Който излъчва абсолютна ,чиста БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ е истински работник на Светлината

Мили приятели , предлагам една малка част  от лично написаното от моя клиентка. Тя е млада  на около 30 години от съседен до София град.  Проблема  е  при нея , че тя не можеше да завърже стабилно приятелство с нито един мъж. Майка и  е алкохоличка  от многото проблеми в семейството . Баща и е агресивен и не се разбира с брат и . Това положение  е от известно време  и след разговор  с това прекрасно, но нещастно момиче решихме да  започнем Божествения ритуал за премахване на магиите.  Ето какво е написала тя в дневника си:

Тъй като от известно време ме тревожи чувството, че нещо не е наред в семейството ми, нищо не  се развива. Майка ми постоянно я е страх от нещо в живота и  пие алкохол ,но само когато е в къщи . И аз и тя надебеляхме без видима причина . Признавам  , че ме дразни дори ако ми зададе елементарен въпрос / Господи ПРОСТИ МИ все пак ми е майка!/ . Освен това постоянно се карат с брат ми ,който се разведе и може да се каже , че често е пиян , раздразнителен . Не му плащат  , но и не взема никакви мерки да смени работата. Баща ми наскоро се оперира  от сърце и сякаш рухна психически особено , като разбра , че не е успешна интревенцията и трябва всичко наново да се повтори . Той постоянно  критикува  брат ми сякаш го мрази …Знам , че е  изнервен и поради  финансови причини  ,но все пак … И на последно място  да опиша и моето състояние , което е все едно съм в някаква въртележка и си се въртя и въртя никакво развитие нито в личен план  , нито кариера , нищо тъпча в една точка .  Нямам самочувствие, страх ме е да общувам с мъже , качих килограми .Каквото  и да правя не се променят.  И така признавам , че доста често се обръщам към Господ  било с благодарност ,било за помощ. Скоро  го помолих да ме свърже с човек , който ще помогне на семейството ми.Проблемите не търпят отлагане. Една вечер   докато си преглеждах фаворитите на експлорера видях сайта  Чудеса.нет  тръгнах да го трия ,но първо го отворих  и чудо-яви се ЕВЕЛИНА ЛЮТОВА  ,човек  който открива негативни влияния  и ги премахва имаше промоция безплатен отговор , странно но веднага без да се замисля и написах.  И така започнах стъпките към моя нов живот тъй, като  до няколко часа ТЯ ЕВИ  ми отговори  и започнахме да общуваме с мейли. Трябва да подчертая  , че още с първия отговор  и то по мейл от  ЕВИ  в мен се зароди чувството за нов живот , нова посока, нова надежда изпълни ме щастие прилив на енергия . Еви излъчва абсолютна , чиста, Божествена ЛЮБОВ, сякаш се докоснах до чиста истина -БОГ . Невероятно, не съм я виждала освен на снимка ,а имам чувството, че се познаваме отдавна , може би защото е толкова естествена и земна въпреки божественото си сияние . Обичам те Еви!

Доверих се на този Ангел спасител  и  сега правя подготовка за новият ми живот,който с уверени крачки благодарение на нея  е реалност .

 

Ето такива хубави слова пишат клиентите за мен мили читатели.

Днес получих отново в  мейла си много  такива и реших да ви пусна едно .  Снимах го  с телефона. Снимката  не е коригирана, както и текста. Всичко е автентично и непоправено.  Вероятно някои неща няма да разберете и не е необходимо. Вярвам обаче, че ще схванете  общия смисъл на текста и настроението и резултатите от общата ни работа с   моята клиентка, която не е в България.

