ЧУДЕСА СЪЩУСТВУВАТ ЛИ?

 

За Евелина Лютова научих случайно.Влязох в интернет да прочета новините и при една от тях,не помня точно каква,в горния край се изписаха имена на екстрасенси.Погледа ми веднага се прикова към нейното име(другите дори не ги прочетох) и изпитах някакво необяснимо вълнение,радост и облекчение…все едно корабокрушенец ,изгубил надежда,вижда спасителен бряг….така се почувствах !Безкрайните ми,появяващи се сякаш от нищото все по-тежки и заплетени проблеми,свързани с работата ми ( като такава почти нямах и нямах средства за нормален живот..бях стигнала границата на живот,подобен на бездомните..и се ужасих..как оцеляват тези хора…сърцето ме боли за тях… ), влошаващите ми контакти с хората( безпричинно и необяснимо за мен защо?,като преди това сме били в прекрасни,приятелски отношения ,лъжите и грозните думи,които чух за себе си) ,с безизходицата,в която се намирам,или по-точно ,капана в който попаднах,липсата на любов и любим човек до мен,самотата,която ме подлудява.. липсата на пари..въпреки че съм в Англия, рухнали надежди,измами….всичко това ме накара да се обърна към тази толкова усмихната,мила и излъчваща доброта жена..с вяра !!!
Ако ме питате какво ми направи най-силно впечатление,от информацията за Евелина Лютова ?
Нямам много такава, но изгледах един неин видеозапис,на който говореше за болестта на Хашимото. Аз дълги години съм работила в областта на ендокринологията и много силно се впечатлих от начина,по който говореше за болестта, диагностика, лечение и прочие…Лекар не съм чула така подробно и точно да обяснява..както тя. В последствие разбрах , че тя не е лекар , но е изучавала китайска медицина. Винаги съм изпитвала недоумение и неприятно усещане, когато идват в кабинета на лекарката при ,която бях медицинска сестра..млади хора…и им се изписват таблетките…които не лекуват,а само потискат….и рушат други органи…Така е … да не кажа всички лекарства..и тази химия…Не на 100.на 1000 % съм съгласна с нея…..И тогава..как да не и повярвам ! Това първо. После написах е-писмо. Уточнихме кога да разговаряме. Близо час разговаряхме и изведнъж прекъсна и без това лошата връзка по скайпа.
Доверих се още при този първи недовършен разговор с нея. Аз от Англия , тя от България. Не го довършихме както казах, защото се появи проблем със скайпа ми . Странно за мен, но не и за нея. Тя ми обясни ,че който има магии и други енергийни вмешателства често се появяват такива проблеми с връзката по скайп. След десетина дни довършихме разговора. През това време тя непрекъснато работеше за мен и аз го усещах като невероятно спокойствие. Сънят ми се подобри. Работодателите станаха по-внимателни. Повишиха ми заплатата. Чудесата започнаха при мен още при първия контакт с Евелина Лютова. Как човек да не вярва, че чудесата съществуват! Сега вече започнахме Божествения ритуал ,след като довършихме разговора си.
Този ритуал наистина е Божествен. И ако питате кое му е Божественото ? Ще ви отговоря кратко и просто :
Ритуала е Божествен !
Благодаря на случайността ,че прикова погледа ми на нейната снимка и затова,че се реших да напиша е-писмо.
Теодора Англия

 

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.