Как да разберем дали има дух в къщи?

Вярвате или не духовете съществуват и са около нас.
Искам да уточним още в началото какво означава дух.

уикипедия дух
Според уикипедия определението на дух е термин използван в митологията и означава, че във фантазията си градим изображение без носител, най-често олицетворяващо душата на починал човек или животно. Хората от много религии, вярват в прераждането и в духове. Духовете не преминават отвъд светлината само ако имат недовършени дела или някой ги е ядосал. Твърди се, че духовете имат сянка и някои хора имат способността да им виждат сянката.
Това е така и не съвсем цялата истина. Затова искам да дам малко повече информация от моята гледна точка и опит за хората, които се интересуват от темата.
Защо казвам, че ще говоря от моя гледна точка?
Защото самата аз имам такива преживявания, моите деца също.
Народа е казал, че каквото не се вижда и не може да се пипне- не съществува. Истина ли е обаче това?
Не бих казала. Все едно да отричаме съществуването на електричеството, защото не виждаме насоченото движение на електрони. Ами ако не съществуваше това щяхме ли да имаме ток и да се възползваме от него?
Всичко в съвременния ни живот е свързано с тока. Виждаме ли го? – Не.
Може ли да го пипнем ?- Не!
Някои по-учени, по-знаещи и по-можещи ще кажат веднага, че може да се пипне. Не, мили хора! Не може да се пипне точно това насочено движение на електроните, но ако хванете оголена жица, може да ви сдруса и да направи една кафява магия в гащите ви. Може обаче и да направи нещо още по- лошо. Истината е, че тока не се вижда, но съществува и ние най- активно се възползваме от него. Да преминем нататък.

Какво представлява човекът?

Човека като същество е съставен от тяло, дух и душа. Тялото е материално и вибрира с определена честота. Диапазона е много голям, но само ще спомена че от 0 до 100 и повече Hz в зависимост от здравето и емоционалната нагласа може да има вибрация един жив човек. Темата за това кога човек е в ниска и кога във висока вибрация е за много дълга статия. Сега обаче ще дам светлина по въпроса за хората, които вече нямат тяло и са освободили своя дух от плътното физическо тяло. Духът на човека наподобява физическото тяло, но вибрира с много по ниска честота.
Именно поради тази причина не се вижда това нисковибрационно духовно тяло. Преди време направих видео материал, който много добре обяснява този процес и защо не виждаме с нашите очи духовете около нас. Ако имате желание можете да видите този видео материал, който е само 11мин. От него ще придобиете по- ясна представа.
Видеото се нарича „ Духове- метафизично обяснение“ и можете да го видите ТУК

Именно паради тази причина, че духовете вибрират на много по-висока честота и можем да си ги представим като по-бързо въртящи се перки на вентилатор и колкото по- бързи са оборотите на въртенето, толкова по не можем да видим перките. Те стават на практика прозрачни. Затова ние можем да виждаме ясно какво има зад вентилатора. Другото показателно за наличие на духовете е, че както и вентилатора, който охлажда, от раздвижването на въздуха, така и духовете ако са около нас ние ги усещаме като студен полъх.

Как още да разберем дали има дух в къщи?

Нашите очи са доста несъвършени и могат да виждат само определен спектър и честоти. Колкото и да се взираме и да искаме да видим духът, който сме убедени, че е около нас и сме даже сигурни че го има, повярвайте няма да можем да го видим. Просто нашето човешко око не е приспособено да вижда такива енергийни структури. Затова пък ако имате домашен любимец- куче или коте бъдете сигурни, че ако животинчето следи нещо с поглед, но вие не го виждате или е притеснено кучето и лае, тогава бъдете сигурни, че има дух около вас. Въпреки че кучето лае трябва да знаете че духовете никога не идват за лошо при вас. Напротив! Духовете дори на най- върлите зли и лоши хора, живели някога на Земята, не могат да ви направят лошо и винаги идват с добро при вас.

Изтегли своя амулет за пари (2)

Животните и духовете

котката следи духовете с очи
Котките се казва че пазят от духове. Аз съм сигурна че духовете, които идват от нашите починали близки винаги са добронамерени. Котките обаче пазят и от други зли и тъмни сили и е много добре всеки дом да има котка. Аз, като една добра магьосница имам и котка и куче. Кученцето ми е съвсем мъничко и идеята да имам куче дойде спонтанно. Ние с мъжът ми пътуваме много, защото имам офис в Кюстендил- моето родно място, в София, Пловдив и Варна. С енергията на котката съм свикнала много, защото тя идвайки вечер при мен, отнема от лошата енергия, дошла от комуникацията с хората и, която съм поела премахвайки техните магии и негативни въздействия. Когато пътуваме с мъжът ми не можем да взимаме котката, защото тя е пазителка на домът. Ако избяга докато сме на път и би била с нас, няма да се върне. Такъв е характерът на котките. Ако е в къщи и излезе на двора ще се върне у дома след няколко часа, но ако пътуваме колата и избяга навън никога няма да намери пътя към домът или това ако стане както има такива случаи, ще бъде след няколко години. Били сме с нашата котка в Унгария. Трябваше да я вземем и да направим международен паспорт, защото там работех повече от година. Работата бе свързана пак с моята работа и езотериката в една унгарска телевизия.

