Из дневника: Евичка, мила, благодаря ти от цялото си сърце!

Аз съм Евина, Евелина Лютова. Работя по решаването на проблемите на моите клиенти по  уникална високоефективна система, разработена лично от мен.

Част от нея е писането на дневник. Представям Ви с разрешението на своя клиентка една страница от нейния дневник (с удоволствие ще публикуваме всякакви мнения):

Ден 39 от срещата ми с Еви.

Станах в 6.10ч. – урааааааааааа не повярвах на очите си – аз съм спала толкова много и пак урааааа, урааааааа,ураааааааааа.

Евичка, мила, благодаря ти от цялото си сърце и душа, защото моят сън, моето спокойствие и всичко хубаво, което се случва в до момента с мен от периода, в който ти влезе в моят живот – е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ И ГОСПОД!

Та все още сънена и учудена от часа на ставането ми отново отправих молба към Господ за любов, след което редът е ясен – чашата вода, кафето, тоалетната и приготовленията ми за работа – нищо ново нали?

Пътувайки в метрото за работа, въртях в главата си с кое по-спешно да се заема, коя преписка трябва да бъде преди другата, коя папка трябва да вадя – за поредната проверка и т.н.

Със сядането на стола в службата пускам си настолната книга, запалвам цигара и летя от щастие, защото моето Гуру говори, вдъхновява ме за работа и продължава да ме напътства къде греша и какво трябва да променя в себе си.

Е, мило дневниче, вече се заемам с рутината в работата, няма как, трябва и да се работи.

Моля те кажи на моята Евичка, че много я обичам и че отново и благодаря за това което прави за мен. До утре!!!

Вижте малка част от дистанционната работа на Евелина Лютова – парапсихолог и хиропрактик, с нейна клиентка по скайп:

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.