Зоя от Панагюрище Моли За Помощ

Здравейте Благодетели!

Ние от фондация „За път към бъдещето 2020“ се наехме с нелеката, но удовлетворяваща задача да помагаме на хора в неравностойно положение.

подписан договор за безвъзмездна помощ на Зоя и Соня

На 1.12.2020г целият екип на фондацията отидохме в Панагюрище и посетихме домът на една самотна майка Зоя. Тя има 3 деца. Едното е вече голямо а другите две са близнаци на 12 години. Момчето се ражда нормално, а момичето с много малформации. Сърцето има порок по рождение, липсва лявата ушна мида и всички ушни органи, лицето видимо е изкривено в ляво и се ражда с цепната почти до липсващото ухо уста. Освен всичко това има и умствено изоставане.

Евелина Соня и Зоя

Майката живее сама в много мизерна обстановка, но всичко е чистичко и подредено.

дрехи във фурната зад децата

Ако се чудите какво е това във фурната на старата печка –това са дрехи, които каката беше изпрала на ръка преди да дойдем и ги беше сложила там да съхнат, защото имат много малко дрехи, а нямат пералня.

В условията на пандемия малките учат онлайн, но нямат интернет и телефони, таблети или лаптопи.

Ние от Фондация „За път към бъдещето 2020“ имаме огромна молба към всички вас скъпи благодетели. Ако имате добро сърце и нещо, което вече не вие толкова потребно, но все още може да се ползва и имате възможност да го дарите, можете да го изпратите като по куриер. Ние се заемаме всичко изпратено от вас да бъде доставено лично с наш транспорт на семейството. По- долу ще видите подробен списък от това, което имат належаща нужда.

Близнаците са на 12 години, но са по- дребнички както виждате на снимките.
Топли дрехи за момиче размер 40-42
Топли дрехи за момче размер 42
Топли обувки, боти ботушки за момичето № 36
И за момчето № 37
Топли анцузи размер 40-42
Ако прецените други дрешки също можете да изпратите. Важното е да са запазени.

хладилника и печката не работят

Виждате семейството какъв хладилник има. Той обаче е само като мебел, защото не работи. Върху него има друг „паметник“– фурна с два котлона, която също не работи.
Ако вие имате нови електроуреди и старите все още са работещи и ви се откъснат от сърце, можете да станете благодетел и да направите добро на това изстрадало семейство.
Малките близнаци много ще се зарадват на смартфон, таблет или лаптоп. Майката няма пари да плати интернета , но ние от фондация „За път към бъдещето 2020 “ ще им помогнем безвъзмездно финансово, за да може семейството да се зарадва не само на празниците, но и за в бъдеще.

Надяваме се на Вашето милосърдие!

Заедно ще направим чудеса!

За връзка с изпращането на пратките към нуждаещото се семейство, моля обадете се на тел. 0896 81 55 52 всеки ден след 13 ч. за да уточним адреса, на който да изпратете своите подаръци.
Благодаря ви от сърце!

Дарителска Сметка в лева:
BIC:RZBBBGSF
IBAN:BG15RZBB91551012751000
Фондация за път към Бъдещето 2020

Линк към видеото със Соня на 12 г и нейната майка.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.