Евелина Лютова: Над 5000 магии съществуват в света (интервю за „Уикенд“)

Съдържание:
Δ 5000 магии (черни и всякакви) се правят у нас. Омагьосан ли е нашият народ?
Δ Как да получим подаръка талисман от Евелина Лютова?
Δ При какви проблеми търсят Евелина Лютова най-често за енергийно лечение и ясновидство?

Подробно интервю на Евелина Лютова за същността на явлението магии излезе във вестник „Уикенд“. Тук ви представяме целия му текст, защото поради липса на достатъчно място беше леко съкратен.

– Как открихте дарбата си? Случайно ли разбрахте, че можете да помагате на хората или имаше нещо, което ви провокира?

За мен мога да кажа, че съм абсолютно нормален човек като всеки друг. Дарба има всеки роден човек. На едни хора дарба е да пишат статии – журналисти като Вас, на други да лекуват – лекари, на трети за учат подрастващите – учители. Всеки си има свое призвание.

След основното си образование трябваше да се ориентираме към средно училище. Всички изявяваха някакво предпочитание, а аз не знаех къде да отида да продължа образованието си. Нямах идея каква искам да стана по професия.

Само знаех, че това, което искам да правя, е да помагам на хората. С какво, по какъв начин? … Нямах отговор на този въпрос. В девети клас, учейки по физика, изпаднах в едно летаргично състояние. Гледах в учебника, уж четях, но гледах в една точка, а мислите ми – никъде.

След десетина години разбрах, че съм изпаднала в медитация. Тогава получих информация свише, че аз ще помагам и лекувам хората с НИЩО. Това беше странна и непонятна информация за мен, която дешифрирах след две десетилетия. Говорим за така нареченото квантово лечение. Всички знаят, че екстрасенсите лекуват с енергия, предадена чрез лечебни сеанси.

интервю на Евелина Лютова за Уикенд

Частта от това интервю, която беше публикувана във вестник „Уикенд“. За пълен размер кликни върху изображението!

Те могат да са контактни или неконтактни, но и двата вида са в присъствието на човека, който се нуждае от корекция на здравето. Квантовата терапия се извършва дистанционно. Това го установих, че го върша абсолютно несъзнателно още в зората на моята младост, когато у дома някои хора нямаха дори домашни телефони. За вкарването им се чакаше години наред, ако нямаш познат да ги „уреди“.

Така беше в миналото и много хора помнят тези времена. Много мои приятелки и по-малко приятелки ми се обаждаха на телефона, не за нещо сериозно, а просто така да ме чуят, защото винаги им ставало леко и приятно след нашите разговори. Действала съм им лечебно.

Едни споделяха, че им минавала главата от силни болки, други – стомахът, трети болките по ставите, на четвърти им се нормализирало кръвното. Слушах и не вярвах, но приемах техните обаждания. По време на разговорите всъщност не сме разговаряли за самите болки и болести. Говорихме си ежедневни неща.

По това време беше модерно да се ходи на ясновидец, врачка, баячка и т. н. Аз както всички оставали около мен съм обиколила доста такива хора, имащи различни дарби. Помня преди около 30 г., когато работех на Централна Гара –София като механик техническа експлоатация, с колежките ходихме колективно поетапно през работно време на всяка врачка.

После споделяхме една с друга какво е казала врачката и сравнявахме дали не е казала едно и също нещо на всички. Странно беше, че на всички колежки ясновидките познаваха за миналото и даваха свети за бъдещето, само на мен нито една не позна. Аз разбира се не се обезсърчавах и продължавах да ходя.

Защо съм ходила? И аз не зная! По принцип човек ходи, когато има някакви проблеми. Моят живот според мен си беше наред и нищо не ми липсваше. Когато исках нещо, го постигах рано или късно и никога не съм била лишавана в живота от нещо. Моите колежки се бореха за нещо, против нещо, а аз … Мислех си че нещо не е наред с мен.

Погледнете и ТУК: Прословутата „мантра за пари“, станала известна в цяла България!

