Коя е маг Елиела – Евелина Лютова и какво може тя?

Аз съм маг Елиела. Това е  името ми дадено  при магическата инициация. Родното ми име е Евелина Лютова и съм парапсихолог и биоенерго терапевт и основател на  техтиката за лечение  на тялото и душата наречена Енергийно Витално Интуитивна Терапия или накратко Евитерапия.

В обществото  и медийното пространство съм известна като маг и ясновидец, който си знае работата и има високи резултати с хората поразени и страдащи от магия или родово проклятие. Работя само с хора с тежки последствия от магиите и родовите проклятия. Това което отличава моята работа е, че  след развалянето на магията или родовото проклятие от мен  прилагам специално разработени от мен програми за възстановяване  на страдащите дълги години от оковите на тежките енергии. В резултат те стават жизнени, щастливи, намират своите  подходящи партньори или връщат загубени такива ако е писан ода бъдат заедно и  започват да привличат повече пари към себе си. Всичко това се получава само когато човек поразен от магията  ме потърси, говорим лично или по телефона когато  е далеч от мен и след това задължително ПОРЪЧА  да работим по неговия проблем.  Който пита и иска от мен услуга, но сам не предприема действия  остава там където е.

ПРИМЕР:

Пише  клиент по мейла и задава  въпроса  „Имам ли магия? “ и само с моя положителен отговор „Да.“ – проблемите  не са разрешени.
Ако желаете своето щастие в живота след нашата работа, отговорете  на моя отговор на вашият въпрос, че желаете тази услуга, която предлагам и се нарича ЯСНОВИДСТВО. След това ясновидство ще стане ясно  какво е причинило вашето  нещастие, защотрадате и от какво имате нужда. С други думи от какви ритуали се нуждаете, за да се възвърне щастието ви. Магии не правя, но развалям магии. Ако се наложи да се прави нещо то е нарича РИТУАЛ а не магия. Ако търсите само някой да  ви каже, че ще станете щастливи без да предприемане действия – не отговаряйте и не предприемайте действия. Аз работя само с  хора, които НАИСТИНА ИСКАТ ДА СТАНАТ ЩАСТЛИВИ.Ако Вие сте от този тип хора, моля позвънете ми на моя телефон за да споделите болката си и да Ви кажа какво трябва да се направи, за да постигнете това, което желаете в живота си.

Моя телефон е :

0896 81 55 52  ЗАПОМНЕТЕ- Можете да звъните всеки ден от 14 до 20 ч. българско време

Другият вариант  е да пишете във формата за контакт , намираща се по- долу ако се намирате в друга страна и часовата зона е голяма и не можете да се справите с тази чосови отрязък от време, който е удобен за разговори по темата на вашите  проблеми, които ви  карат да страдате. 

Очаквам сериозните хора, които наистина искат да се отърват от своите магии и за подобрят своето здраве.

 

7 коментара по “Коя е маг Елиела – Евелина Лютова и какво може тя?

    • Проверката може да се рализира чрез Вашите данни на личен или дистанционен разговор. Моля обадете ми се на телефона 0896 81 55 52 от 14 до 20 ч и ще се радвам да помогна и на Вас.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.