Око рентген и лечение с любов

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семействотоПисмо от доволна клиентка на Евелина Лютова

С това писмо искам лично от цялото си сърце и душа и съвсем искрено да изкажа своята голяма БЛАГОДАРНОСТ към Евелина Лютова, благодарение на която постигнахме успех за неща, които не можех да променя години наред.

А това се случи само за 3 месеца. Моето положение беше изключително тежко, както тя сама каза досега не е имала такъв случай макар, че работи с изключително много хора не само в България, но и по целият свят. Резултатите са налице и това е факт неоспорим.

При мен нещата са следните: вече спокойствие, главоболието ми изчезна,

припадъците също, кръвното се нормализира, отношенията с близките започнаха да се подобряват, не се дразня от дреболии, начина на мислене се подобрява, нещата се променят във всякакъв аспект и то в положителна посока!

При майка, която е на 85 години също има драстични промени и то фрапиращо за по-малко от месец. Тя е със заболяване на Паркинсон и само за това кратко време, което споменах, след годишния преглед, който правим диагнозата на лекаря, беше следният:

сковаността в ръцете и крайниците изчезна,

нарушенията във вестибуларния апарат също, кръвното се нормализира, настроението, жизнеността, радостта се върнаха, изчезна мрачното настроение и мисли, и това с помощта и указанията на Еви постигнахме за много кратко време по-малко от месец.

Вижте и ТОВА: Излизане от депресия заради направена магия!

Но за всичко това положихме много труд и стриктно изпълнявахме указанията на Евелина Лютова. Както казах при мен нещата бяха изключително сложни и докато за другите хора е необходимо 3 месеца работа, за мен както каза Евелина Лютова в самото начало е необходимо 1 година. Но с общи усилия и много труд ние постигнахме изключително голям резултат за 3 месеца и продължаваме да го правим със същия ентусиазъм.

БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ТИ СИ ВЪЛШЕБНИЦА

евелина лютова факсимиле

За пълен размер на факсимилето кликнете върху картинката по-горе!

И МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И НАИСТИНА ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА НАС СЪВСЕМ ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ, НЯМА ГРАМ ФАЛШ ИЛИ ИЗМАМА КАКТО ПОВЕЧЕТО ХОРА МИСЛЯТ И СА НАСТРОЕНИ СКЕПТИЧНО КЪМ ТАКИВА НЕЩА, НО ИМАТ ПРАВО ЗАЩОТО ИМА МНОГО ИЗМАМНИЦИ!

НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША ГОЛЯМАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕВИ И ЗА ДА НЕ ПРОЗВУЧИ КАТО ПРЕИГРАВАНЕ ЩЕ КАЖА КРАТКО – БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ОБИЧАМ ТЕ, ВЯРВАМ В ТЕБ! БЛАГОДАРЯ И НА БОГ, ВСЕЛЕНАТА, ВИСШИТЕ СИЛИ ИЛИ КОЙ КАКТО ЖЕЛАЕ ТАКА ДА ГИ ПРИЕМА ЗАЩОТО БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ ТИЯ НЕЩА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧАТ!

Пробвайте и вие, за да се уверите че може да ви помогне и на вас, както е станало това ТУК!

Мария от Димитровград

 

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте още това десетминутно видео за чудесата, които парви Евелина чрез Евитерапията при лечение на коксартроза и възстановяване на обоняние:

Моля прочетете и останалите статии в сайта преди да се обадите за консултация и записване на час при Евелина Лютова.

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.