Евелина Лютова и кълбото

Евелина Лютова

По късно, впускайки се в дебрите на окултното, разбрах, че именно аз съм наред. Влизайки вътре при врачката или ясновидката, те не знаят какво да ми кажат и изсмукват нещо от пръстите си, само и само да си оставя таксата. Интересно бе, че вместо те на мен да кажат нещо, аз виждах техните здравословни проблеми, гледайки тяхното тяло и лице.

Вместо те да ми казват нещо и дават съвети, аз им казвах как да решават своите проблеми. А защо не са ми познавали? Разбрах след години, че моята енергия е била по-силна и те не са могли да теглят информация, която да ми предоставят.

Чакайки часове на опашките за да вляза вътре при последния ясновидец, при когото съм ходила, ми се даде свише, че пред моя кабинет ще чакат също толкова много хора, на които аз ще помагам по малко по-различен начин. Влизайки при ясновидеца, той положи приятелски ръка на рамото ми и каза:

„Ти моето момиче ще започнеш да работиш подобно на мен, но след като приключа аз моята работа“.

Така и стана. Този ясновидец вече не работи, защото са изчерпани неговите ресурси. Той ми каза и нещо друго, че ще работя с много хора от чужбина.

Тогава се чудех как ще стане това, след като не зная и една дума английски. С руския що-годе съм добре, но там в тогавашния СССР те си имаха Джуна(лека и пръст).

В училище съм учила немски език, но той ми стига само колкото да се загубя в Германия ако съм сама. Но затова пък няма да остана гладна, както казваше хер Пешев, защото зная едно изречение на немски:

Их хайсе хюнер цупе. Това означава: Аз искам супа от петел.

По късно разбрах, че моите клиенти от чужбина всъщност са българи, пръснати по цял свят, и аз имам прекрасната възможност да се свързвам с тях чрез интернет и скайп.

Та точно това е моята история накратко с това как съм разбрала за моята дарба да помагам на хората. Това стана бавно, постепенно в течение на десетилетия и осъзнаване, че това е дарба. За мен това е един нормален акт на взаимопомощ.

Обаче много хора не желаят да го овладяват по този начин и вместо да помагат, понякога вредят. Затова, че съм някаква си там, малко повече от другите разбрах след като вестниците започнаха да пишат за мен.

Първата статия за мен беше написана от един журналист, който написа статията в един женски вестник.

Статията беше написана с големи букви „Доктор Куин лечителката от Кюстендил“. Много мила статия! Скоро я гледах по архивите си. Благодарение на нея ми дойдоха много клиенти и всички те доволни. Дори една жена дойде от Сапарева баня и освен таксата ми донесе една кора яйца и една заклана кокошка. Останала жената доволна от моята работа и внимание към нея.

Същата жена доведе още клиенти. Странното е, че при всеки клиент, докато решавах здравословните проблеми по неконвенционалния мой терапевтичен метод, виждах и енергията на хората около тях. Виждах техни минали събития, виждах странни неща около тях.

– За какви проблеми ви търсят най-често?

Преди години когато можеше да се говори за лечение, ме канеха в телевизионни предавания да разказвам за този уникален метод на лечение, който прилагам на хората, имащи нужда от това. Хората обаче на ефирните телефони ми задаваха въпроси като към ясновидка.

В началото това много ме дразнеше, но после взех да отговарям. Информацията просто им идваше като мисъл форма още при задаването на въпроса. След няколко години след като станах за първи път телевизионна звезда в „Господари на Ефира“ от една варненска телевизия, Съвета за Електронни Медии забрани със закон да не се говори за здраве в такива предавания.

Ако човек като мен, който е изучавал китайска медицина и други дисциплини за някаква терапия, няма право да говори в ефир и да споменава думата лечение, значи положението е започнало да става страшно. Това ме накара да млъкна за известно време, защото моята работа се състоеше в това да връщам хората в рамките да доброто здраве.

При мен идваха професори от висши учебни заведения да ги лекувам, медицински сестри, имаше един случай една докторка доведе дъщеря си за лечение и т.н. Решените здравословни проблеми бяха стотици. Целият ми живот беше направляван като с невидима ръка къде и какво да правя.

