Аз съм Поли от Израел и благодаря на тази велика жена Евелина

Това писмо може да ти се види по-различно от другите,но това не е случайно поне за мен.

С  г-жа Евелина Лютова  се запознахме  преди 73-дни.

 Явно в този свят няма нищо случайно, има само изгубено време през което човек  страда от нанесените му удари от „любимите  хора „ докато си намери точния човек – лекар ,който да му помогне , спаси и излекува.

Отдавна бях чувала за Евелина,но явно момента не е бил назрял  макар,че болката и страданията бяха и са все още непоносими. 

И така в една късна декемврийска нощ далеч от родината на хиляди километри, съвсем случайно попаднах на предаването по „Диема фемели”, видях  г-жа Евелина Лютова ,изчаках да видя как  работи,повярвах в нея и позвъних късно през нощта на синът ми в България и го помолих  да звъни  докато се свърже с нея. Тя му казала ,че иска личн ос мен да говори. Свързахме се още на другия ден. Усмихната, лъчезарна, Евелина определи диагнозата ни и лечението започна.

От тогава няма ден през,който да не си пишем или говорим макар,че разстоянието между нас както вече споменах по-горе е огромно.Приех я като родна сестра и затова с нея  споделям ,споря и питам за всичко. Зная ,че понякога и дотягам ,но след като поспорим стигаме до консенсус.

Евелина  наистина е професионалист. Човек който въпреки огромната си заетост намира добрата дума, бърка в сърцето ти ,в болката ти – вади злото и  връща радостта на живота. Важното е само  да и повярваш, а от там нататък е тя – професионалиста Евелина Лютова .

 Изисква много,и държи да се изпълнява всичко, но това е за добро.Честно казано се чувствам като   ученичка ,,въпреки че съм на 50 г. Още веднъж казвам ,че най-важното е да и  повярваш,приемеш,довериш,изпълняваш всичко

което ти казва и чакаш доброто и здравето да се върнат  при теб,децата и семейството ти .

 Тя,Евелина ме научи да прощавам и да не тая зло към врагът си.Толкова много и повярвах,че сега когато ходя на Божи гроб паля задължително свещи за здравето на приятелите и за здравето на враговете си.

Какво по-хубаво от това, да палиш свещ за врагът си?

Много трудности има в живота ни ,но аз вярвам в нея и зная ,че тя  Евелина Лютова ще ни помогне и  ще махне завинаги злото от нас .

Вярвам в Господ от дете и зная,че той вижда всичко и всеки,затова го моля всеки ден да е винаги с нас, с Евелина и всички добри  хора по света,а за останалите, лоши хора той си знае.

Всички ние сме микрон в космоса и затова не трябва да съдим никои за постъпките му,но вярвам,че има сила която ни пази, помага и ще накажи злост орниците унищожили живота ни.

И преди го знаех,но и Евелина ми доказа ,че всичко на този свят се връща и добро и зло.

Ето защо се моля да сме от добрата страна на живота като Евелина,за да не страдаме  и на оня свят,защото хора,не зная дали вярвате или не,но Месията  идва,колкото и на някои да не му се вярва – Амин !!!

 22 -02-2014г. Поли Израел  

7 коментара по “Аз съм Поли от Израел и благодаря на тази велика жена Евелина

  1. Преди около 6 години се връщам в дома си и гледам имах в саксия едно цвете много красиво след 1час цветето повехна съвсем без причина попитах свекърва ми зао е повехнало а тя ми отговори че го поляла с минерална вода нищо друго и понеже зълва ми се беше развела за това че ходила при врачки правела магии и ги сипела в саксиите мина ми през ума че може да е нейно дело но не обърнах внимание на това след 6 месеца счетоводителката на фирмата ми ми открадна парите които и бях дала да внесе осигуровките на работниците след още 3 месеца получих инсулт а преди това се разведох след което разбрах че зълва ми е приятелка на любовницата на мъжа ми която пък е циганка нещата около моя развод са били подготвяни много време но зълва ми се разведе по напред.Въпреки че сме разведени бившия ми вече съпруг продължава да ми помага и това дразни много и двете приятелки аз не се виждам с тях не съм се карала и не желая да ги виждам само че като се изнесах от дома на бившия ми който не искаше да го правя а искаше да остана да живея с майка му и сестра му свекърва ми с която много сме се разбирали получи психическо разстройство та се наложи дъщеря и която работеше в чужбина да се върне и да я гледа.След време попитах бившия ми вече мъж за това цвете увяхналото а той ми каза възможно е да го е поляла със солена вода.Та действа ли тази магия още защото съм сигурна че е имало такава и как да откажа зълва ми да се спре и да не настройва децата ми срещу мен.Също и да спре да прави магии.

  2. Имам ли направена магия? Защо аз и синът ми, който носи същото име като мен не можем да си намерим работа? Всичко се проваля в последният момент.Напоследък започнах да страдам от случайни травми, и сега съм със счупен пръст на крака. Моля Ви помогнете ми!Живея в Америка, кажете как да се свържас Вас!

    • Моля пуснете въпросите си написани на кирилица на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво. Там има изисквания за отговор на въпрос. https://dalgoletie.com/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.