Всичко ми проблесна като диамант в главата!

Здравейте приятели! Аз съм Евелина Лютова и моята работа с клиентите ми е винаги да бъда в контакт с тях.

Едно от условията за добра работа е да се пише дневник и да ми се изпраща по мейла. Така контактувам дори с моите клиенти, които са в друг часови пояс. Важна е комуникацията ни всеки ден както при развалянето на магиите, така и за решаването на здравословните проблеми причинени от самите магии. Влизайки днес в електронната си поща виждам писмо от моята приятелка и клиентка Валерия от Париж. С нея работим почти година, а едва декември месец 2016г. се видяхме в София.

В началото на нашата работа Валерия беше на ясно с моите неща, които и дадох да гледа като видео материали.

Днес останах много приятно изненадана от едно изречение в средата на нейния дневник. Сложих го като заглавие на тази статия, в която ще прочетете целият и дневник. Веднага след това ще прочетете, че в същност от началото на нашата работа е минало почти година. Осъзнаването и изчистването не е като да изгориш една хартия и готово. Магиите остават отпечатък върху живота ни и за изтриването са необходимо доста дни, месеци, а понякога и години. При нея се случиха нещата бързичко в рамките на по-малко от година. А резултатите са зашеметяващи. Четейки тези редове написани от Валерия ви уверявам, че само моите клиенти ще разберат изцяло за какво иде реч. Някои от Вас, които не са ми клиенти, но се интересувате от Приложна Психология ще се досетите със сигурност, но не всичко ще разберете. А тези, които нищо не разберете и имате нужда от корекция, можете да ми пишете лично на мейла в сайта ми.

Предлагам ви 100 % първия тест на нейния мейл към мен от вчера.

Дневника на Валерия, Франция, Париж.

Днес 22 януари 2017 г неделя е 346 ден от първия ни разговор с Еви, 336 ден амулетите и 50 ден психология 2

Днес е един прекрасен и неописуемо щастлив ден.

Аз съм много щастлива, аз имам много късмет аз съм богата аз съм здрава аз успявам във всичко и то е тук и сега днес на мига.

Аз съм това което другите не са, защото Бог така е решил

6ч.47 мин. отварям очи въпреки че е неделя аз ставам рано, мъжа ми тръгва на път (вече втори ден ходи да помага на един негов приятел, който се е преместил на 130 км от Париж и му работи в къщата по бързо да оправят всичко защото са се нанесли без ток и вода, а на вън е студено и не е човешко, приятел му е просто без заплащане му помага на приятел.)

Тихо е и спокойно в къщи детето спи, аз ставам и решавам да си направя едно кафе, но преди да натисна бутона за кафето, реших да натисна психологията и то изведнъж реших да медитирам преди закуска на гладно рано сутрин след ставане от сън.

Седнах на пода но не успявам да си кръстосаме краката, и то е заради 2 причини малко по на дебел тука покрай празниците и втората ишиаса много ме е сгърчил от 4-5 дни, едвам си свиха краката.
И така малко страна поза но се наместих на пода
И полетя във въздуха със клипа за медитация, по едно време ми стана топло и ме обливаше горещи вълни, останах спокойна и дишам регулирано.
Добре ми се отрази медитацията, много се радвам за мен че малко по малко навлизам по навътре във нещата и ги разбирам а и тялото и душата ми ги изискват, това е важно да идва желанието от вътре със лекота а не на сила.
Миналата година и не ми и знаеше главата какво е медитация и какво да правя а ето днес лека по лека започвам да я практикувам.

След като медитирам на спокойствие останах на пода и направих сутрешната си молитва съм Бог.

Благодарях за всичко което се сетих

И ето сега дойде в е ме за кафето, сега натиснах бутона на машината, разнесе се приятен миризма на кафе.
Седнах и мислите ми полетя ха на някъде, докато си пия кафето и съм спокойна в къщи пуснах си амулетите и казах трябва да разкажа на Еви за някой прекрасни неща в последните дни.

Толкова е приятно да си господар сам на себе си и да се управляваш ти самия и да решаваш какво да правиш и как да го направиш.

