АМУЛЕТ за ЛЮБОВ

Специално зареден амулет привлича любовта към Вас.

При поръчка ще получите с амулета подробна инструкция.

Цена за 1 брой: 44 лв..

При поръчка на три и повече амулета получавате отстъпка.

За поръчка пишете на имейл: info@dalgoletie.com

Необходими данни за зареждане на амулета за любов:

 • Правилни три имена
 • Дата на раждане
 • Точен адрес за получаване на пратката.

Изпраща се по Еконт Експрес в рамките на България за ваша сметка.

9 коментара по “АМУЛЕТ за ЛЮБОВ

 1. Здравейте! Случайно ви намерих. Преди една година се запознах с един мъж влюбих се много в него но като мина една година любовта всякаш се изпари изведнъж. Има ли начин да ми помогнете да си върна любовта към мъжа ми с вашите амулети. Ако ми помогнете ще съм страшни благодарна и ще ви хваля навсякъде където отида. Поздрави! Пламена от Благоевград.

 2. Дайте данните на двамата , за да видя дали имат даденост от Висшите сили да са заедно. Изпартете данните тук- info@dalgoletie.com

 3. Можете ли да помагате даден мовек да се влюби в друг отново?

 4. здравейте много бих искала да получа амулет за любов за определен мъж

 5. Какво виждате за мен. Тихомир Петров 07.03.1979г. Имам ли ясновидски способности? Какво ме очаква в близкото бъдеще, в любовта и работата?
  Благодаря Ви много!

 6. Здравейте Асенка,
  За да получите БЕЗПЛАТЕН отговор на въпроса ИМАМ ЛИ МАГИЯ са необходими следните данни:

  1.Правилни три имена в момента. Ако сте жена и имате друга фамилия по баща или ако сте разведена в момента и сте имала фамилия по мъж е необходима и предишната фамилия.
  2.Правилна дата на раждане. Ако датата на раждане по документи не съвпада с истинската е необходимо да напишете и двете дати на раждане.
  3. Място на раждане.
  4. Местонахождение в момента. Държава и град. Не пишете целият си адрес.
  Ако питате за друг човек е задължително да напишете първо Вашите и след това неговите данни и задължително снимки, които се изискват и за Вас, но и две такива на които сте заедно ако сте семейство или сте в емоционално-сексуална връзка.
  5. Актуални 2 снимки от близките месеци . Едната да е в близък план, на която добре да се вижда лицето и очите. Задължително да са снимките без слънчеви очила. Другата да е далечен план , така че да се вижда цялото тяло, но без отрязани части от тялото. Целта е да се види аурата. Не изпращайте обработени на фотошоп снимки или размазани и неясни. и моля изпратете цялата информация като лично съобщение на имейла посочен в сайта : evina_evina@abv.bg
  Евина-Евелина Лютова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.