Прошка + житна диета може да излекува всичко!

Тайната на доброто здраве се състои в прошката. Тя, съчетана с правилната житна диета на Петър Дънов, може да лекува дори рак.

Колкото и да ви е чудно, взаимоотношенията помежду ни ни влияят изключително много. Хората често се обиждат помежду си и не знаят, че тази наслоена обида в сърцата и душите им в един момент (рано или късно) може да се превърне в сериозно заболяване.

Научно вече е доказано, че обидата от партньора в семейството и после дълго държана в душата, поражда сериозното нелечимо от медицината заболяване познато ни като РАК.

Вижте още и ТОВА: Елементарна магия за пари и привличане на относително богатство.

Прошката лекува всяка душевна болка, причинена от обидата на близки хора.

Хората, отдали се на духовното, отдавна са разбрали, че най-доброто лечение за това е ПРОШКАТА. В българския фолклор имаме такъв празник веднъж в годината. Това е прекрасен празник и повечето от нас го почитат.

Съветът на хората, посветили се на духовното, е да се прости на всеки един човек, който има взаимоотношения с нас, дори и с една дума.

По съветите на Дънов и на моите Висши учители разработих програма за забързания съвременен човек, имащ малко време за лесно лечение на душата.

Съчетана е с житната диета на Дънов и със силен ритуал за ПРОШКАТА.

Всички мои клиенти, независимо дали имам личен контакт с тях или са някъде в чужбина, след като направят този ритуал за първи път се чувстват ОСВОБОДЕНИ от оковите на лошите взаимоотношения и обидата, ПРЕЧИСТЕНИ в душата и тялото и ЩАСТЛИВИ.

ВАЖНО: Вижте подробно интервю с Е. Лютова за известната житна диета ТУК!

По долу ще прочетете мейла на моя клиентка, която направи този ритуал за първи път. Ето какво сподели тя с мен в поредното си писмо по мейла:

Днес 28.07.2015г. (вторник) ден девети от диетата с божествена храна и 21 ден от запознанството ми с Еви.

житна диета мнение

Факсимиле от писмото във връзка със съчетанието на житна диета и метода на прошката.

Сутринта се събудих с усмивка, отново бях бодра и енергична. Приготвих си порцията за деня, изгледах си клипчетата – амулети и започнах да се занимавам с рутинните си задачи.

Днес денят ми беше ангажиран до обяд с работа, и когато се прибрах в къщи за отмора, си пуснах клипчетата от папка 1 изгледах ги всичките (доставя ми удоволствие да ги гледам). Исках да имам повече време насаме, бях решила да направя ритуала „Прости и се освободи” и днес се случи.

Бях си подготвила предварително списък с хората, на които трябва да простя и започнах. Не знам защо, но почувствах , че преди това трябва да запаля църковна свещичка (винаги имам вкъщи) , пламъкът ѝ първо гореше и не помръдваше, докато не започнах ритуала, после се люшкаше и от време на време пропукваше, за мое удивление, когато трябваше да простя на хора, които са ми сторили много злини.

По-интересна за мен беше емоцията и преживяното.

Хвърлете едно око и ТУК: Лесна магия за намиране и привличане на подходящ партньор и любов.

Започнах да визуализирам хората един по един, но нещо беше стегнало гърлото ми, усещах се различно при всеки един, при някои изпитах емоционалната болка, при други радост и умиление даже имаше и сълзи в очите ми. Когато приключих, „ канарата”, както казва Еви в клипа, просто падна от душата и сърцето ми, чувствах се толкова лека и умиротворена.

Двете порти които са на моята пътека бяха широко отворени. Помина малко време и съвсем дойдох на себе си.

Благодаря ти, Боже, за това, че ми даде сили да простя и на най-големите си врагове и да усетя какво е да си с чисто и леко сърце, благодаря на Еви за прекрасната медитация за „Правото на личен живот и щастие.

БЛАГОДАРЯ!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.