Евелина Лютова вижда като рентген и лекува с любов!

С това писмо искам лично от цялото си сърце и душа и съвсем искрено да изкажа своята голяма БЛАГОДАРНОСТ към Евелина Лютова, благодарение на която постигнахме успех за неща, които не можех да променя години наред.

А това се случи само за 3 месеца. Моето положение беше изключително тежко, както тя сама каза досега не е имала такъв случай макар, че работи с изключително много хора не само в България, но и по целият свят. Резултатите са налице и това е факт неоспорим.

При мен нещата са следните: вече спокойствие, главоболието ми изчезна,

припадъците също, кръвното се нормализира, отношенията с близките започнаха да се подобряват, не се дразня от дреболии, начина на мислене се подобрява, нещата се променят във всякакъв аспект и то в положителна посока!

При майка, която е на 85 години също има драстични промени и то фрапиращо за по-малко от месец. Тя е със заболяване на Паркинсон и само за това кратко време, което споменах, след годишния преглед, който правим диагнозата на лекаря, беше следният:

сковаността в ръцете и крайниците изчезна,

нарушенията във вестибуларния апарат също, кръвното се нормализира, настроението, жизнеността, радостта се върнаха, изчезна мрачното настроение и мисли, и това с помощта и указанията на Еви постигнахме за много кратко време по-малко от месец.

Вижте и ТОВА: Излизане от депресия заради направена магия!

Но за всичко това положихме много труд и стриктно изпълнявахме указанията на Евелина Лютова. Както казах при мен нещата бяха изключително сложни и докато за другите хора е необходимо 3 месеца работа, за мен както каза Евелина Лютова в самото начало е необходимо 1 година. Но с общи усилия и много труд ние постигнахме изключително голям резултат за 3 месеца и продължаваме да го правим със същия ентусиазъм.

БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ТИ СИ ВЪЛШЕБНИЦА

евелина лютова факсимиле

За пълен размер на факсимилето кликнете върху картинката по-горе!

И МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И НАИСТИНА ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА НАС СЪВСЕМ ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ, НЯМА ГРАМ ФАЛШ ИЛИ ИЗМАМА КАКТО ПОВЕЧЕТО ХОРА МИСЛЯТ И СА НАСТРОЕНИ СКЕПТИЧНО КЪМ ТАКИВА НЕЩА, НО ИМАТ ПРАВО ЗАЩОТО ИМА МНОГО ИЗМАМНИЦИ!

НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША ГОЛЯМАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕВИ И ЗА ДА НЕ ПРОЗВУЧИ КАТО ПРЕИГРАВАНЕ ЩЕ КАЖА КРАТКО – БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ОБИЧАМ ТЕ, ВЯРВАМ В ТЕБ! БЛАГОДАРЯ И НА БОГ, ВСЕЛЕНАТА, ВИСШИТЕ СИЛИ ИЛИ КОЙ КАКТО ЖЕЛАЕ ТАКА ДА ГИ ПРИЕМА ЗАЩОТО БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ ТИЯ НЕЩА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧАТ!

Пробвайте и вие, за да се уверите че може да ви помогне и на вас, както е станало това ТУК!

Мария от Димитровград

Вижте още това десетминутно видео за чудесата, които парви Евелина чрез Евитерапията при лечение на коксартроза и възстановяване на обоняние:

Моля прочетете и останалите статии в сайта преди да се обадите за консултация и записване на час при Евелина Лютова.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.