Любовна магия. Какво представлява тя и как да я направим полезна?

 

 

Пълни подробности за пораженията и ползите от любовната магия.

ЛЮБОВНАТА МАГИЯ е една разновидност на негативната манипулация от зли хора, които желаят да дирижират живота на други хора в любовен аспект.  Това е  погазването на свободната воля на човека с кого иска да изживее животът си. Тази магия   се прави по различни начини. Често се казват  в любовни заклинания в ритуали със снимки.

Тази магия въобще не е шега работа. Тя се идентифицира от много малко магове и от още по- малко се разваля успешно. Понеже се прави често от неквалифицирани магове или магьосници, именно поради тази причина  тази хаотична намеса е много трудна за откриване и изчистване.

Тези атаки е необходимо да се идентифицират и премахват. Задължително трябва   да бъдат игнорирани и прекратени като въздействия в енергията на поразения човек с такава любовна магия в неговото  минало, настояще и бъдеще.

Имам много клиенти, които ми се обаждат, че са обладани от човек или жена, който или която някога не са го харесвали и не са искали да имат нищо общо , а сега се чудят как  техният мозък и мисли са  непрекъснато насочени към този човек.

Вуду любовна магия

Често ми се обаждат хора, поразени от вуду любовна магия. Такава  магия  съм категорична, че вреди цялостно на живота на човекът  в няколко аспекта:

 1. Човек не може да мисли адекватно и да взема правилни решения.
 2. След няколко часа от активирането на магията, поразеният променя видимо  изражението на лицето си, характера си и кожата му потъмнява. 
 3. Обладаният от любовна магия мисли единствено за онзи, който му е напарил тази магия за привличане и изоставя семейството си, децата си, роднините, за които има морално и финансово  задължение да се грижи.  
 4. Често мозъчна му дейност деградира и започва да прави грешки в работата си и е възможно да бъде уволнен или ако има бизнес  се случва да загуби огромни суми пари и бизнес партньори и в крайна сметка да фалира.
 5. Разболява се безпричинно и медицинските изследвания показват резултати на безупречно здрав човек. Въпреки това  той или тя се чувстват без сила и енергия .
 6. Изчезва чувството за интерес към живота и забавленията.
 7. Пада либидото и мъжете и жените не могат да бъдат активни в секса както е било преди.
 8. Обладания от любовна магия се затваря и не желае да контактува с хората , дори и най- близките. В медицината се  диагностицират такива хора  с диагнозата Депресия или Компулсивно маниакално разстройство.

 9. Често поразеният от любовна вуду магия започва да мисли за самоубийство.

Любовната магия , каквато и да е тя, според моята констатация от дългогодишният ми опит до сега  прави големи здравословни проблеми.

Често хората  напълняват или  отслабват драстично в кратък срок от време без при това да са променили своя начин и режим на хранене и живот.

Ако това се случва в рамките на 3-4 месеца трябва да бъдете сигурни, че магията за любов не е по Съдба и в този случай се явява като черна магия за прекъсване на живота. Така я приема тялото. Затова е необходимо да се вземат спешни марки, за да не стане най- лошото.

Прочетете по- долу подобен случай от моята практика за един мой случай на клиентка от Италия.

Казвам се М. Димитрова и съм от Перник , но от 17 години съм в Италия . Прочетох доста за нея и хубави и лоши неща . Видях нейни пациенти на видео. Свързах се с нея по скайпа . Тя ме посъветва как да реша проблемите си от здравословен характер . Сега след 2 месеца мога да се похваля ,че отслабнах с 12 кг. и дори болките в бъбреците и кръста ми отминаха. Освен за здравето с нея направихме и още нещо, което подобри много личния ми живот . Всичко това стана по skype. Поканих Евелина Лютова да ми гостува тук в Италия за 1 месец за моя сметка ,защото тя е един много добър човек.
Благодаря ти Евелина за добрината , с която даряваш хората!
М.Димитрова

Вижте това кратко видео с моя клиентка, която отслабна в кратък период от време след като приложих  неутрализиране на магиите със специален Божествен ритуал:

http://www.vbox7.com/play:d15b4357

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ако имате един или няколко от изброените симптоми по- горе е необходимо да се замислите сериозно по въпроса дали не сте под въздействието на някакво негативно вмешателство.

Моята квалификация е да откривам такива негативни въздействия и да ги отстранявам.

Искам да  споделя още нещо много важно с вас.

Аз не работя с всеки, който ми се обади и помоли за помощ.  При нашият първи разговор виждам дали съм в хармонична честота и вибрация със съответният човек и дали мога да му дам адекватна помощ. Ако откажа, моля не ми се сърдете. Предпочитам да не си губите парите и аз времето.

Желая да помагам  само на хора, които ще имат високи резултати от нашата работа.

Затова  ви предлагам да видите това кратко видео свидетелство на моя клиентка, с  която работим дистанционно. 

Тя ми се обади с молба да  напарвя магия за любов, но аз  препоръчах  да се направи само неутрализиране на негативните въздействия  и тогава  ще се отвори пътя за истинският  човек за нея . Така  и стана. Вижте нейното споляне в това три минутно видео : 

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

12 коментара по “Любовна магия. Какво представлява тя и как да я направим полезна?

 1. Здравейте!
  Казвам се Росица и искам да разбера какво ще се случи с моята връзка 5 месеца сме във връзка с моя приятел и имам нужда да разбера какво ще се случи ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате. Благодаря!

  • Здравейте, Роси! Специалността ми е точно в нормализиране на взаимоотношенията между партньорите. Необходими са данни, които може да ми кажете по телефона или лично.

  • Специализирала съм се точно в тези проблеми. Хората които имат желание да работят с мен, имат перфектни резултати .Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 2. Еви здравей.Надявам се да ми помогнеш.Друга жена ли ни раздели или има магия?Можеш ли да ми помогнеш?

  • Възможна е да е така. Специализирала съм се точно в тези проблеми. Хората които имат желание да работят с мен, имат перфектни резултати .Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 3. Здравей Госпожо Лютова С моя приятел сме три години но родителите му не ме искат и той ме заразя просто без причина моля ви искам да знам дали има нещо направено помогнете ми много съм отчаяна Благодаря

 4. Еви,синът ми Александър роден на 09.05.1986живее с жена от ромски произход,която се казва Антониа родена на 02.07.1985.Откакто е там отношенията ни се влошиха много.Искам да попитам има ли направена магия и какво може да се направи?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.