Чак сега усещам и разбирам че, ЕДИНСТВЕНО АЗ МОГА ДА ПРОМЕНЯ МНОГО НЕЩА ВЪВ ЖИВОТА СИ И МОГА ДА СЕ ПРОМЕНЯ АЗ САМАТА МОГА ДА ПРОМЕНЯ НАВИЦИТЕ СИ, МОГА ДА СЕ ДИСЦИПЛИНИРАН АЗ САМАТА (ПО ТОЧНО КОНТРОЛИРАМ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МЕ КОНТРОЛИРА АЗ УПРАВЛЯВАМ САМО МЕН. АЗ РЕШАВАМ ДА СПОРТУВАМ АМИ ЩЕ СПОРТУВАМ НЯМА ДА МЕ НАКАРА НЯКОЙ ДРУГ А АЗ ВЗЕМАМ РЕШЕНИЕТО И ГО ПРАВЯ ЗАЩОТО АЗ ИСКАМ.

Повярвай те ми доста време ми трябваше докато го разбера и нагласата дойде от вътре, направо е изумително.

Когато слушам Джойс и тя казва ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ ДНЕС, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ УТРЕ .

Не разбирах точно какви решения трябва да се вземат, Но малко по малко разбираш че всяко едно нещо което правя във ежедневието си това е вземане на решение. И така във мен се роди желанието да вземам решения и то правилни разбира се, който са за мое Добро.

Например храненето ми, спорта бях занемарила от 1г и половина, всекидневните ми навици навика да бързам никога нямам време всичко правя във движение, навика че допуснах комшийката ми да идва когато си писка и да седи във къщи и да търси нещо за пиене и ядене (все вредни неща ), да я допускам да ми бърбори измишльотини и да ми губи времето. ето както вчера вечерта.Да не допускам чувствата да ме завладяват, тоест да не се подчинява на плътта си.

Например да говоря празни приказки и да контактувам със неподходящи хора от кръга ми.

Например Г-н Козела пресен пример(от вчера вечерта ) да ми дрънка колко зле е сега че нищо не е изкарал тази седмица, че му обрали колата ,със много документи и неща ами най върховното е че ми бил купил подарък и крадците го откраднали също и че всичко му е наопаки и е в депресия и не желае да разговаря със никой.

И ето днес се събуждам и рано сутринта вземам решение.

Всичко ми проблясва като диамант във главата.

Здравословно хранене ,спортуване ,дисциплина във всичко храна ,личен живот ,изучаване ,на нови материали и хигиена във личните отношения със колеги ,близки, приятели ,познати и интимни отношения със личности.

С ДВЕ ДУМИ ДНЕС 22 ЯНУАРИ 2017 Е ДЕНЯ В КОЙТО ПРЕСЯВАМ ЖИВОТА СИ.
НУЖНО И НЕ НУЖНО…

Толкова е лесно ,но когато го чувстваш от вътре и разбереш че е дошъл момента.
Е това не е ли прекрасна новина ,е това не е ли повод за веселба.
Нека да се по веселим ,днес и всеки утрешен ден за мен е празник.
Слънцето изгря днес!

Миналата седмица писах един откъс в дневника си.

Нахрани врага си ,напой врага си….. (виж дневника от 8 или 10 януари 2017г.)

Е видях само за колко кратко време ,Бог раздава правосъдие на хората който трябва.
Нахраних Козела на 8 януари със подаръци и хоп виж какво става ,миналата седмица почерпих директорите ми във по една кутия шоколадови бонбони и вижте от четвъртък са болни и не добре нервни и не им върви .

Мисля да направя и един обяд на работа за колежките ми нито една не ме обича ,Но пък аз обичам хората който не ме обичат и им подарявам подаръци. Просто не мразя никой.
Един пресен случай, което ми е за урок за което Благодаря на Бог.

Във петък вечерта на работа съм, една майка идва да си вземе детето тя е арабка и не ме обича от първия ден на нашата среща аз я избягвам защото усещам че тя ми мисли лошо.

Когато си взе детето аз и обясних че сме го преоблекли, защото се беше напиша о, но тя не ни беше донесла дрехи за смяна и го облякох със каквото номер в яслата, тя не беше доволна и ме простреляно толкова лошо, че веднага разбрах по очите и че ме нарани с нещо.

След около 1ч когато се прибрах във къщи и се заех със домакинските неща миех на мивката и мислите ми витае ха още във разговора ни със тази жена, виждах лошия и поглед и във този момент счупих една чаша която миех във момента, говоря за чаша солидна за чай, дръжката ми остана във ръцете и такава силна болка ме брони за във рязкото подребрие, че ми спря дълго време дъха, нож ме прониза и тук разбрах че това беше погледа на онази жена която не ме харесва.

