Коя е тайната как да повярваш в себе си и да успееш в живота?

Какво е естеството на работата на ясновидеца и магьосника ?КОЯ Е ТАЙНАТА КАК ДА ПОВЯРВАШ В СЕБЕ СИ И ДА УСПЕЕШ В ЖИВОТА (1)

Аз съм Евелина Лютова и съм парапсихолог и експерт по Енергийно Витално Интуитивна Терапия.  Помагам на хората  да разрешават своите проблеми свързани с негативни енергии, магии и родови проклятия.  Работата ми ежедневно е свързана с разговори с моите клиенти. Това, което отличава моята работа е да водя хората, които са ми се доверили по пътя към тяхното щастие. Този път понякога е много тежък и трънлив. Хората поразени от магия  никога не се справят сами. Първата работа на този, който потърси моите услуги е да се направи консултация, наречена ясновидство. Тази консултация  се прави или в мой кабинет с предварително записване или  онлайн с помощта на камера и след предварително изпратена такса за услугата.

Какво става по време на ясновидството?6_е-removebg-preview

По време на ясновидството  навлизам дълбоко  в родовата енергия и извличам необходимата информация, която е важна за клиента ми.  Споделям информацията  и давам адекватен съвет за разрешаване на проблема. След ясновидството, който желае започва да  работи с мен и да съм неговия ментор по този път. Клиентите  ако изпълняват съветите ми,  стигат по- бързо до своето щастие. Тези, които не правят нищо, се случват много по- бавно нещата при тях.  Всичко зависи от действията на  жертвите на магии, с които работя.

Какво получават тези, които изпълняват съветите на експерта?

5_е-removebg-preview

 

Заинтересованите и действащите  получават перфектни резултати. Това се дължи и на факта, че ние ежедневно имаме комуникация и правилно насочвам техните действия.  Хората, които са жертва на магия са дезориентирани и не знаят какво да правят. На тях им трябва водач, който да ги направлява с търпение и безусловна любов. Всичко това получават моите клиенти и аз съм доволна  от високият процент на успеваемост с нашата обща работа.

Какво представляват съветите след развалянето на магията?

1_е-removebg-preview

Съветите, които давам  извън моята работа са изключително приятни и можете да видите  в следващото видео , които са една частичка от моята работа с клиентите, жертва на магия.  Разбира се  най- важна и ценна е моята работа по развалянето на магиите и без това  нещата по никакъв начин не могат да се случат.

Може ли човек сам да развали магията, която е поразила живота му?

4_е-removebg-preview

Категорично  отговарям отрицателно на този въпрос, защото  никой сам не може да направи тази енергийна работа върху себе си. Процеса прилича  на ситуацията когато човек е болен и е в болнично заведение.  Неговата единствена задача е да лежи, да следва указанието на лекарите, медицинските сестри и обслужващия персонал, да почива и да чака оздравителния процес. Сила за друго болният няма. По същия начин човекът жертва на магия не може сам да развали магията си.

Какво да направим ако имаме магия?

3_е-removebg-preview

Доверете се на експерт в областта.

Като експерт в езотеричните науки  казвам, че трябва да се доверите според интуицията си  на  човек, който владее  материята. С най- голямо удоволствие ще помогна на всеки да постигне своето щастие с моите програми, които съм нарекла „Пътят към моето щастие“ Ако желаете това да стене е необходимо да пишете под статията във формата да контакт, да напишете коментар или да се обадите направо по телефона , който ще откриете в следващото видео. От него ще научите и много важна и стойностна информация независимо дали имате магия или не.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.