Черната магия. Какво причинява тя и какво казва науката за това?

Магията е най-старата наука на Земята. Хората са използвали силата на природата, стихиите и най- вече силата са мисълта от мозъка си, за да привлекат дадени желани събития.

Ако тези желания са градивни и полезни за живота на човека, магиите ги наричаме бели. Т.е. хубави. И обратно ако подбудите на човека, който желае някакви промени чрез такива действия са да се разруши нещо или да се навреди на някой друг включително и да се отнеме животът му , се наричан лоши или черни магии.  Магии се правят по много различни начини. Можете да погледнете подробно в тази статия

Какво казва науката за магията

В научните среди има много противоречиви  мнения. Няма да си кривя душата и ще кажа, че по- големият процент  са онези, които категорично отричат  да съществува такова негативно въздействие върху човекът.  За щастие има и такива из между интелигентните и образовани, личности, които не отричат, категорично вярват и много от тях, които са имали подобни проблеми са се  допитвали до мен а с някои дори съм работила. В това число имам   четири доктора, които и в момента се занимават със съвременна медицина , една психиатърка, чието дете лекувам, 6 медицински сестри работещи в България и чужбина, един декан на ВУЗ двама политици -единият все още активен, една преподавателка в друг ВУЗ, чийто син бе попаднал в австрийски затвор (след моята намеса е на свобода), много артисти и дузина певици и стотици обикновени добри хора.

Магията не гледа дали имате висше образование или не сте завършили основното си. Магията е мощно негативно енергийно въздействие, което може да направи животът на човека черен във всичките му аспекти. Не рядко магията взима човешки жертви. Човек ако стане жертва на такова чуждо вмешателство  започва да страда физически, душевно, здравословно финансово и неговите социални контакти биват силно ограничени. Взаимоотношенията в къщи с любимите хора и интимните партньори се разрушава изневиделица без видими причини и животът на човека става пълна каша. Тази атака се прави от зли и недобронамерени хора, които желаят лошото на  добри и неподозиращи тяхната злоба  хора.

Какво представлява магията от научна гледан точка.

Това съм го обяснила в едно от моите предавания , които нарекох „Хапче любов за тялото и душата“ Ето и самото предаване:

Ако сте гледали внимателно вероятно сте разбрали, че нашият мозък е като един харддиск на компютър. Компютъра от ефира(интернет) е възможно да хване вируси. Ако оприличим  нашият мозък на компютър, но вирусите в него са магиите, които идват по ефир . Това са лошите мисли насочени към даден човек. Нашите мисли се реят в ефира. Ако  човек, който  се разгневи поради някаква причина и „изстреля“ в гневът  от мозъка си лоша мисъл било то тихомълком или със зли думи и крясъци, то тази мисъл и думи  се наричат зли заклинания. Именно така се прави  лошата магия.

Този „вирус“ -магията постъпва в мозъкът на потърпевшия от насочената магия човек и започва да променя начинът му на мислене.

Науката е наясно, че нашия мозък може да се променя в положителна и отрицателна насока. Той може да надгражда знания и  умения, но може и да деградира. Докато растем,  нашите мозъци ни подлежат на много промени и това е абсолютно естествено. Тогава ние учим най-много, защото мозъкът ни е  като празен лист, на който можем да напишем много неща. Научаваме се да обработваме с мозъкт си онова, което виждаме с очите си и чуваме с ушите си, онова което пипаме с ръцете си. Така тези дейности  настройват мозъците  да правят тези неща и да ги запомнят. Ние придобиваме знания, когато невроните се свързват помежду си в невронни мрежи от това, което правим като : разговорите, четенето, действащите събития, процеси и спомени. Всяка дейност от нас, която се повтаря  многократно и ежедневно  прави невронна пътека в нашия мозък. На тези невронни пътеки ние казвам е НАВИЦИ.  Често не осъзнаваме и вършим дейностите автоматично и казваме, че сме го свършили по навик. Магията или така нареченото негативно въздействие променя тази невронна пътека по тайнствен начин и човек започва автоматично да прави други невойнствени неща за него самия. Този човек е вече под въздействието на  магията.

ЗАЩО СЕ ПРАВИ ЧЕРНА МАГИЯ и ЗА КОГО Е ЧЕРНА ЧЕРНАТА МАГИЯТА

Ето част от симптомите на обладаните от магия хора

 • Хората под магия се държат грубо с близките си, правят неадекватни действия, мимики и жестове и насочват агресията си към любимите хора.
 • Затварят се в себе си.
 • Загубват желание за срещи с други хора и за социална комуникация.
 • Разболяват се лесно.
 • Нахлуват черни мисли за самоубийство в главата ми.
 • Променят се чертите на лицето им.
 • Тургора на кожата потъмнява.
 • Появяват се черни кръгове и торбички под очите ми.
 • Започват да спят през денят и да будуват през нощта.
 • Загубват интерес към работата и често напускат.
 • Не се интересуват за бъдещето си.
 • Не ги вълнува съдбата на семейството и от къде ще идват финансите.
 • Имат  желание да нараняват физически и ментално другите хора без причина.
 • Те започват да мислят по тази лоша неврона пътека, която е създадена изкуствено под въздействието на магията.
 • Това човек не може да го осъзнае, но близките му го виждат много добре.

