Дали Имам Магия?

Каква е промяната след развалянето на магиите?

Дали това не е на генетично ниво?

Отговор от позицията на съвременната наука как се променят гените ни от магията и след развалянето.

Всички знаем, че доскоро се смяташе, че здравето ни е генетично заложено и не подлежи на никаква промяна. Има вече нови открития в сферата на генното инженерство невробиологията и неврогенетиката, доказващи, че всеки миг тялото ни физически реагира и се променя, благодарение на мислите, които минават през ума ни и още по- лошо благодарение на насочените мисли, които са насочени от лош човек към дадения индивид. Тези насочени мисли ако са зли хора и са изречени със емоционална сила и злоба се наричат „заклинание“.

Тези заклинания са в основата на лошата, деградивната или черна магия.

Това особено е активно след насилствено въздействие на енергийно ниво или да го наречем магия или родово проклятие.

Мисълта е материална и прилича на протичане на ток в жиците. Само че тя протича в нашите нервни клетки и е био електрохимично събитие. То се случва в нервните клетки и води до каскада от физиологични промени в тялото ни.

Мислите предизвикват освобождаване на невротрансмитери и химични агенти. Именно те участват в преноса на информация в нервната система. Невротрансмитерите контролират на практика абсолютно всичките функции на тялото. В това число са хормоните и храносмилането, както и това дали се чувстваме щастливи, тъжни или стресирани.

Всичко това се влошава след изпращане на зли помисли съпроводени със заклинания от лоши хора. Това са така познатите ни магии и родови проклятия, които засягат не само един човек, но и цели семейства и родове от десетки генетично свързани хора.

Изследванията показват, че само със силата на мощната мисъл можем да повлияем на различни функции на тялото.

Всички знаем за Плацебо ефектът. Всяка мисъл родена от нашия мозък, причинява неврохимични промени. Една част от тях са временни, други обаче са дълготрайни. Това, което ежесекундно минава през ума ни, изгражда и променя мозъка ни по съответния начин. Създават се нови неврони връзки и ако е под въздействието на магията, тези връзки са деградивни и унищожителни.

Всяка клетка в тялото ни има множество рецептори като всеки рецептор е специфичен за един пептид или протеин.

Имаме ли чувство на гняв, тъга, вина, щастие или нервност ние отделяме различни пептиди. Трябва да знаете, че човешкото тяло е една химическа лаборатория и зависи от програмата, по която работи.

Ако програмата по рождение и съдба е променена с програмата черна магия, тялото започва да действа само разрушаващо здравето и щастието. Появяват се разрушителни емоции като гняв агресия, самосъжаление , ярост , депресия.

Всяка от тези емоции освобождава съответните невропептиди. Тези пептиди отиват в цялото тялото и се свързват с всички рецептори. Те съответно променят структурата на всяка клетка.
Това се отразява на деленето на клетките по пагубен начин. Възможно е да се наруши репродукцията на клетката и вместо себе си тя за започва да се репродуцира леко изменена клетка. Тогава започват да се появяват ракови и туморни образувания в тялото на човека, който е под влияние на магия.

Ако сме бомбардирали клетките си с пептиди от нашите тревожни и депресивни мисли, ние буквално програмираме клетките си да получават повече от едни и същи негативни пептиди в бъдеще. Най-лошото в случая е, че намалява броя на рецепторите на положителни пептиди върху клетките, правейки себе си по-склонни към тревожност. Това е деградиращо въздействие на тялото ни и се случва с бързи темпове след въздействие на енергийно ниво или от така наречената магия.

Да, магията има деструктивно въздействие и именно поради тази причина умират хора, ако не се вземат бързи и адекватни мерки за отстраняване на това въздействие.

Хубавата новина е че на всеки 2 месеца нашите клетки се заменят с нови. Това е добрата новина, че можем да препрограмираме клетките си, като прилагаме мисловни практики за постигане на трайни резултати, каквато е медитацията.

С всяка своя мисъл ние можем да говорим с гените си.

Има една нова наука наречена епигенетика.

