Забременяла след предсказание на Евелина Лютова

Откакто започнах да се появявам често в телевизионното предаване „Езо тв“ по Диема Фемили и в ясновидско предаване „Шесто чувство“ по Ди Ес Тв, получавам много благодарствени писма.

Получавам похвали, но също и така атаки и злобни писма в личната ми поща или като коментари в двата ми профила на фейсбук, във Ви бокс 7 : http://vbox7.com/user:evievi?p=allvideos или в ЮТюб: https://www.youtube.com/user/SuperEvievi9, както и в сайта ми: dalgoletie.com

Ето какво писмо днес получих. Пускам го абсолютно автентично и неподправено като кореспонденция и дори може да пишете на дамата за да проверите дали е истина. Зная, че ще има пак хора, които мислят, че това е платена реклама, лъжа и …Мислете каквото искате. Всеки има право да прави своя избор в живота и да вярва  на каквото иска. Аз направих своя избор. Работя и помагам на хората да реализират мечтите си. Ето и последното писмо от тази дама заедно с предишните писма от личната ми поща.

Kate Ha <kateha2010@yahoo.com>

––– Оригинално писмо ––– От: Kate Ha Относно: въпрос: ще бъда ли скоро бременна До: evelina_lyutova@abv.bg Изпратено на: Петък, 2013, Септември 6 12:13:47 EEST

Име: Катерина (татково име Коста) Диванисова,

презиме моминско Халачева

дата: 04.12.1977 год

место на рагање: Кочани, Македонија

место на хождение: Кочани, Македонија

въпрос: ще бъда ли скоро бременна, ще имаме ли деца с съпруга ми Драган Диванисов

негови данни:

име: Драган Диванисов, татко Ванчо, мајка Бранка

дата: 21.01.1979

место на раѓање: Кочани, Македонија

место на хождение:Кочани, Македонија

P.S

моля да ми отговорите на този имейл

Здравейте, мила  Кате! Ще имате деца , но спрете да мислите за деца докато правите секс. Мислете само за удоволствие и чак тогава ще стане бебе. Това ще стане  до 8 месеца. Обещайте ми да не мислите вече за бебе!

Евелина Лютова

Kate Ha <kateha2010@yahoo.com

До:Евелина Лютова <evelina_lyutova@abv.bg>
Относно:Re: въпрос: ще бъда ли скоро бременна
Дата:Четвъртък, 2014, Април 24 12:41:35 EEST

скъпа Евелина

Вашето предвиждане и отговора на моя въпрос, зададен в септемри е 100% точен казахте, че за 8 месеца ще имаме бебе и наистина ето още малко ще вляза в девети месец

Ще може ли да ми кажеш дали съпругът ми е верен и дали имам тайни врагове, които искат да ми разрушат брака и семейството?

On Sunday, September 8, 2013 7:46 PM, Евелина Лютова <evelina_lyutova@abv.bg> wrote:

Ако желаете и вие да получите отговор от мен- Евелина Лютова , ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Благодаря ви!

Евелина Лютова

4 коментара по “Забременяла след предсказание на Евелина Лютова

  1. И аз се обърнах преди няколко години,получих отговор -невероятно точен.Не продължих работа с нея защото касаеше семейството ми като цяло а те отказаха.Но тя наистина вижда назад във времето.

  2. Здравейте г-о Лютова пиша ви от отчаяние.Семейството ми е със сигорост с магия която е от години.Баща ми почина майка е болна сестра ми е в чужбина в момента не работи на борсата е от 2 месеца неможе да си вземе парите.Ще ги вземе ли ще си намери ли работа.Обещали са на едно место работа ще започне ли там или на друго място да търси.Невървеш отвсякъде.

    • Ситуацията е много сложна при вас. Отговора ми няма да ви хареса за съжаление. Има обаче условности. Ако се направи нещо ще станат нещата.

  3. Здравейте мила Евина искам да Ви попитам дали имам родово проклятие.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.