Хвърлих чашата в боклука и казах това лошо което ми е изпратено да се върне при този който ми го е пожелал.

Седнах и от този момент 24 ч едвам дишах тази силна болка ме скова от ляво чак до рамото, всеки път когато си поема въздух ножове се за биваха.

Прекарах тежка нощ, сложих си камъчето точно на болезнено то място, и се молех пращах молитва към Всевишния и исках да си помогна на мен самата но разбрах че просто това трябва да го изтърпя и ще отмине.
Урока ми беше, ЧЕ КОГАТО СЕ Е ЩАМ СЪС ХОРАТА НАВСЯКЪДЕ ДОРИ И СЪС РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ ЯСЛАТА НА СЪС ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ПРОЩАВАМ ВЪВ КРАТКАТА ФОРМА.

Понякога забравям в момента на приключване разговора да кажа думите в главата си, и се сещам после или въобще не се сещам във момента. А чак вечерта се прощавам но забравям по някой сигурно
Реших от днес да си напиша едно напомняне на ръката така че да не забравям, защото и това е важно.

Днес ми харесва много решения взимам и то всички в положителна насока
И така след кафето се понесе за 2 ч четох морал на сина ми, защото не иска да учи и никакви оценки няма само слаби.

След като изчетох морала слязох да на пазарувам нещо на бързо и след това се започна готвене.

След като свърших с готвенето, си пуснах Джойс, докато се карах колелото във къщи.

Това прави 1ч спорт.

След спорта дойде време за прошката 2ч.
След прошката идва и време за къпане и т.н.
Вечерта си отпочинах малко и легнах към 21ч
Преди това се помолих, Простих си с хората от деня ми
И това беше един прекрасен ден!

На следващия ден получих мейла, който държа да прочетете, защото тава наистина е невероятен резултат от моята работа с Валерия. Тук тя споделя за това как е спечелил вчера нейният мъж от ЛОТАРИЯТА 100 €.
Моля за извинение за пунктуалните грешки в писмото на Валерия. Не съм променяла нито една запетейка от него. Не гледайте и не съдете грешките, а следете събитията в написаното от живота на моята клиентка. Нейната реална снимка е тази на самата статия. Това е снимката, на която сме се прегърнали.
Ето и нейния дневник с откровения :

nicolas franco
0:47 (преди 19 часа)

до мен
ДНЕС 23 ЯНУАРИ 2017 ПОНЕДЕЛНИК Е 336 ДЕН ОТ ПЪРВИЯ НИ РАЗГОВОР С ЕВИ И 327 ДЕН ОТ АМУЛЕТИТЕ 51 ДЕН ПСИХОЛОГИЯ 2.

Събуждам се сутринта, отварям очи и не че само се усмихвам а скачам от радост.
Хайде да танцуваме ,пускам си амулета и си танцувам
Хоп напред, хоп назад тара лалалаа колко е яко да се включиш на време във купона ?.
Преди вчерашния диамант който получих от Все вишния, натисках първо копчето на кафе машината.
А сега първо е бутона за медитация и молитва и после е кафе машината .
7ч 30м. сядам на пода и се настанява за медитация и молитва.
Така ми стана хубаво и отпуска що ,че се Унесох доста време но трябва да се приготвям за работа .
Както всяка сутрин докато се приготвям ,за работа и се обличам ,си слушам психологията и си водя разговори с Бог (обличам се духовно с две думи ).
Деня на работа премина и със емоции и със, усмивки .
Едно нещо ме расмя :Една колежка напуска яслата утре и е последен ден, тя знае че никой не я обича и т.н.т.
Но без значение за това ние и събрахме пари и и купих ме подарък.
Във момента в който и го подарява ме ,тя се ядоса и хвърли подаръка не го искаше.
Оле ле като видях това си казах тази не знае, че БЛАГОДАРНОСТТА е най- голямото нещо, и тя рядко ще получава подаръци дори и от Вселената .Никога до сега не бях виждала такава грозна сцена .Ние останах ме обидени и разочаровани наистина няма да имаме желание да и подари друг път нещо защото тя е недоволна днес.
Е същото става и със нас и Вселената ,когато ни поднася подарък и сме недоволни и се мръщим, ясно е че ще няма да и е приятно и няма повече да ни поднася подаръци.
Ето това е урок за мен на яве днес .
Преди да приключа работния си ден ,една ограда във около метър падна върху крака ми ,по точно предотвратих падането и върху децата който бяха до мен и подложи крака си за да я задържа и така се нарани .
За мен спасих от удар децата ,но понеже това действие става на работа и за моя сигурност предпочетоха да го декларирам като злополука на работа .
Ох директорката не беше доволна ,но за мен е без значение , аз съм доволна дори че ме боли но аз съм доволна .
Прибрах се във къщи беше 19 ч ,усмихнах се и не губя време ,болеше ме кляното,Но аз имах нова предизвикателство и то е да не отстъпвам на дисциплината си и постоянството .
Метна се на уредите за спортуване като Баба Яна как я хване метлата ,сложих касите ,пуснах Джойс и въртя педалите и се по тях .Изведнъж светъл лъч пробива във главата ми .
Аз ви казвам колие от диаманти скоро ще събера всички тези проблясъци са диаманти който събирам всеки ден .

