Бъди винаги добрата Фея Еви !

Скъпа Еви, Честита Коледа!Пожелавам ти от цялото си сърце море от любов, планина от здраве и океан от щастие!Бъди винаги добрата Фея!!!Еви, толкова хубави два дни изкарахме с Иван, че ми се иска така да е винаги….., толкова много го искам.Но откакто се прибрахме не можеш да си представиш сутрин как ми се повдига, но освен стомашен сок няма нищо друго…. Мисля че това бебе , което го исках 8 години вече е на път. Познавам те от скоро, даже не мога да кажа, че те познавам, но ти вярвам , защото ти повярва в мен…А доверието днес е много важно…
Людмила София.

Вижте видео с клиенти на Евелина Лютова :

3 коментара по “Бъди винаги добрата Фея Еви !

    • Възможно е да имате магия. Това го установявам при личен контакт в офиса или разговор по телефона. Сама да я изчистите не можете, както и сам зъболекар не може сам да си направи пломба.

  1. Родена съм на 9 06 1956 година Имам ли направена магия Имам малко пари обаче не знам защо продължавам да губя от парите си Вложила съм ги в отглеждане на селскостопански животни обаче нямам никаква печалба а само разходи и загуби Какво да направя за да ми тръгнат нещата?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.