Здравейте, прекрасна Еви!

Здравейте, прекрасна Еви!
Попаднах на статия за Вас в интернет и на информация, че оотговаряте безплатно на въпрос за любовта в месеца на любовта, та реших да Ви пиша! …аз съм си говорила с Вас по Скайп и съм Ви ужасно благодарна за всичко, което ми казахте! Щастлива съм, че имам възможността да контактувам с такъв прекрасен човек, като Вас!
Та въпросът ми е какво ще се случи във времето с връзката, която имам в момента? Знам, че Ви трябват трите имена и дати на раждане: Полина Иванова Димитрова – 9 април 1987г. и димитър Стоянов Димитров- 07 януари 1971г. Дано не съм изпуснала срока за отговор! Ако е така, няма проблем, здраве да е!
Пожелавам Ви всичко най-хубаво от сърце! 🙂
Отговор:
Здравейте мила Поля! Радвам се, че сте доволна от нашия разговор по скайп. Ако не беше така нямаше да се обърнете към мен с „прекрасна”. До колкото помня от нашия разговор аз Ви казах, че има проблеми, които трябва да се решават, за да се подобри вашето бъдеще. Вие не се обадихте повече, а сега искате да се възползвате от друга промоция.Не Ви прави чест да ме ангажирате отново за безплатен отговор мила Поля. Има толкова много хора ,които чакат за своя отговор… На Вас съм отговорила безплатно от предишната промоция, разговаряла съм по скайпа, отделила съм от моето време и видях, че само с разговора няма да се реши проблема. Ето това ваше писмо доказва моите думи. Много моля и другите, които са писали вече веднъж да не ме ангажират със същите си проблеми. Влизайки в енергийно ниво на всеки един случай изисква много време и енергия от моя страна. Ако желаете корекция може да се направи , но това не става чрез писма по електронната поща. Моля да ме извините ако съм Ви обидила с дума или израз. Простете. Обичам да помагам на хората ,които ме помолят. Ценете обаче и моето време и труд. Благодаря на Вас Поли и на всички които се обръщат към мен за помощ.
Евина

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.