Бебе Преследвано от Зъл Дух

Здравейте, добри хора!
Днес в рубриката писмо до една магьосница ще ви представя едно от писмата дошли в моя мейл.Първото писмо дойде миналата година и беше много кратко
От съображение за сигурност и конфиденциалност знаете че не казвам имената на хората които са ми писали. Ще питате защо ги пускам тук ли? Започнах да го правя , защото виждам много повтарящи се проблеми и модели на действия на моите клиенти. Тези от вас които имат подобни проблеми можете да видите отстрани проблемите, мъките и неволите на другите и да решите какво да правите. Правя го от грижа към хората които са поразени от магия.
И така ето и самото писмо на тази млада дама до мен.
Нейното име започва с буквата С и писмото е написано миналата година на 22.02.2020 г.

Искам да си поръчам ритуала за изчистване от магия и късмет

Много спешно трябва да се свържа с вас и искам да си поръчам ритуала за изчистване от магия и късмет.

Едно кратко изречение без имена , дати на раждане и каквото и да било.
Просто една молба за връзка с мен.
На което писмо аз отговорих същи много кратко:
Здравейте, мила С.!
Телефона ми е по-долу. Моля звънете в посочената часова зона. Имайте и в предвид, че когато съм с клиенти или пациенти и правя изследване с апаратурата задължително изключвам телефона, защото вълните на телефона влияят на точността на изследването.
За това моля бъдете настоятелна и отново позвънете по- късно.

Ние се свързахме. Тя изпрати таксата за онлайн консултация и аз открих изключително много черни намеси в семейството ѝ от страна на нейните родители и от страна на нейните свекър и свекърва.
Положението беше не плачевно , а трагично.
Нейния баща я бе изоставил още докато е била бебе. Майка ѝ умира от рак когато е била на 11 години. Сестрата на майка ѝ след няколко години също умира от рак и тя в тийнейджърската си възраст остава сама на света.
Жени се за един хубав и добър мъж, който буквално след сватбата започва да я тормози психически и физически. Тя ражда едно прекрасно момиченце , което пищи непрекъснато и не може да се успокои. В денят в който тя ми се обади аз направих един мой ритуал и бебето и тя бяха спали цяла нощ непробудно. Тя реши веднага да дойдат при мен и да направят каквото трябва. Нейният мъж обаче казал да не се занимава с измамници и тя ми се обади че ням ада дойдат на вече насрочения ден и час. По късно ми писа че детето продължило да пищи и започнала да вижда странна субстанция като черна мъгла провираща се под вратата и отиваща над леглото на бебчето. В тези моменти то започва пак да е неспокойно и да пищи неистово. Това започнало да се случва когато свекървата на мъжът ѝ майка починала. Всички тези нечисти сили и черни магии за смърт въздействат на нея и на малката ѝ дъщеричка. Мъжът и никога не е вярвам на магии , родови проклятия и на духове и привидения. Той също е наблюдавам черната субстанция която като черен облак застава над детското креватче и въпреки всичко отрича. Поради тази причина тя не предприе действия дори за дистанционни корекции, които аз правя на моите клиенти.
Ето вчера дойде в мейла ми поредното нейно писмо:

Борба с тъмни енергии и магии

Здравей Еви!
Цяла година се боря с тъмни енергии и магии на мен и моето семейство!
Ще ми помогне ли ритуала и каква е цената и чуждо другото много искам да се свържа с теб, но ми е малко неудобно, защото нямах финансовата възможност да работя с теб ,а положението е много сериозно защото е засегната и дъщеричката ми, която е само на 1 год. и четири месеца. Така че търся всякакъв начин да си помогна.
Благодаря ти и бъди благословена!

Да помагам на хората скъпи приятели. Моята помощ е свързана с това лично аз енергийно да изтегля тези тъмни енергии, магии, родови проклятия и чак тогава да се отключи късмета.
Това става когато аз самата се натоваря с тези тъмни енергии и ги слагам буквално върху себе си и своето здраве. Аз рискувам моя живот и здраве докато изчиствам хората.
Това не го правя даром никому.
Простете, но аз трябва да съм здрава , за да помагам на повечето хора и това мое здраве си има стойност.
Затова помагам само на онези, които са готови да дадат тази стойност.
Някои от вас може би ще ме попитат какво точно пък се случва с моето здраве че толкова са скъпи изчистванията и развалянето?
Това съм го описала в една дълга статия, която можете да видите ТУК:

Имам ли магия? Тест


Има и видео към нея.

Тук пак накратко ще покажа няколко снимки точно какво се случва с мен, когато работя с клиенти имащи черни магии за смърт или родови проклятия.

ПОРАЖЕНИЯТА ОТ МАГИЯТА ВЪРХУ МЕН

След ритуал за изчистване на черна магия направена с живак

Ето например тук съм след ритуал за изчистване на черна магия направена с живак.
Клиентката ми се подобри, а аз повече от седмица трябваше да се възстановявам. Ето тук правих изчистване на черна любовна магия. Ако виждате тук на тази снимка това е моята задна част, която е нелицеприятна , но помолих мъжът ми ме снима, защото трябва да разберат че моята работа по изчистването на магиите не е просто да взема таксите за изчистването.

Белег

Тя е далеч по тежка и често болезнена. Тази синина на задните ми части всъщност в началото беше с черен цвят и във вида на сърце. Тази снимка е след около седмица и вече започва да избледнява. Много дълго време беше там, и се изчисти но с цената на много болка. Дамата чието изчистване направих на тази черна магия за любов вече е с нов партньор, който я обича и живеят много щастливо.

Ако желаете да разберете още по темата магии моля влезте в сайта дълголетие. Ком . Там има над 166 статии на този етап за най- различни случаи от моята практика . Прочетете няколко статии поне и се запознайте с моя метод на работа. После напишете в имейла своя проблем , за да уточним нашата комуникация по-нататък . Има вариант да се видим, но ако сте далеч от мен е по- добър вариант да комуникираме с камера на вайбър или месинджър.
Ще вникна във вашия проблем и ще споделя какво трябва да се направи, за да се разреши проблема и при вас

еви с цветя

Аз съм Евелина и съм холистичен терапевт, психолог и парапсихолог.

Създател съм на програми за енергийни практики за подсъзнателно трансформиране в аспектите на любовта. Помагам на хората да се отърват от енергийните тъмни намеси, черни магии или родови проклятия и така да тръгнат по пътя към своето щастие.
Основател съм на Академия за духовно и езотерично усъвършенстване Шесто Чувство и подготвям хора, които имат моите способности да станат пълноценни и добри ясновидци и магове.
Научете повече по темите магия в сайта ,който виждате на екрана или запишете час за консултация на телефон 0896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч.
Прочетете повече по темата в сайта : https://www.dalgoletie.com/
Линка към видеото

 

Вижте също и:

Писмо до Една Магьосница – Видео

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.