И ето какво се избистри днес докато слушах Джойс епизод 155 Мисля,чувствам ,искам.
Има сила във Божието слово ,всяка божия дума е помазан и помазан е този който ги слуша.
ДЖОЙС :И така Св Дух ще ви води навсякъде , и напътства към всяка истина .Да бъдете в единение с Бог е дума която означава да бъдете едно цяло с Бог ,да бъдете в съгласие ,да бъдете в единство ,слово ,мисъл ,мотиви ,действия и желания .Христос идва да обитава във вас ,Св Дух живее във вас и почва да ви води от центъра като ново същество когато се НОВОРОДИТЕ. И ЧУЙ ТЕ СЕГА ОНЕЗИ ОТ ВАС КОЙТО ПРИЕХА ХРИСТОС МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ УДОБНО ДА ВЪРШИТЕ ГРЯХ .
В известен смисъл може да ви се стъжни още повече ,това е истината ,защото може преди да сте вършили някой неща и това за вас да не е било проблем ,ПОНЕЖЕ НЕ СТЕ ИМАЛИ ВЪВ СЕБЕ СИ БОГ КОЙТО ДА ВИ ИЗОБЛИЧИ .
Но сега ще бъдете като „ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ МЕ КЕФИ ДА ВИСЯ НА ТОЗИ БАР И ДА СЕ НАПИВАМ,ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ МИ Е ПРИЯТНО “
А приятелите ти казват „Какво ти става човече ,защо вече не искаш да излизаш и да купонясваш с нас ,какъв ти е проблема ?.Сега вече се мислиш за голямата работа ,и това идва цялата критика и осъждение“
Бог ни отдалечава от някой неща във който ни изобличава ,а после ни свързва със други със който не сте си и представяли че можете да дружите.Когато Бог прави това той не се опитва да ви отнеме нищо или да ви направи нещастни .Бог се опитва да ви заведе до възможно най лесния и прекрасен живот ,просто вие все още не знаете че това ще бъде най доброто за вас .

И ето когато слушах Джойс със тези думи така стана благо на душата и такава радост испитах ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА ЧЕ ,СВ ДУХ ЖИВЕЕ ВЪВ МЕН , И БОГ МЕ ИЗОБЛИЧАВА .
Вече няма да ме кефи ,да вися със комшийката и да и слушам глупостите ,защото няма да ми е приятно .
ТОВА Е НАЙ ВЪРХОВНОТО МИ ИЗЖИВЯВАНЕ .