в унгарската телевизия

Водех езотерично предаване на живо час и половина и по сателит и се излъчваше в България и цял свят предаването. Тогава котката беше с нас и имахме горчив опит точно с нея. Бяха дошли техници да направят някаква корекция по интернет мрежата. Те бяха оставили вратата отворена докато работеха и аз установи с ужас, че котката ми я няма. Слава на Бог тя когато е усетила чужди хора в домът ни се е скрила в гардероба на най- високото. След няколко часа когато я открих в гардероба вече изтощена да я търся по улиците на Будапеща я гушнах като малко дете и плаках от радост. От тогава не искам да си правя експерименти с котката и тя вече си остава царската пазителка на нашия дом. Един ден, медитирайки получиш свише информация да си взема куче.

Ричи

Точно след няколко дни си купихме малкия Ричи- чихуа хуа. С него пътуваме навсякъде и той винаги ни следва . Да се изгуби-няма никакъв шанс. Нямаше и седмица от като го бяхме взели Ричи една вечер той се втренчи в нищото и започна да дава назад с лапичките и да лае от страх.
Предишната вечер почина Емил Тренев- наш семеен приятел и мой клиент. Той дойде при мен преди 18 години и след поредица от ритуали намери своята партньорка Илика. От тяхната любов се роди Ясен Тренев и аз го кръстих. Сега съм негова духовна майка. Когато Ричи усети духът в домът ни аз се сетих, че това е нашия приятел Емил. С мъжът ми вечеряхме в Пловдив в още новият ни дом. В него Емил никога не е идвал, макар да имахме уговорка да дойдат с Ясен и да ни погостуват. Така и не успя приживе Емо да дойте, но затова пък ни навести като дух. Аз започнах да говоря спокойно на кучето, че това е духът на Емо и да не се страхува. Самата аз направих място на Емо да седне до мен и да го „почерпим“ от нашата вечеря. Кучето на секундата се успокои и започна да гледа мястото до мен, което направих на Емо да седне на дивана. Започнах да си приказвам на глас с Емо. Той им отговаряше с мисъл форми и аз проводех кратък разговор с него. Ако гледате от страни щяхте да кажете, че съм луда за това че си говоря сама. Истината е, че аз имам такава сетивност да комуникирам с духовете на починали близки на моите клиенти. Много хора ме търсят за да се свържат със своите починали близки. Приемам да направя такава услуга, но винаги предупреждавам, че не се знае дали техния близък ще пожелае да дойде точно тогава, когато ние искаме. Духовете не трябва да се притесняват. Те имат своите задачи и задължение след като преминат в другото измерение.

Има ли дух в къщата и как да го изгоним от дома си?

Духовете са навсякъде и не само в домовете. Дадох ви пример как нашия приятел Емил, който дойде в новият ни дом, в който никога той приживе не бе идвал. Духовете са свободни и не им трябват превозни средства, за да могат да пътуват не само по Земята, но и в други планети и галактики. На едно място дори в парка може да има група от духове. Те съществуват паралелно в нашият и техният свят. Няма такова място като „горе на небето“ или в рая или „долу в ада“. Рая и ада са в нашите умове. Хората с техните тела или както ние ги наричаме живи хора и хора, които са починали и са само във вид на духове , живеят тук и сега на едно и също място, но в две измерения. Те могат да са в нашата спалня, баня или тоалетна докато ние си мислим, че сме сами. Могат да са под юргана докато спим сами. Могат да бъдат където те самите пожелаят, но искам да запомните нещо много важно.

Често духовете са нашите ангели пазители

Духовете са добронамерени и винаги ако идват и искат да помогнат, да комуникират с нас. Често те са наши ангели пазители , които са били приживе наши родители или прародители. Тяхната цел е да пазят нашият живот. Често искат да споделят нещо с нас, да дадат ос своята любов, да ни подсетят за нещо, да ни дадат насока към кого да се обърнем за помощ и дори ни помагат чрез модерните технологии като изведнъж изскача сайта или статия на човек, който в последствие ако се обърнем към него ще ни помогне.
Има дори много пресен случай как една дама ме намери и самата тя се учудва как е станало това. Духовете идват със своята огромна и безусловна любов, такава, каквато съществува само в духовния свят.

Може ли да говорим с духовете?

Да, можем да говорим с духовете, но разговора протича само на духовно ниво и дори без да говорим. Задавате въпроса мислено и получавате отговора мислено. Който не може да „чува“ духовете, но много иска, се допитва до мен и му помагам да се свърже със своите починали близки.
Ако вие много искате да ги притеснявате и да им задавате въпроси от типа къде е скрил прадядо ви съкровището, повярвайте няма да ви сподели нито в сънят ви нито чрез контактор като мен. Защо? Защото това ще бъде намеса в съдбата на човека и на кармата. Всеки има своя житейски и духовен път. И ако искате да намерите старото съкровище е необходимо да работите и сами да си го спечелите.

Как да изгоним дух?