Проблемите, с които идват при мен хората или в последните години се обаждат по телефона или скайпа, са свързани със здравето, парите и любовта. Това са трите пункта, по които работя и имам перфектни резултати. За тях всеки може да прочете в моите сайтове и профилите ми в социалните интернет мрежи. В сайта ми имам доста видео материали с мои клиенти и пациенти.

Те споделят лично за решените проблеми на някои видео материали можете да станете наблюдатели на един от видовете сеанси. Списъкът е доста дълъг, но мога да спомена с по една дума няколко от тях. Винаги започвам от главата, защото тя е най-важната, и продължавам до най-далечната точка на човешкото тяло, което също е много важно:

Мога да решавам проблеми като: Главоболие, дискомфорт в шийно-раменната област, плексит, проблем в белите дробове, астма, бронхити, проблеми в сърдечно съдовата дейност, гръдна жаба, исхемична болест на сърцето, разширени вени, проблеми в стомаха, язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника, проблеми на черния дроб и неинвазивно (безкръвна операция) изваждане на жлъчните камъни със запазване целостта на жлъчката. Решават се проблеми на пикочо-половата система.

С безкръвни многобройни процедури се извличат камъни от бъбреците. Намалява се високото кръвно налягане. Решаване на проблеми с тазобедрените, коленните и глезенните стави. С многобройни процедури се решават проблеми като коксартроза и артроза на ставите.

– Това са проблеми от здравословен характер, а вие сте известна като ясновидка. Как го правите?

– Моите интереси още след завършването на гимназията в Кюстендил се насочиха към нестандартното лечение с даровете на природата. Научавайки се на йогийско дишане, започнах лесно да влизам в медитация.

По този начин започнах да черпя информация от висшите светове какво да правя, за да помагам на хората.

На вид еднакви заболявания при различните хора ми се даваше да ги лекувам по различни начини. Това е в противовес на съвременната медицина. Майка ми е медицинска сестра и знае много добре, че едно заболяване се лекува с това и това лекарство или с неговите разновидности. При мен обаче се даваше коренно различно лечение на различните хора с еднакви заболявания.

Проблемите на баща ми, свързани с неговите стави, ни отведоха при една лекарка, която лекуваше с малко известен за тогавашното време медицински апарат наречен СКЕНАР.

Името на апарата е абревиатура на цялото наименование на самия апарат. Ето какво означава:

Само Контролируем Енерго Невро Адаптивен Апарат. Това е разработка на руските учени в засекретения град Таганрог, който се намира под една планина.

Създаден е от екип учени по поръчка на руското правителство със следното задание: да бъде малък, лек , енерго икономичен и високоефективен за здравето на космонавтите, когато са в безвъздушното пространство. Първоначалната цел е да се намали атрофирането на мускулатурата на крайниците.

В последствие се оказва, че този невероятен апарат базиран на китайската медицина, действа много благотворно на човека като активира енергийния потенциал на човешкия организъм. Това става с помощта на генерирана честота от малки източници на ток (3 батерии по 1.5V) и подавана чрез фин електрод по кожата на човешкото тяло по акупунктурните зони, точки и енергийни меридиани.

Хвърлете един поглед и ТУК: Магия за късмет, пари и дори богатство!

Години преди срещата ми с този уникален апарат бях започнала да изучавам китайска медицина, което ми даде идеята, че това е перфектният начин да помагам на хората да решават своите проблеми на енергийно и телесно ниво.

Заедно с моята майка, която е медицинска сестра, закупихме такъв апарат, изкарахме начално обучение и после много квалификации. Така започнах мащабно да помагам хората да решават цялостно пораженията си върху тялото.

Търсили и не намерили хората своето спасение чрез стандартно лечение, идваха при мен. Една част от тях оставаха доволни и водеха други. Имаше обаче и такива, които търсеха чудеса. Мога да кажа на всички читатели на вестник „Уикенд“, че чудесата наистина съществуват, но те се виждат само ако човек е добър и вярва в доброто. Те се случват и на онези, които следват съветите ми при този вид терапия.

