Евелина ме спаси от болките в коленете и костите – писмо

Аз съм Евелина Лютова и съм професионален парапсихолог, емпат и работник на Светлината.

Помагам на хората да узнаят имат ли негативни въздействия, магия, заключен късмет или родово проклятие. Това, което отличава  моята работа е, че  работя по създадена от мен система за енергийна работа базирана на древните  ритуали и  техники за десктрукция на  лошите влияния, така наречените магии, паралелно със  висок клас апаратура, която доказва  пораженията върху човека и до каква степен е  станало това вече факт. Друго, което отличава моята работа  с хората, с които работя , е че винаги идва резултатът рано ил икъсно и  те се радват на щастието и здаревето.

Моята мисия на тази Земя е предопределена още преди да се родя и тя е да се занимавам професионално с това. Моята работа е само и единствено да лекувам тялото и душата на човека, който е поразен от негативните въздействия и злите влияния   от лоши хора към добри хора.  Поради тази причина съдбата ме е насочвала да изучавам древното китайско лечителско изкуство и съвременните методи на парапсихологическо въздействие, което  максимално подобрява  клиентите, които ми се доверят и работят с мен. Искам да прочетете  писмото на моя клиентка  по този начин който го получих.  Ето о и него:

Казвам се Бояна и вече съм на повечко години. Нека да ги скрия, макар че изглеждам на 60,но се чувствам на33. Живея в Италия повече от 10 г. Бях уволнена неправомерно от държавно предприятие в родината . Изпаднах в депресия и моята дъщеря ме покани на гости в Италия . За мой късмет си намерих работа и то 20 пъти по-платена от старата ми работа. Влажния климат обаче оказа влияние на моята костна система. Започнаха болки по костите , ставите и най-много по коленете. Тук има много хубави лекарства , но нищо не ми помогна. Внучката ме научи как да работя на стария лаптоп и аз сега всяка вечер мога да говоря със синът ми , който е в Англия. Като тинейджър вече всяка вечер седя пред компютъра и той се явява като „Прозорец към света”. Попаднах в http://www.youtube.com/ на този видео материал, който ще видите накрая на писмото ми. Направи ми впечатление , че жената влиза с бастун и излиза без него при посещение при Евелина Лютова. Разгледах още много видео материали с пациенти на Евелина Лютова и прочетох всичко за нея каквото намерих в интернет. Реших, че тя ще бъде жената, която ще ми помогне. Свързах се по телефона и е уточнихме на следващия ден да говорим повече.Изпратих таксата по мъниграм и на същата вечер  повече от час разговаряме по skype. Тя усети всички мои стари и нови болки без да споменавам за тях. Това ме впечатли, как на толкова километри тя усети всичките ми болки и проблеми . Това ме накара да се доверя още повече. Докато говорихме по скайпа тя ми каза, че ще направи нещо специално за мен и аз наистина усетих намаляване на болката в коленете и в гърбът ми . Нейната енергия е много силна и както казва самата тя, вече успява да я насочва към болката на хората. По време на разговора аз помолих за помощ и тя ми изпрати по пощата нещо много специално за моите колене. Направих всичко , което тя ме посъветва и сега съм много доволна от това, че не ме болят коленете и гърбът. Нека Господ здраве да дава на Евелина , за да лекува много хора като мен! Бояна от Италия

 

Тази дама е моя клиентка и това е факт. Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

 

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.