Черната магия действа от разстояние. Вижте кой я разваля.

Живея в Гърция и Евелина ми помогна да разваля черната ми магия и да започна работа. Това стана от разстояние и дистанционно без да се виждаме лично.

Казвам се Христина Попова и в момента живея в Гърция . Прочетох една статия за Евелина Лютова. Стана ми интересно как помага без да вижда лично клиентите си, затова потърсих още материали за нея. Видях и много клипове с нейни пациенти . Човек като гледа се чуди да вярва ли или не. Реших и се обадих по телефона един след обяд. Тя ме помоли да се свържем по-късно , защото имала работа в момента . Свързахме се по скайп и говорихме около 2 часа.

Още в първите минути останах учудена от точността , с която тя спомена конкретни събития от моя живот и описа с абсолютна точност характера ми . Говорихме за какво ли не и аз толкова я заобичах , че я поканих да ми гостува за моя сметка в Гърция. По време на разговора ни тя започна да говори за моето здраве и къде имам проблеми . Понеже говорихме с камера ми показа на себе си с абсолютна точност къде са болките ми. Направи ми и дистанционен лечебен сеанс. Каза да сложа ръка на моята болка и докато говорихме за друго ,тя по някакъв начин ми изпращаше лечебна енергия в моята ръка ,все едно тя ме е докоснала на това място.

Не се минаха и 5 минути и тя каза:

„Готово, провери има ли разлика в болката ?”

Разлика имаше и то огромна ! Преди 5 минути не можех да стана или да седна от болка в гърба. Сега нямаше абсолютно никаква болка . Не можех да повярвам ! Тя ме накара да се разходя в стаята и да клекна няколко пъти. С още по-голямо учудване установих , че са намалели до огромна степен и болките в коленете ми. Можехме да говорим още , но оставихме разговорите за следващия ден. На следващия разговор се похвалих, че съм спала много малко от емоцията, че съм се запознала с такава велика жена. Интересното беше , че се бях наспала и имах учудващо много енергия. На втория разговор Евелина ми изпрати инструкцията за подготовката на Божествения ритуал, който реших да направя ,за да си подобря финансовото положение .

След няколко дни направихме този ритуал заедно по скайпа. Ако някой ми беше казвам , че така може да станат нещата, честно казано нямаше да повярвам . Ритуала беше толкова силен , че направо ми настръхнаха всички косми по тялото. Веднага след ритуала още на следващия ден , моя агресивен съпруг приличаше на укротено и гузно животно. След няколко дни си намерих по-платена работа и най- странното е, че ми върнаха голяма сума пари , които ми дължаха от години. Още нещо – от ритуала отслабнах 7 кг. От години се опитвах с какви ли не диети и нищо . Ако някой ми бе казал, че без да се видим с тази жена ще свършим такава работа , не бих повярвала. Истината обаче е налице . Чувствам се доволна и щастлива !

Благодаря ти Еви, че направи всичко това за мен !
Обичам те и нека Бог здраве да ти дава , за да помагаш и на други като мен !

Христина Попова

Вижте в следващото ВИДЕО(2 мин.) как АМУЛЕТА ЗА ПАРИ ОТ Евелина Лютова действа дори от разстояние.

Сега за Мария парите не са проблем и тя е предприела следващата стъпка да си закупи имот в чужбина. Всеки знае, че най- добре е да се чувства добре материално осигурен и стабилен. Това става само при хора, които имат чиста енергия. Ако върху семейство тегне магия, родово проклятие или заключен късмет тази материална стабилност липсва.

Хубавата новина е, че ако се хване навреме това негативно въздействие, то може да се премахне.
Много са хората, които желаят тази свобода. Малко са тези, които могат да я постигнат. Те трябва да притежават силен характер, постоянство , търпение и вяра в добрите резултати.

Само тези са моите клиенти. Онези, които не вярват, не са мои клиенти.

Ако вие имате подобни проблеми и желаете да ги отстраните, съм готова да ви помогна. За целта е необходимо да се свържете с мен в имейла като опишете своето положение накратко или като оставите коментар под тази статия. На всекиго ще върна индивидуален отговор.

Евелина Лютова

11 коментара по “Черната магия действа от разстояние. Вижте кой я разваля.

  1. Може ли да ми кажеш дали има нещо направено на сина ми Никола

    • Да, мога да кажа дали върху човека тегне тежка магия и консултацията се реализира в мой офис или дистанционно.

  2. В къщи намерих две неща. Едното в детските дрехи на децата, другото в детската стая. Накараха ме да фалирам. Изгубих много време и пари. Сега сме в чужбина, а семейството ми в България. Всички са против нашето семейство. Баща ми го убиха и от тогава всичко върви наопаки. Чакам отговор. Благодаря

    • Да мила Татяна, правилно се съмнявате в наличието на такава магия.Имате заключено венчило. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  3. Живеех с едно момче неговата майка ми правеше постоянно магии ❣️ данямам деца в яденето ми слагаше разни гнусотии белина ,шамплана, съпуна, и сега също нося тази магия във себе си и цялата да почернеия от гор до дол ия носая в себеси и дая предам в къщи на семейството, ден Сряда слетобед честих и на мерих една топка черно омотано изолир блант много аз развивах и след това излезе бял изолирт блант и пак размотавах размотавах .и излезе розово тиксо топче помпгнетеми

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.