Как човек да не вярва ,че чудесата съществуват?

За Евелина Лютова научих случайно.Влязох в интернет да прочета новините и при една от тях,не помня точно каква,в горния край се изписаха имена на екстрасенси.Погледа ми веднага се прикова към нейното име(другите дори не ги прочетох) и изпитах някакво необяснимо вълнение,радост и облекчение…все едно корабокрушенец ,изгубил надежда,вижда спасителен бряг….така се почувствах !Безкрайните ми,появяващи се сякаш от нищото все по-тежки и заплетени проблеми,свързани с работата ми ( като такава почти нямах и нямах средства за нормален живот..бях стигнала границата на живот,подобен на бездомните..и се ужасих..как оцеляват тези хора…сърцето ме боли за тях… ), влошаващите ми контакти с хората( безпричинно и необяснимо за мен защо?,като преди това сме били в прекрасни,приятелски отношения ,лъжите и грозните думи,които чух за себе си) ,с безизходицата,в която се намирам,или по-точно ,капана в който попаднах,липсата на любов и любим човек до мен,самотата,която ме подлудява.. липсата на пари..въпреки че съм в Англия, рухнали надежди,измами….всичко това ме накара да се обърна към тази толкова усмихната,мила и излъчваща доброта жена..с вяра !!!
Ако ме питате какво ми направи най-силно впечатление,от информацията за Евелина Лютова ?
Нямам много такава, но изгледах един неин видеозапис,на който говореше за болестта на Хашимото. Аз дълги години съм работила в областта на ендокринологията и много силно се впечатлих от начина,по който говореше за болестта, диагностика, лечение и прочие…Лекар не съм чула така подробно и точно да обяснява..както тя. В последствие разбрах , че тя не е лекар , но е изучавала китайска медицина. Винаги съм изпитвала недоумение и неприятно усещане, когато идват в кабинета на лекарката при ,която бях медицинска сестра..млади хора…и им се изписват таблетките…които не лекуват,а само потискат….и рушат други органи…Така е … да не кажа всички лекарства..и тази химия…Не на 100.на 1000 % съм съгласна с нея…..И тогава..как да не и повярвам ! Това първо. После написах е-писмо. Уточнихме кога да разговаряме. Близо час разговаряхме и изведнъж прекъсна и без това лошата връзка по скайпа.
Доверих се още при този първи недовършен разговор с нея. Аз от Англия , тя от България. Не го довършихме както казах, защото се появи проблем със скайпа ми . Странно за мен, но не и за нея. Тя ми обясни ,че който има магии и други енергийни вмешателства често се появяват такива проблеми с връзката по скайп. След десетина дни довършихме разговора. През това време тя непрекъснато работеше за мен и аз го усещах като невероятно спокойствие. Сънят ми се подобри. Работодателите станаха по-внимателни. Повишиха ми заплатата. Чудесата започнаха при мен още при първия контакт с Евелина Лютова. Как човек да не вярва, че чудесата съществуват! Сега вече започнахме Божествения ритуал ,след като довършихме разговора си.
Този ритуал наистина е Божествен. И ако питате кое му е Божественото ? Ще ви отговоря кратко и просто :
Ритуала е Божествен !
Благодаря на случайността ,че прикова погледа ми на нейната снимка и затова,че се реших да напиша е-писмо.
Теодора Англия

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.