Бъди винаги добрата Фея Еви !

Скъпа Еви, Честита Коледа!Пожелавам ти от цялото си сърце море от любов, планина от здраве и океан от щастие!Бъди винаги добрата Фея!!!Еви, толкова хубави два дни изкарахме с Иван, че ми се иска така да е винаги….., толкова много го искам.Но откакто се прибрахме не можеш да си представиш сутрин как ми се повдига, но освен стомашен сок няма нищо друго…. Мисля че това бебе , което го исках 8 години вече е на път. Познавам те от скоро, даже не мога да кажа, че те познавам, но ти вярвам , защото ти повярва в мен…А доверието днес е много важно…
Людмила София.

Вижте видео с клиенти на Евелина Лютова :

3 коментара по “Бъди винаги добрата Фея Еви !

    • Възможно е да имате магия. Това го установявам при личен контакт в офиса или разговор по телефона. Сама да я изчистите не можете, както и сам зъболекар не може сам да си направи пломба.

  1. Родена съм на 9 06 1956 година Имам ли направена магия Имам малко пари обаче не знам защо продължавам да губя от парите си Вложила съм ги в отглеждане на селскостопански животни обаче нямам никаква печалба а само разходи и загуби Какво да направя за да ми тръгнат нещата?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.