Заявка за членство и форма за кандидатстване към Българската Асоциация на Парапсихолозите, Ясновидците, Маговете , енергийните и Холистични Лечители

Асоциацията обединява гилдията на качествените хора, които помагат на другите да подобрят в много аспекти живота им. Основните цели на асоциацията са подкрепа на членовете в трудни казуси. Изучаване на свръх-естественото възприятие, развитие на парапсихологията като наука, разпространение на знанията за нея и интегриране на откритията с други такива от различни сфери на науката. Целта е и сформиране на ядро на национална и професионална общност на парапсихологията и холистичното лечение. Друга важна цел е организирате на обучителни и квалификационни дейности под различни форми, включително и онлайн семинари с издаване на съответните сертификати за завършени курсове и обучения.

Българската Асоциация на Парапсихолоците, Ясновидците, Маговете , енергийните и Холистични Лечители организира базови обучения за ясновидство и квалификационни курсове и семинари. Издават се сертификати при всяко обучение. Приемат се само хора с доказани способности и качества.

Формата за заявка за членство

    След попълване на формата, моля проверете имейла си. Може да потърсите писмото не само в папка ВХОДЯЩИ ПИСМА , но и в папки СПАМ и РЕКМЛАМИ. Преди да изпратите заявката е необходимо да ПРИЕМЕТЕ УСЛОВИЯТА.

    След като са изпратили тази заявка за членство на имейла info@dalgoletie.com нека да се връща автоматично имейл.