Онзи, който е мързелив и не изпълнява съветите, няма резултати, този, който е черноглед, агресивен и злонамерен, никога не може да види чудото, дори то да му бръкне в окото. Доста често такива хора на бялото казват черно. По този повод се сещам за една възрастна жена, която ми я докараха от Търговище в тогавашния ми офис във Варна.

Тя ходеше бавно, влачейки краката си, подпирана от двете страни под мишниците от своята дъщеря и внучка. Сама не можеше да направи и крачка. Тогава бе на около 60 г. Дъщеря ѝ имаше магазин, за който се грижеше сама и се наложи да остави майка си на около 200 м. от кабинета ми на квартира при една вдовица на лекар.

Вдовицата всеки ден придружаваше моята клиентка и влизаше с нея на процедурите, за да докладва състоянието ѝ. Тя бе свикнала да описва точно симптомите, защото помагала някога на своя вече починал съпруг – добър лекар, който помагал на хората с неконвенционална медицина и билкови чайове.

И още нещо важно ТУК: Направете си безплатен тест „Имам ли магия?“!

Всяка една процедура действаше благотворно на възрастната дама.

Всеки ден тя все по-бързо и лесно идваше до кабинета ми. След около 7 процедури дори ми се похвалиха, че двете са се разхождали в морската градина и моята клиентка с лекота се разхождала. След последната петнадесетата процедура попитах моята клиентка доволна ли е?

Тя с видимо недоволство каза, че очаквала много повече. Аз виждах, че тя е далеч по-добре, отколкото я видях първия път и останах учудена, че не е доволна за това, че вече ходи сама и изправена. Понеже това бе последната ѝ процедура, тя бе дошла сама без хазайката си и сама носеше багажа си. Помоли ме да извикам по телефона такси, за да отиде сама до автогарата за да хване автобуса за Търговище.

На телефона на такси компанията ми казаха, че в момента таксито е пред нашия адрес и човекът, който го е извикал, трябва да побърза, защото няма къде са се спре, а зад таксито има колона от коли. Бабата-моята недоволна клиентка взе багажа си и хукна като младоженка на първа брачна нощ да гони таксито.

Моята секретарка и аз се спогледахме учудени от подвижността на бабата, която каза, че очаквала още. Понеже нейната хазайка споделяше нейните подобрения, сега ще ги фиксирам съвсем накратко: Спряла е да хърка, нормализирала е кръвното налягане, изправила е гърбицата, започнала е да вижда по-ясно. И това е една недоволна клиентка…

– Какво измъчва душата на българите?

Българинът е силен по дух човек. Той може да оцелее при всякакви обстоятелства. При най-голямата стагнация може да измисли такива странни неща, които да приложи в живота си, че да излезе от всякаква ситуация.

При управление на това или друго правителство, българинът винаги успява да го изтърпи, въпреки протестите, и да не успява да промени нещата, но продължава напук на всички пречки и прегради да оцелява. Това може да не го показва, но тази обида от незачитането на човешките права от силните на деня, дълбоко е наранила и продължава да наранява душата на българина.

Въпреки всичко той е и ще оцелее. Духът на българина винаги е бил силен, а душата му може да се поскрие малко зад духа, но и тя миличката върви напред.

– Какво бихте посъветвали онези нашенци, които често изпитват чувство на тревожност, обърканост, на паника, несигурност? Могат ли сами да си окажат спешна помощ, преди да потърсят такава от екстрасенс и как става това?

Съвременното ни общество е обърнало поглед към духовността и аз много се радвам на това, което виждам. Всички българи по цялата земя са вече силни духом и телом. Въпреки всичко има много хора, които се оставят на течението на медийното манипулиране и сами се вкарват в капана на тревожността и манийните състояния.

По-силните от тях сами със силата на духа се справят с тези проблеми. Има разработени техники за самоусъвършенстване, НЛП, медитация, психотерапия, регресия и други, които наистина много помагат в това отношение. Има обаче и такива хора, които са по-слаби духом и не могат сами да се справят с проблема. Имам много клиенти, на които подавам ръка и им помагам да излязат на чисто.

