Ето как Евелина ми спаси живота?

На 39 години съм  , а докторите ме бяха отписали. Всички изследвания са на здрав човек, а аз бях на легло. Парадокс , но факт! Това го знаят всички мои близки и познати. Майка ми приготвила всичко за погребението ми и се примирила , че ще отгледа синът ми.  Не разбирах нищо и не знаех защо в същност съм на легло. Отслабнах с около 30 кг. без видима причина. Прочел синът ми за Евелина Лютова в  интернет. Заинтригувал се и викнал всички у дома около компютъра. Гледали клиентите на Евелина и прочели всички материали . Прочели включително и такива, на които писало много лоши неща. Синът ми видял , че този  който  е написал този коментар  от този имейл е писал лошо за много други хора. Сетили се, че това е човек , който много мрази и пише само лошотии .  Видели и  други злобни забележки на много известна нейна колежка. Прегледали още веднъж всичко и се престрашили . Обадили се на Евелина Лютова. Тя била на другия край на България и затова майка ми  изпратила таксата по куриер и същата вечер всички у дома разговаряли по телефона с Евелина. Разговора бил повече от час. Тя казала много за всеки от семейството и проблемите, които от години ни мъчат.  Езика ми бил почернял видяла майка им , след  като  казала  Евелина и то без да ме вижда лично. После мама очегъртала нещо от него, което прилича на малък черен морски таралеж. Честно казано недоумявам  какво е това, но всички като видели това решили да изпълнят съветите на Евелина Лютова , за да подобрят и моето положение и това на всички в семейството и рода. След като всички направили  ритуала нещата като по чудо  се променили. В мига на  самия ритуал  майка ми каза, че съм отворила очи и за първи път от 2 години сам задала адекватен въпрос.  След  втория ритуал, на който вече и аз присъствах бях много по-добре, а след третия ритуал   ето ме пред компютъра. Още съм слаба, но  вече съм жива, а не жив мъртвец , както казвала майка ми.
Като си помисля колко  пари са дали роднините ми, за да ме излекуват и без никакъв резултат. Болна на смъртно легло без диагноза. Ето това съм била аз. Дори не помня . Не съм била в съзнание . Когато се върнах от прегръдките на смъртта разбрах , че родителите ми продали апартамента  в центъра на града ни, за да ги дават по  различи безполезни лечения. Това, което са дали за този Божествен ритуал е капка в морето в сравнение с всички останали разходи. А ма откъде да знае човек? Слава на Бог, че моите роднини са намерили тази Божествена жена – Евелина и са се доверили, за да се върна от света на мъртвите.
Благодаря на Бог , че показал на синчето ми  какви чудеса прави Евелина Лютова и са направили първата крачка към нашия нов живот.
Бинка от източна България

Вижте следващото десетминутно видео за чудесата, които прави Евелина чрез нейната Евитарапия  при костноставни проблеми:

Вижте разговор на Евелина Лютова по скайп с нейна клиентка от Германия, направила вече Божествения ритуал.

И това не е единичен случай. Вижте и другите статии в сайта и ще се уверите в ЧУДЕСАТА, които твори със съдбите на хората Евелина-Чародейката на народа!

Можете да я потърсите като оставите  коментар под тази статия  или  да пишете лично са мейла : info@dalgoletie.com

Тя желае да я търсите от 13 до 20 ч. всеки ден, независимо дали е делник или празник. Ако телефонът е изключен или  дава заето, е необходимо да бъдете търпеливи и отново след известно време да я потърсите.

ДЪЛГОЛЕТИЕ С ЕВЕЛИНА-ВЪЛШЕБЕН ЖИВОТ!

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

2 коментара по “Ето как Евелина ми спаси живота?

  1. Kато четех по горната статия направо настръхнах,хубаво е че ви има Емилия.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.