2ч аз си слушах епизоди и си въртях уредите само ги сменява ,да не ми доскучае.
Не ме интересуваше никакво ядене ,готвене и т.н
Интересуваше ме че аз се родих отново
След такава тренировка блажен е душа и с наслада се къпе човек .
След душа се насладих на една чаша кафе и си бъбрех със мъжа ми .
И тай ми казва ,знаеш ли пак са ми рисували с боя по камиона .Аз го гледам и казвам :Виж какво остави им на тези хора другия път бележка ,че имаш хубава жена и по добре нея да я нарисуват ,така ще съм известна из Париж .?
И докато казвах това ,направо си се представих и си казах каква хубава идея ,да има снимки със мен и реклами направо съм принцеса всички ще говорят за мен ще съм известна това е прекрасно нещо .
Направо за 5 мин се почувствах точно така с усмивкааааааааааааааааа и наслада го изживях.
Посмях ме се и изведнъж мъжа ми казва :Днес спечелих от търкащите билетчета на лотарията 100 Евро .
Аз подскочих от радост и се зарадвах и той ми разказва как ,прекрасно .
Благодарих на Бог веднага ,че ни дава тази сума ,тя ще ни послужи да покрием покупките за седмицата това е прекрасно .
Оле ле така се радвах ,мъжа ми ми даде 100 Евро да напазарувам и да сложа една част във банката .
Когато ги прибирах във чантата по точно във протофела Още един диамант събрах .
Сетих се че точно преди 48 ч във същия час ,бях дала 5 Евро на една жена със 3 те си деца която посееш на улицата .
Когато давох 5 Евро сина ми беше със мен .
Аз подавам 5 Евро на жената и и казвам: Бог да те благослови и закриля теб и децата ти ,със радост и милост дадох от сърце .
Жената ми отвърна нещо но на арабски ,не разбрах но по начина по който го каза разбрах ,че ми благодари .
Сина ми ме пита :Мамо защо даде хартиени пари а не стотинки .
Аз отговарям :Защото Благодаря на Бог ,че имам само хартиени
, а не стотинки и че можах да и дам това .
Но Мамо не ти ли се струва че са малко много ?
Казах му не Мамо ,не Съжалявам а с радост ги давам ,Защото Бог утре или във най скоро време ще ми ги върне 10 пъти в повече ,без значение под каквато й да е форма (допълнителна работа ,лотария ,някой да ми ги върне от нещо ),просто Бог ще намери начин ,аз съм сигурна .Не се притеснявам а му се доверявам
И там където си разговарях ме със сина ми там си остана аз забравих и поеха дуга вълна мисли те ми .
Сетих се за това точно когато на мястото във порфейла ми където бяха 5 Евро ,сложих не 10 пъти ,а 20 пъти повече билетчета от по 5 Евро .
Аз на това му казвам закона на привличането действа ,амулетите за пари на Еви действат ,десятъка действа а най голямото което действа е Пожелавам и получавам от Психологията на Еви .
Когато виждам всичко това пред очите си ,няма как да не го кажа и няма как да не кажа БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ МЕ ОТВЕДЕ ПО ПРАВИЛНИЯ ПЪТ И ДА НАМЕРЯ ЕВИ
И ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ЕВИ !
БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ЕВИ ,ЗА ДОБРИНИ ТЕ КОЙТО ПРАВИШ ???????
Често Ставам свидетел на Чудеса и това е най доброто което може да ми се слуги ,това говори ,че Бог е до мен .
Стана късно ,не можех да си легна без молитва .
Благодарих на Бог за днес и всеки урок през днешния ден .
После преди да легна влязох да прегледам електрона та си поща .
И след като видях коментара на Еви и че е по и Куала писмото ми и е очарована от мен .
ПОВЯРВАЙ ТЕ МИ ЧУВСТВАХ СЕ КАТО ЗВЕЗДЕН ГЕРОЙ ОТ ИЗВЕСТЕН ФИЛМ
АЗ СЪМ ЗВЕЗДА ,Която изгрява .
Боже какво чудо .
И тук казвам
Има смисъл да се живее и да продължа по пътя .
Испитах блаженсто да продължа да живея за мига ,ето за този миг във който си направил нещо дори и минимално да е но е удоволствие за душата ти .
Аз на това му казвам МУЗИКА КОЯТО ГАЛИ СТРУНИТЕ НА ДУШАТА МИ
ПО ЖАРГОН МУ КАЗВАМ “ ДА СЕ ИЗКЕФИШ НА МИГА “

Преди да си легна благодарих и си Простих със хората от деня ми
Какво по прекрасно да затвориш очи със усмивкааааааааааааааааа на уста а не със сълзи и болка във сърце
както беше преди за мен .
НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ
БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ НЕ СЪМ ТАМ КЪДЕТО БЯХ И БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВЪРВЯ СМЕЛО НАПРЕД
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ
ОБИЧКАМ ТЕ ЕВИ БЛАГОДАРЯ ТИ
Envoyé depuis mon appareil mobile Samsung.

11 коментара по “Всичко ми проблесна като диамант в главата!

  1. Здравейте , преди месец се разделих с мъжа ,когото обичам. Ще се съберем ли отново?

    • Необходим е пълен преглед на двете енергийни полета , за да дам точен отговор. Обадете ми се на телефона посочен в сайта.

  2. Здравей Еви, обръщам се към вас с молба за помощ. Всъщност искам да върна мъжа когото обичам.Моля помогнете ми ако можете.Поздрави Анелия.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.