– Молитвите, познати ни от християнството и от църквата, помагат ли за спасението ни, за намиране на утеха, на решение на определен проблем?! Коя е най-силната молитва според вас?

– Всяко едно действие в нашия живот, ако се прави без вяра, е обречено на провал. Молитвите са базата, с която аз работя с моите клиенти. Имала съм случаи, при които клиентите ми изповядват мюсюлманството. С тях работя също със християнските молитви и гордо мога да споделя с всички вас, че резултатите са невероятно високи, след като се изпълнят всички препоръки за самите ритуали.

Всички молитви са силни и действат, стига само да се казват от сърце и душа. Лично аз съм направила много молитви и съм ги пуснала в медийното пространство. Те са направени от мен във вид на видео клип и са силно въздействащи. Една от обичаните от мен е „Златна молитва при неочаквани ситуации“. Тя настина е спасявала живота на много хора.

– Омагьосан ли е българският народ? В състояние ли сме да вредим един на друг от злоба и завист чрез магии? Какви магии най-често практикуват у нас?!

– Тежкият начин на живот, недоимъкът, битовите проблеми в живота на хората са основната причина за озлобяването ни един към друг. Често тази злоба е насочена не към източника на проблемите, а към хората, които са в полезрението ни.

Неправилно насочена негативна енергия в миг на ярост, тази енергия се явява като енергийна стрела, пробиваща енергията на други хора. Това е невидим процес, който не може да попадне под ударите на човешкия закон, но за жалост това е акт на унищожение на човешки живот. Ето на това му се казва магия. Да, много хора са в състояние да навреждат на другите около тях.

Идвала е при мен жена от Бургас, която е под въздействието на майчино проклятие. Това е много страшно и трудно се коригира. В света съществуват над 5 000 вида магии. Всички те са невидими палачи на човешки животи. Важното е да се знае, че това, което е направено от човешка ръка, може да се неутрализира от човешка ръка.

Вижте и ТОВА: Как се прави магия за любов и привличане на подходящ партньор?

Необходимо е само да не се изчаква да мине от само себе си. Ако някой помисли, че може да има проблем от подобен характер, нека се допита до човек, който се занимава с окултни науки, и да му каже дали действително неговите подозрения са основателни. Такива хора в България има изключително много. Доверете се по интуиция на някого и се допитайте.

– Известна сте със способността да говорите с душите на нашите покойници. Бихте ли ни разказала как става това?

– Когато приемах в кабинета си във Варна, при прегледа на една жена видях нещо необичайно. Едно бяло облаче се появи в горния ляв ъгъл на стаята. Можех да го виждам само с периферията на окото си. Когато се опитвах да фиксирам това, което не се виждаше ясно, то изчезваше. Усетих странно присъствие на човек с благ характер.

Описах човека, който виждам с вътрешното си сетиво, и се оказа починалият баща на жената, която беше дошла в кабинета ми със здравословни проблеми. Безплътното същество ми показа, че проблемът на дъщеря му е в левия крак. Оказа се прав. После подсказа какво да се направи като терапия и това наистина беше правилната терапия.

Това е първата ми среща с душа на починал човек. По късно започнах да виждам починалите на хората, които идваха при мен за здравословни проблеми. Понякога идваха на групи и говореха един през друг. Трябва да знаете, че насила не съм викала духове на конкретен човек.

Признавам, че за други вестници ми даваха задание да направя спиритичен сеанс за викане и разговор с духа на този или онзи виден човек от близкото минало. На всички обяснявах, че духовете не идват когато аз искам, а когато те искат. Затова казвах от вестниците да ми изпратят въпроси, които да задавам на духовете, когато влязат в контакт с мен.

Интересно е, че тези въпроси предварително не ги четях. Работейки друга работа усещам, че нечий дух е при мен. Тогава прекъсвам другата си работа и започвам да контактувам с него. Отговорите ми се изливат като общ разказ. При някои духове с по-слаба енергия не може да се дешифрира това, което искат да ми кажат. Прилича на ненастроено радио на съответната честота. Чува се нещо, но не е ясно.