Днес 18.01.‎2020 – 158 ден от запознанство ми с Еви и 6 ден от Божествената храна

Станах с усмивка и изпих половин литър топла вода после си направих кафе. Спах добре и днес се чувствах чудесно. Изгледах си амулетите и ритуала Прости и се освободи. Отново прекарах деня у дома. Днес внука ми ми беше на гости и се забавлявах ме много. Спокойна съм и съм доволна от живота си. Днес ми е 6 ден от Божествената храна и имам леки болки в двата бъбрека. Следобед изгледах приложна психология 2 и 101 и 102 клип на Джойс. Да помагаме на хората но и да поставяме граници на пределна норма, защото ако няма граница между нещата ние сами се объркваме в това какво правим и колко дълго го правим. Съгласна съм със Джойс. Не винаги помагаме на подходящите хора, защото има и такива които не искат да им се помага. Всеки трябва в един момент дам да приеме отговорността за живота си. Благодаря на Бог че мога отново да спя. Благодаря на Бог за това че съм изпълнена с енергия и жизненост.Благодаря на Бог че се чувствам прекрасно. Благодаря на Бог за всичко което ми изпраща в този момент. Благодарна съм че мога да се наслаждавам на живота си. Благодарна съм че крушката в банята ми изгоря и се наложи да купя нова. Благодарна съм че си смених батерията на водата в кухнята ми. Благодарна съм на комшията който ми поправи печката. Благодаря на Бог за това което прави за мен в живота ми. Благодаря ти Еви. Обичам те. Дони

Ако искате да се случват и с вас хубави неща в жиовът ви и не знаете как да го направите е необходимо да потърсите помощ.  Изберете си някого и  му се доверете. Изпълнявайте съветите, които ще получите от този помощник, който сами сте избрали и рано или късно чудесата ще се случат.   Без доверие и изпълнение на съветите  повярвайте няма да се случи чудото. Повела съм много хора по пътя към тяхното щастие и ще го правя  за всеки поърсил  съдействие и моя помощ.

Прочетете  още статии в моя сайт за  другите клиенти, които са се престрашили и са  оставили своето свитетелство.  Защо ли пиша, че са се престрашили? Защото много от моите клиенти са   хора от Висшето ощество.  Те не са ми дали своето съгласие да споменатам факта, че са работили с мен  и са постигнали по-висок стандарт в животът си. Това за мен не е важно. Важното е, че съм помогнала не само на тях, но и на много българи от България и ЧУЖБИНА и ще пордължавам да помагам. Единствено Вие трябва  да определите момента, в който ще сте готови за тази помощ.  За да видите как помагам ЕФЕКТИВНО на хората от чужбина е необходимо да прочетете няколко  от статиите в този сайт и да видите техните видео свидетелства.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

7 коментара по “Който излъчва абсолютна ,чиста БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ е истински работник на Светлината

  1. Искам да разбера дали Направи ми жена ми магия в момента съм в Германия и се разделихме от жена ми щото се мисля за жена ми имам нещо магия отгоре но тя ми направи магия искам да разбера Обадете се Дай един резултат се казва Надя жена ми

    • Христо, аз не се обаждам на хората, които имат нужда от мен. Те ме търсят. Ако имате нужда да Ви помогна- Вие ме потърсете .Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

  2. Приятно ми е да се запознаем Мерси много за оказаното Как да си направим магия

  3. ЗДРАВЕЙТЕ. ИСКАМ ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС, ВЪЗМОЖНО НАЙ СКОРО И ДА РАЗБЕРА, БАЩА МИ ИМА ЛИ НАПРАВЕНА МАГИЯ, ИЛИ ПРОСТО Е БОЛЕН. ИМА ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ. ТОЙ СЕ КАЗВА ДАНАИЛ И Е РОДЕН НА 15.05.1949 ГОД.

  4. Винаги съм се отнсял с нужното уважение към приятелката ми от Фейсбук.Възможностите и това рави за хората много отдавна съм го гледал по ТВ.Има неограничени възможности и съм възхитен от това младо момиче,позволявам си да я нарека така защото аз съм вече човек на възраст.Прекланям се пред найните способности.Господ и е дал не само красота но и способност и дарба да помага на хората изпаднали в нужда.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.