Ако не се вземат мерки е абсолютно възможно този човек да деградира или да се разболее неизлечимо и в крайна сметка изхода е фатален.

Често човек попада под властта на онзи, който е насочил магията към него. Човекът уж не харесва дадена жена. Години на ред говори против нея и в крайна сметка тя  след като му напарви черна любовна магия, той  тутакси започва да бъде  под нейната власт. Започва да я харесва и да я следва както пате следва майка си.  Жалкото е, че от този свят може да си отиде член на семейството.

Но със смъртта на един член на семейството, магията не си отива. Тя остава да върлува докато не вземе още и още жертви от семейството. Семейство, което е под въздействието на магия  дава жертви непрекъснато и много често пораженията са първо при младото поколение. Това се прави така, за да страда старото поколение, което да остане само и да няма кой да се грижи за него на стари години.  Жестоко нали?

Съвременната наука е установила ,че мозъците ни се променят през целия ни живот. Всяка непрекъсната и активна дейност създава връзки между невроните и така ги укрепва. Ако не правим нещо,  тези връзки не се подържат , избледняват и изчезват. Така изчезва и деградира  много от наученото в животът на  човекът. Когато той бива обладан от магия, започва да изгражда нови деградивни невронни връзки. Старите биват заличени и човек става наистина коренно различен човек.  Ето защо казвам, че  магията се явява като вирус в мозъка на човека.

Моя метод на работа при такива случаи е Трансцедентална корекция.

Какво ще рече трансцедентално?

Според  Уикипедия терминът трансценденция се появява още в аристотеловата философия, където има значение на Бога, божественото, което е изцяло извън света, която концепция контрастира с идеята, че Бог е манифестиран в света. По-нататък терминът е употребяван в средновековната философия и конкретно идеята за трансценденцията е развита в персийската философия, където се заражда екзистенциализмът с идеята, че „екзистенцията предходжа есенцията“ (Мула Садра), докато обратният възглед на „есенцията предхожда екзистенцията“ е поддържан от Авицена и есенциализма.

При Имануел Кант трансценденталното е въведено в теорията на знанието и по отношение на възможностите за знание сами по себе си. Кант противопоставя термините трансцендентално и трансцендентно, като второто има значение на онова, което отива отвъд всяко възможно знание на човека.

Според постмодерната (или повлияната от постмодерната) философия под трансцендентално се разбира най-общо онова, което е отвъд познатото, представеното или изпитаното.

Ето такъв е моя метод на работа.

Често то не може да се види и да се пипне, но в крайна сметка когато започна тези корекции със съгласието на клиента, който е поръчал тази трансформация на негативите и магиите в добро и хармония , аз постигам перфектни резултати. Често те са мигновени, но друг път  е необходимо и по-дълга и упорита работа по казуса на клиента. Всичко е индивидуално и не може да се каже  предварително при този клиент с неговия случай колко време ще трае тази корекция. Важното е да  разбере и осъзнае човекът, който ми се е доверил, че след като съм поела неговия случай   рано или късно ще имаме желаният резултат.  Като казах „след като съм поела този случай…“, аз наистина имам това в предвид, че не поемам всеки случай. Това е поради причината, че  ако не съм в хармонична вибрация и честото с клиента ние нямаме да имаме необходимия ефект. За мен не е важно колко клиента ще имам, за да увеличавам приходите си със всеки обадил се клиент. За мен е важно да имам желаната ефективност. Това означава, че след като поемам случая, ще има ефективност и перфектни резултати.  Има една важно условие и аз го споделям с всеки мой клиент в началото преди да започнем работа за развалянето на магията. Това е  условието той да изпълнява моите съвети. Без интерактивна работа от двете страни  няма да има желания резултат.  Тези съвети са насочени към изграждане на нова Невронна връзка в мозъкът му чрез положителни утвърждения.  Тази невропалстичност, която е характерна за човешкия мозък дава възможност на  човешкото същество да възвърне  животът си такъв какъвто му е предначертан от съдбата и Твореца.

Ето какво казва за моята работа мой клиент.