Както казах преди малко духовете идват при нас само с добра мисия. Когато някой ти е приятел и е добронамерен и иска да ти помогне , трябва ли да го гониш? Лично аз не бих гонила нито един дух. Пък и да ги гониш и да не ги гониш те ща са си тук.
Затова бих казала, че да се гони дух от къщата е безсмислено. Ако някой ви предлага такава услуга трябва да знаете, че само ще си платите таксата за услугата и духовете пак ще си седят при вас ако искат.

Как да призовем дух?

Мое лично мнение е, че е грях да се призовават духове без да сте наясно с това какво правите. Добрите духове имат своя работа когато са в своето си измерение. Има обаче такива, които са на разположение и това са злите духове- демоните.

Демони вселени в хора )

Те винаги са готови да дойдат, независимо, че си мислите, че призовавате добър дух или роднина. Абсолютно възможно е да дойде демон, който да се внедри във вашата енергия и за започнат да изсмукват жизнената ви и психическа енергия. Следват редица проблеми.

Усещане за присъствие на дух

добри духове

Как още може да усетите присъствието на дух?
Често духовете се усещат и може да се „видят“, но това става само с периферното зрение. В мигът, в който видите някакви сенки в страни от вашето централно полезрение и насочете внимание към мястото, духът автоматично изчезва. В същност той не изчезва, но човешкото окото не е толкова чувствително не може да го види.

огледалото отразява духовете

Друг вариант да видим дух е чрез гледане в огледало зад гърбът ни. Отново с периферното зрение се виждат духовете. Обърнем ли се да ги фокусираме – духът изчезва от погледът ни.
Друг вид да усетите дух в стаята е когато изведнъж усетите хлад около себе си. Това ясно съм го обяснила в видеото, което пуснах по- горе.

Как да се спасим от духове

Мое лично мнение е, че да се спасявате от добри духове е абсолютно безсмислица. Ако зададем въпроса по друг начин и той звучи така: Как да се спасим от злите духове, демони и джинове?
Тогава ще отговоря така:
Злите духове, демони и джинове идват когато ги призовем волно или неволно чрез нашата реч и нецензурни изказвания по повод другите хора.
Много е важно какво говорим и с каква емоция говорим. Ако сме ядосани, агресивни, нападателни, то ние излъчваме ниска вибрация от нашето тяло, което е най-хубавата входна врата за злите сили, демони и джинове.
Затова внимавайте какво излиза от устата ви.
Ако вие сте жертва на негативно въздействие от проклятие на близък човек или върху вас има някакъв вид магия е необходимо да си вземете задължително навременни мерки за отстраняването на тези чужди негативни структури. След това ще установите колко е хубаво да се живее без тежестта на магията.
Поръчай своята онлайн консултация на половин такса  като напишеш от какво имаш нужда. Направи го сега ТУК

 

ТУК

ТУК

Видео по материала от статията

4 коментара по “Как да разберем дали има дух в къщи?

  1. Един път казвате, че човешкия дух вибрира с много ниска честота, затова не ги виждаме. След това твърдите, че вибрират с много висока честота, като вентилатор, затова пак не ги виждаме. ПРОТИВОРЕЧИТЕ СИ!!! 😁

    • Нито ниската, нито високата честота се вижда. Окото вижда само определен диапазон. Ако знаете повече е хубаво да го споделите. Медийното пространство е да се споделя опит и знания.

  2. Здравейте! Преди бях от скептиците, които твърдят, че духовете са фантазия. Е, запопвам да си променям мнението по ред причини. Ще започна с нещо странно, което ми се случи преди няколко години, когато почина баба ми. В деня на погребението останах в стаята до кофчега, докато семейството се приготвя. За няколко секунди тя отвори очи, въздъхна и отново ги затвори завинаги. Сънувах я доста често и си го обяснявах с това, че ми липсва.
    Преди година се запознах със супруга си. Той ми разказа за семейството си. Единият от дядовците му е починал, когато е мъжа ми е бил бебе на месеци и никога не го е познавал. Бил е лекар на високо ниво и почит. Преди почти 9 много месеца се нанесохме в жилището, в което е живял и тук има много неща, които са били негови – документи, снимки, вещи… Днес ми се случи още едно странно нещо – стоях и гледах предаване, когато телевизорът прекъсна връзка с предавателя и след известно време се възстанови. Това досега не се е случвало и без помощта на нечии сръчно ръце (в кръга на шегата). Не знам как да разбера чий дух е при мен, а и освен това имам много въпроси, които не са от обикновено любопитство. А, щях да забравя и още нещо – постоянно намирам монети вкъщи в ъглите на стаята и до мебелите. Как да разбирам това? Някак си не се чувствам комфортно като срещам необичайни ситуации, а искам да знам за добро ли са тук колкото и които и да са… Бих съжителствала с дух, ако ме насочва кое е за добро и кое не. Благодаря предварително за отговора!
    С уважение!

    • Благодаря , че споделяте това с мен. Отговора няма да е 2 изречения и е хубаво да е на личен разговор. Пишете ми лично в мейла във формата за контакт и ще ви помогна.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.