Тя показва, че независимо от нашата генетична предразположеност, ние сме в абсолютен контрол на нашето тяло и гени и можем да направим това, което искаме със себе си.
Начинът, по който се храним и живеем не променя гените, с които сме се родили, но променя цялата химия в тялото ни като: протеини, ензими и други вещества, които регулират клетките ни.
Световната Здравна Организация даде информация, че само 5% от генните мутации се смятат за пряка причина за здравни проблеми.

Извода е, че 95% от нашите гени могат да бъдат повлияни по един или друг начин от нас самите.

Разбира се всеки ще се съгласи, че здравословно хранене и активен живот, управление на стреса и емоциите, начина на мислене са изцяло под наш контрол.

Нашата биология не е показателна за нашата съдба в здравословно и емоционално състояние.

Епигенетиката показва, че емоциите и реакциите при възприятията и най-вече мислите ни контролират биологията, което дава контрола изключително в наши ръце.

Когато целенасочено променим начина си на мислене, чак тогава можем да повлияем на привличането на събитията, които желаем да се случат в животът ни.

От парапсихологична гледна точка изследванията в областта на епигенетиката огромната важност имат положителните практики за самоусъвършенстване. Именно те оказват пряко влияние върху физическото и душевното ни здраве.

Ние самите имаме много повече власт върху физическите и психически способности, отколкото си мислим.

МАГИЯТА трансформира реалността

Ако имате някакъв проблем породен от магия трябва да знаете, че не можете да контролирате това, което се е случило в миналото, но за щастие имаме властта да избираме перспективата и какво да се случи в бъдещето. В тази посока променяме и поведението си, което ще промени начина на мислене, невронните пътеки в мозъка, оттам репродуцирането на клетките и гените ни дори да са повредени от родово проклятие.

Лошата новина е, че когато човек е подвластен на негативно въздействие тип магия, той никога не може сам да овладее ситуацията и му трябва помощ отвън.

Човек започва да търси обяви в интернет и попада на много „интересни“ ясновидци с прекрасни обяви даващи бързи резултати на това което искате.

Обаждате се на телефона и от там получавате отговор с цигански акцент, който ви обещава цялото щастие на Вселената само за 24 часа…

ВНИМАВАЙТЕ с този диалект. Продължите ли разговора, звездите вещаят за Вас изпразване на портфейла ако продължите разговора с тази „ясновидка“.
Не може нещо, което е разрушавано с години да се изгради за 24 часа. Такава магическа пръчица има само в приказките. Ние живеем в реален свят и това не може да се случи.
Хубавата новина е, че може да се случи с упорита работа в посока изграждане на щастието и здравето, което и разрушено от такива деструктивни влияния. Това става чрез енергийна работа. След започване на премахване на тази разрушаваща енергия или магия хората, които дъги години са се чувствали угнетени, потиснати, уморени от живота, болни, и вече без желание за живот, започват бавно да отварят очите си за хубавия живот, който с бавни стъпки идва при тях.
Моята работа е насочена точно към хора с подобни проблеми. Първото нещо което правя е неутрализирането на негативните въздействия било то магия или родово проклятие . След това балансирам и хармонизирам енергиите. След това научавам моите клиенти как сами да се справят по нататък в животът си с предизвикателства от подобен характер. Така всеки мой клиент е готов за щастливият си живот след моята работа с него. Стотици хора по цялата земя и крачат щастливо в животът си и се радват на цялото щастие на Света. Това се случва само когато човек е готов да промени своето лошо минало в свое прекрасно бъдеще с моя помощ.

Вижте какво лично съобщение ми написа моя клиента живееща от повече от десетина години в Лондон.

Снимка от вайбър чат

Откакто комуникирам с теб, започнах да усещам че живея, и това придоби смисъл, аз бях на дъното🙏
Благодаря ти !🙏
Радвам се мила Злати!
Вярвам че е така , защото всички мои клиенти се чувстват по този начин !
Преди да ти се обадя, живота нямаше смисъл за мен, бях стигнала до края си. И благодарение на теб си казах, да ама не, ще живея!