Вече нямам магии и се чувствам прекрасно

Аз съм на 37 г. от Карлово. Градът ни е малък и не искам да пиша истинското си името, защото много хора ме познават. В центъра на Карлово имам магазин, който в последно време не върви . Разбирам, че е криза, но в тези около моя магазин непрекъснато влизат, а моя го подминават. Ровех се в vbox7 и безцелно гледах клипчета. Попаднах на клипа ,който може да видите по долу. Изгледах го два пъти. Имаше стари координати,на които не можах да се свържа. Моята майка има проблеми с коленете и гърба , същите както тази жена от клипа. Написах в търсачката името на Евелина Лютова и излязоха много неща. Някои прочетох , други изгледах. Вече бях сигурна , че трябва да се обадя на тази жена. Първо говорихме по телефона , после по skype. Станахме приятелки и тя ми даде личния си skype, за да се чуваме по-често. Наложи се да закарам майка ми при Евелина Лютова. Настаних я в почивна станция в центъра на Кюстендил и я оставих на грижите на Евелина. След 20 дни отново се видяхме с нея. Майка ми след процедурите на Евелина Лютова беше като нов човек. Каза че не само коленете и гърба не я болят, но и има много повече енергия, няма ги болките в главата й от високото кръвно налягане, което също беше вече нормално. Докато Евелина помагаше на майка ми лично, на мен помагаше със съвети по skype. Реших и направих Божествения ритуал, който тя ми препоръча. След този ритуал и аз се почувствах като нов човек и бавно започнаха нещата ми да тръгват. Хората отново започнаха да влизат в магазина ми. Оборота ми скочи многократно. Запознах се с много добър човек, с който вече живеем заедно. Дадох пари за здравето на майка ми за процедурите и за ритуала  за бизнеса ми. Не съжалявам за нито една дадена стотинка на тази великолепна жена и съм много щастлива и благодарна на тази велика жена!

Искам да обърна внимание на всички, които ще пожелаят да  помолят да им помогна. Работя с лични срещи и разговор по телефона , вайбър или  месинджър. Със скайп вече не работя.

Консултациите ми, ясновидството и енергийната работа по развалянето на магията  не е безплатна. Който търси безплатно, моля да върви при непрофесионалистите.  Доказала съм се и  работя професионално. Затова моята рабона има ефективност с хората, които са ме полмолили да им помогнат да станат щастливи. Ако ти си качествен , упорит  човек който иска да го поведа по пътя към твоето щастие , значи си моя човек .  Потърси ме и ще ти помогна.

Можете да ме потърсите за контакт  след като напишете първо  кратък  анонимен коментар под тази статия. След това  трябва подробно с данни и снимки  да зададете своя въпрос на  имейла:

info@dalgoletie.com

Вижте това видео с мои клиенти   майка, дъщеря и внучка:

 

* Според  Уикипедия магията има следното определение: Магия (от лат. magia – обреди, ритуали) е употребата на ритуали, символи, действия, жестове и езика с цел използване на свръхестествени сили. Вярата във и практикуването на магия съществуват от зората на човечеството и продължава да играе важна духовна, религиозна и медицинска роля за много култури и в наши дни.

Отключване на късмет: Доверих се и не сбърках!

3 коментара по “Черната магия. Какво причинява тя и какво казва науката за това?

 1. Здравейте,бих искала да потърся помщ от Евелина Лютова. Страхувам се за живота си. Благодаря!

 2. Tazi jena Lutova e edna lujkiniya grabi ot naroda s basnoslovnite si sumi za seansi obira parite na bednite horica. Neshtastna sharlatanka na vsichkoto otgore i niama sram da poblikuva izmisleni istoriiki napisani ot neya,za da zaribiava horata. Sreshtata i po skaip e v evro cifra i dokato ne platish ne razgovaria s teb . Bolki v kolenata chovek da ima pri neya li shte otide? Sabudete se hora!!! Ne se ostaviaite da vi mamiat!

  • Мила Алвиана, която и да сте ! За да се вижда вашия коментар в МОЯ сайт е необходимо аз да го одобря. Ако се притеснявах от злобните ви редове, никога нямаше да одобря коментарченцето ви да го четат другите хора. Не се притеснявам от ИСТИНАТА, която не съвпада с написаните със злоба редове. Ако се бяхте докоснали до моите способности НИКОГА нямаше да си позволите да пишете това. В Библията е написано, че не бива да гледаме треската в окото на ближния, а да видим гредата в собственото си око. Затова мила Алвиана погледнете се в огледалото и вижте къде е проблема. Кого лъжете Вие с този си коментар?! Дали Вие самата не лъжете хората и в мое лице търсите и изтъквате качествата, които сама притежавате??? Така ли искате да се оправдаете пред обществото??? Добре че сте анонимна иначе хората щяха да напишат много коментари по ваш адрес. Аз Ви прощавам за това, което направихте, защото зная, че не Ви е лесен живота. Не мислете ,че с агресия ще победите. Борбата не е решение на проблема мила Алвиана. При всяка битка или война и двете страни са пораженци. Аз не водя война със себеподобни. Ако мога- помагам. Ако не мога си признавам и пожелавам успех.
   А на Вас ви пожелавам много щастие и да намерите пътя към Светлината!
   Бог да Ви благослови за вашите добре дела!
   Евелина Лютова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.