– Какво всъщност се случва с душите ни в отвъдното и има ли възмездие, наказание там?

– Душите там са си у дома. Душите, вселени в човешко тяло, са тук на земята като в едно голямо училище. Тук и сега е необходимо да се учим на добрите човешки качества. Същите, на които всяка добра майка учи своето малко дете. Възмездие и наказание има тук на земята в човешка обвивка. Там е домът, обгърнат от любов. Там е раят – всичко, от което се нуждаем, и това е любов.

– Адът къде е ?

– Адът е тук и сега в нашите умове и сърца. Там няма ад. Там има дом и любов. Темата е много дълга и мога да напиша книга по въпроса, но засега мисля да не я пиша.

– Разговаряла сте с душата на Васил Илиев, какво ви сподели той за бруталното си убийство?

– Това беше поръчков спиритичен сеанс от едно предаване, което вече го няма на екран. Всички познавате уважавания от мен журналист Карбовски.

Той, Ивайла Бакалова и други бяха поканени в студиото на тогавашното предаване „Станция Нова“, за да ме оплюват в ефир и да ми зададат ребром на живо в ефир защо аз съм писала такива и такива глупости ,че детето на Ивайла било от Илия Павлов.

Красивата Ивайла бе разярена и невъздържано ми задаваше крещейки въпроса кой ми дава това право да пиша такива глупости и че нейното дете тя много добре знаела от кого е! Разбира се че всяка жена знае в повечето случаи от кого е. Няма спор. Тя изкрещя и въпроса от къде съм сигурна, че съм имала разговор с духа на Илия Павлов. Ето това е въпросът!

Никога човек не може да бъде сигурен в тази информация. Доста често се появяват други духове, а не тези, които си мислим, че са. Затова е необходимо при комуникацията духът да ни даде отговор за някаква много лична информация, която само двама човека знаят. Аз не съм познавала Илия Павлов приживе и няма начин как да зная със сигурност дали точно той е бил и дали информацията е на 100% истина.

От предаването държаха да направя спиритичен сеанс в студиото на живото предаване с Васил Илиев. Отказах с обяснението, че в една агресивна обстановка, каквато беше там в този момент, няма начин как човек да прави такъв сеанс. Те помолиха да снимаме такъв сеанс друг път.

Държаха да бъде атрактивно за зрителите. Моите сеанси не ги провеждам така, както го снимаха те. Не че не стана хубаво и със загадъчната музика от филма „Досиетата Х“, но за мен това си беше привличане на публика. Пак повтарям, Духовете на починалите идват сами при мен, когато пожелаят.

– С кои други известни покойници сте говорила и какво интересно ви споделят те?

– Поръчкови спиритични сеанси от вестници съм правила с Тодор Живков, Илия Павлов, Ванга, Дънов, Луканов и др.

Идвали са хора да говорят със свои починали роднини. При едните се е реализирал контакт, но при други не.

– Според вас какво е бъдещето на България? Има ли „Светлина в тунела” и кога да я очакваме?

– Светлината винаги я е имало и ще е там. Едните хора я виждат, а други не. Скоро в социалните мрежи прочетох една хубава притча. Един млад мъж тръгнал да търси град с хубави хора, в който да заживее. Пред входната градска порта седял възрастен мъж. Младият мъж, преди да влезе в града, попитал възрастния човек какви хора живеят в този град. Добри ли са приветливи ли са, услужливи ли са?

На въпроса възрастния човек отговорил с въпрос.

-Ти откъдето идваш, какви бяха хората?

– Лоши и завистливи бяха. – отговори младият мъж.

– Такива са и в този град, лоши и завистливи.- отговорил мъдрецът.

Където и да отидем ако в лицето на хората виждаме лошото, това означава, че винаги ще го виждаме в такива краски. Трябва обаче хората да знаят ,че ние сме като огледала. Това, което виждаме в лицето на другите хора, това притежаваме като човешки качества и самите ние. Ако някой не ви харесва за това или онова, това означава, че самия човек не харесва това или онова у себе си.

