Академия за Духовно и Езотерично Усъвършенстване Шесто Чувство

ЕЗОТЕРИКА

Какво означава ЕЗОТЕРИКА

Езотерика или езотеризъм идва от гр. ἐσωτερικός , което означава в прав текст „вътрешен“ или вътрешно познание. Бих казала че това в най-общ смисъл е всяко учение, предназначено за определен кръг хора. Тези хора се наричат ПОСВЕТЕНИ. В какво са посветени тези хора?   Такова учение изучава тайно и предава на поколенията знание от всякакво естество, например за изворите на вярата. Знанието може да е  философско, етическо или мистично. Езотеричните учения по своята идейна същност представляват ядро на дадена духовна общност и имат своите традиции. Това учение се забранява да се разкрива  пред непосветени.

Тайнството на езотериката

Езотериката като тайно вътрешно познание го търсят хората, които имат в основата на ценностната си система духовното развитие.

Към  това е познание  всеки трябва да подходи индивидуално, според степента на собственото си развитие. Според езотериката  всеки сам е отговорен за собствената си съдба.

Към езотериката  спадат в различните му прояви: парапсихология, чист окултизъм, неоплатонизъм, затворен херметизъм, тайни окултни общества, гностицизъм, християнска кабала, алхимия, теософия.  Ортодоксалната Християнска Църква, отрича всичко тъй като, Тя иска да властва над масите и да ги манипулира със своите закони и правил. Според ортодоксалната Християнска Църква  всичко изброено  влизащо в  езотериката представлява  влизане във връзка и общуване със света на падналите ангели (бесовете), което от своя страна има пагубни последствия върху духовния живот на човека. Точно за  това предприема редица драстични и агресивни и нечовешки мерки, особено срещу магьосничеството.

Въпреки тези мерки обаче, през средните векове езотериката   продължава да се развива успоредно с християнството и през последните 20 века.

Нумерологията, Астрологията, геомансията/ предсказване по дейността на земните и природните процеси/, екстрасензориката,  лечителството,  магията или карти  таро са примери за езотерични елементи, намерили място в живата на хората . Дори е станало част от ежедневието

Езотериката  в основата на  всеки продукт, който подпомага духовното израстване и усъвършенстване Това са продуктите от рода на И-Чинг, обредни свещи, парфюми, благовония, в образи на Буда и дори на Христос, книги с молитви и мантри, мандали, вегетариански рецепти, гривни, аудиовизуални продукти с уроци за лечение и освобождение, хипнотични сеанси, всякакъв вид психотерапия, упражнения за разпознаване на кармата и т.нар. „минали животи“, духовни учители, духове-водачи, ангели и записване и изпълняване на техните послания и заповеди, всякакъв вид привличащи вниманието предмети и т.н.

Видео – Езотеричните

https://videohive.net/item/esoteric-symbols/20245939

Ефективна и бърза медитация за ИЗОБИЛИЕ
https://www.youtube.com/watch?v=5kI155NdyiE&feature=youtu.be

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

 

 

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.