Когато човек направи първата стъпка към своята нова реалност и намери истинския човек, който да му помогне, нещата стават.
Бъдете онзи, който ще се пробуди след дългия тежък кошмарен живот. Бъдете желаещия щастие , любов, мир, хармония и изобилие човек и ще го имате.
Какво е важно да знаете когато пристъпите такава важна стъпка и да поканите в животът си човек, който да ви помогне в такъв тежък и труден момент, в който най- вероятно сте попаднали на дъното и не можете сами да се справите?
Бих казала, че най- важното е да се доверите на точният човек. Най- важното е да пристъпите с разум и да се доверите на човека, който наистина ще Ви помогне да тръгнете по пътя към своето щастие. По този повод направих кратко видео от 6 минутки, което можете да видите в Ю-тюб. Казва се „Доверието при ясновидството“. В него говоря на кого трябва да се доверявате и как да внимавате при избра си на ясновидец. Моля преди да тръгнете да се обаждате на когото и да било да се поинтересувате малко повече за човекът и чак тогава да се осланяте и на интуицията си, която може да е блокирана от магия. Ето и видеото:
„Доверието при ясновидството“

Аз съм Евелина, любимата парапсихоложка и ясновидка на всички мои клиенти.
Помагам на хората да излизат от омагьосания кръг на нищетата, липсата на любов, уважение и кошмара на лошия живот и да ги поведа по пътя към тяхното щастие, изобилие и любов.
Това, което отличава моята работа е точността, с която фиксирам проблемите и съветите, които подтикват хората да направят животът си щастлив след моите ритуали по развалянето на магията им.
Работя по уникална система и програми разработени лично от мен, които са доказали високата си ефективност при всички мои клиенти. Единственото което е необходимо да направите да решите да тръгнете по пътя към своето щастие с моя помощ.
За целта напарвате следващите 5 стъпки сега:

 1. вижте видеото, което споменах по- горе.
 2. Прочетете поне още няколко статии в сайта ми:
  https://www.dalgoletie.com/
  https://www.dalgoletie.com/
 3. Под всяка прочетена статия напишете своя положителен коментар.
 4. Влезте във формата за контакт под една от статиите и напишете лично имейл писмо, в което да опишете накратко вашия случай и да ме помолите за помощ.
 5. Изчакайте с търпение моя отговор. Всеки ден влизам най- малко в служебната поща и отговарям на всяко ваше писмо. В него ще получите инструкция как е възможно да се свържем лично или онлайн.

Започнете своята положителна трансформация СЕГА!

 

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

 

4 коментара по “Дали Имам Магия?

 1. Добър вечер, от скоро съпругата се държи доста странно и ми казва че вече не ме обича и иска да се разделим което за мен е доста странно от един път така да си промени отношението

 2. Не може ли да не се използва думата магия,а просто трансформация или промяна . Равносилно е.Много е плашеща тази дума магия.Особено за младите хора.

  • Всеки може да говори и прави каквото иска в жинота си Дилянка. Ако това Ви плаш, моля не го четете. Има хора, които наистина са под въздействието на черни унищожителни магии. Ако тези хора не си вземат мерки навреме се стига и до фатални краища на животите на членове на семейсвото. Затова моля Ви не ме учете какво да пиша и как да се изразявам. Вие пишете във вашия сайт каквото искате. Аз работя с хората по мая уникално създадена методика и програми на база Приложна Психология. Това, което отличава моята работа е, че всички мои клиенити остават живи, здрави и щастливи след моята работа. Това е показателно за качеството ми на работата ми. Който не иска да работни с мен както сте вие, нито сте ме виждала , нито сте работила с мен, а само четете и коментирате неадекватно- никога няма да има това което иска човекът. Той кще си остане там в тинята и кал„та обладан от тъмните енергии под булото на лошите магии. Там живот няма. Който обаче иска да излезе на чисто и светло – предприема адекватни действия противоположни на Вашите скапа Дилянка.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.