евелина лютова магииТова го пише и в Библията. Не трябва да гледаме треската в окото на ближния си, а да видим гредата в собственото си око. Безгрешни хора няма. Важното е да приемем самите себе си такива, каквито сме и да вървим напред към самоусъвършенстване.

И понеже човек е малката единица на обществото, то и нашето общество е като нас самите. Ако виждаме светлината в края на тунела, това означава че сме позитивни и наистина светлината си е там.

Ако не виждаме светлината в края на тунела, означава, че сме негативни.

– Ще ни донесе ли изненади 2016 година в политически план?

– Да и не ! С новите хора същата песен с различни тоналности и припявания. Виждам обаче нещо интересно, което ще спомена и при вас, защото има вече подготвено интервю за друг вестник по въпроса. Ако имате интерес ще поговорим друг път повече по въпроса. Следващите избори влиза в политиката Слави Трифонов с млад екип знаещи и можещи хора. Те ще направят хубави реформи за България и българина.

– В смисъл смяна на министри, оставки, шокиращи престъпления?

– Това винаги го е имало и ще го има. Далеч съм от политическата сцена и техния театър не го разбирам.

– Бихте ли извикала духа на Андрей Луканов, за да го разпитате за разстрела му – от кого е, какви са причините, раздавал ли е наистина куфарчета, каква ще е съдбата на олигарсите в България, с какво се занимава сага в другото пространство, кой от българските политици в момента му допада най-много, изпитва ли вина за нещо и ако е така, за какво конкретно или за кого, мъчно ли му е за българския народ, за България?

– Често казано – не ми се иска. Имам много по-важна работа, свързана с живите хора.

Ако държите, ще го направя, но не сега.

Аз съм правила интервю с него.

– А сега една молба, която може да се прикрепи към самото интервю. Напоследък виждам в медийното пространство правите интересен подарък за всеки, който пожелае и това е талисман за КЪСМЕТ. Това действително ли го правите или е пиар трик за привличане на рейтинг?

Евелина Лютова в офиса на Иван и Андрей

Евелина Лютова в офиса на предаването на Иван и Андрей.

Имам личен повод да направя това дарение на много хора.

Както всеки земен човек, така и аз имам своите човешки проблеми.

Накратко моята предистория за тези подаръци на непознати хора, които искат и те като мен да имат КЪСМЕТ.

Имам две прекрасни дъщери. По-малката набързо ме дари с двама прекрасни внуци. Живи и здрави да са ми!

Голямата ми дъщеря няколко години се мъчи в това отношение. След години опити аз дадох обет пред Бог, че ще помогна безвъзмездно на много хора да придобият късмет като моя, когато моята голяма дъщеря се ощастливи. Дойде време за това и аз в момента изпълнявам това свое обещание. Беше ми дадена информация СВИШЕ, че трябва да обявя в медийното пространство и да изпратя на нуждаещите такъв талисман за КЪСМЕТ.

Понеже желаещите са много повече отколкото предполагах, затова моля да ме извините, но разходите по пристигане на поръчката ще поеме всеки един от желаещите талисмана.

– Ако някой от читателите на в. Уикенд пожелае от вас този подарък талисман за КЪСМЕТ как може да го поръча?

Необходимо е да ми пише в социалните мрежи лично съобщение и ще му изпратя талисмана или да ми се обади на личния телефон, който също е обявен в социалните мрежи.
Например ТУК: Профил на Евелина Лютова във Фейсбук!

Ще се радвам да помогна на повече хора.

Един коментар по “Евелина Лютова: Над 5000 магии съществуват в света (интервю за „Уикенд“)

  1. Здравейте Евелина!Случайно Ви открих в социална мрежа.Впечатлена съм от вашите способности и красотата ,която излъчвате.Винаги съм била леко скептично настроена,но на Вас спокойно мога да се доверя.Прекрасно е че съществуват хора като Вас,които могат да върнат вярата,надеждата и любовта на тези,които са я загубили.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.