме свързаха с теб, прекрасна Еви!

 

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА  СКЪПО

 

И за пореден път  се убеждавам, че евтиното излиза винаги скъпо.

 

Хората често  ми се обаждат и първото нещо питат за таксата. Казват, че им е скъпо и отиват на евтиното. После пак ми се обаждат да ми се оплакват, че са дали  хиляди пъти повече  от това, което е при мен и че са получили обратния ефект на това което са искали. Моята работа е доказано качествена. За това говорят моите клиенти. Някои  хора желаят да им доказвам предварително преди да започна работа. Това не е моя практика. Ако вие се съмнявате в моите способности аз веднага игнорирам вашето желание да работите с мен. Моята работа е ПРОФЕСИОНАЛНА. Друго не работя. Това е моята професия и съм се усъвършенствала до огромна степен. Не случайно видни медийни личности са се доверили и са работили с мен. Те не се притесняват е се снимаме заедно. Ако желаете да ги видите е необходимо да прочетете и другите материали в сайта.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

11 коментара по “Черната магия кара хората да страдат, дори ако са в чужбина и далеч от мястото на направената магия. Вижте кой я разваля.

 1. Здравейте имах връзка с едно момче сега сме разделени много го обичам ще се съберем ли

  • Имате неоходимост от корекция, за да стане това, което искате. Ще се радвам и на Вас да помогна скъпа Мира. За целта ще помоля да ми позвъните на телефон +359 896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч.

 2. Добар ден, аз сам из скопје, Горан Имануелски роден коцевски 29г, у проклетие заробен ако има помош, фала, банкротиран рожден, 12.01.1990, божја проми. Ем,. kocevskig@yahoo.com… Tx..

   • Здравей.Мъжа ми се държи по странен начин от доста време.Работи в чужбина и се прибира на 3-4месеца. Има моменти в който се сърди и неиска да се чуваме по няколко дни,с много моля не от моя страна се разберем и след месец пак така.Вече незнам какво да мисля ,защо го прави даже в такива моменти и за детето си не се сеща.Много ще съм благодарна за съвет.

 3. Здравейте. Имам проблем. Искам да видя какво може да се направи . Благодаря предварително.

 4. Здравейте! Ходила съм при много врачки и проблема ми до днес не е разрешен. След 8 години с мъжа ми се разделиме,той изнесе багажа ми от жилището ни без мое знание. Аз много го обичам бих искала да си го върна защото дълбоко знам, че и той ме обича още. Моля помогнете ми!

  • Не съм сигурна, че ще ви помогна. Имам усещането , че сте недоволна от всички всичко. Ако греша- прощавайте.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.