Коя е тайната как да повярваш в себе си и да успееш в живота?

Какво е естеството на работата на ясновидеца и магьосника ?КОЯ Е ТАЙНАТА КАК ДА ПОВЯРВАШ В СЕБЕ СИ И ДА УСПЕЕШ В ЖИВОТА (1)

Аз съм Евелина Лютова и съм парапсихолог и експерт по Енергийно Витално Интуитивна Терапия.  Помагам на хората  да разрешават своите проблеми свързани с негативни енергии, магии и родови проклятия.  Работата ми ежедневно е свързана с разговори с моите клиенти. Това, което отличава моята работа е да водя хората, които са ми се доверили по пътя към тяхното щастие. Този път понякога е много тежък и трънлив. Хората поразени от магия  никога не се справят сами. Първата работа на този, който потърси моите услуги е да се направи консултация, наречена ясновидство. Тази консултация  се прави или в мой кабинет с предварително записване или  онлайн с помощта на камера и след предварително изпратена такса за услугата.

Какво става по време на ясновидството?6_е-removebg-preview

По време на ясновидството  навлизам дълбоко  в родовата енергия и извличам необходимата информация, която е важна за клиента ми.  Споделям информацията  и давам адекватен съвет за разрешаване на проблема. След ясновидството, който желае започва да  работи с мен и да съм неговия ментор по този път. Клиентите  ако изпълняват съветите ми,  стигат по- бързо до своето щастие. Тези, които не правят нищо, се случват много по- бавно нещата при тях.  Всичко зависи от действията на  жертвите на магии, с които работя.

Какво получават тези, които изпълняват съветите на експерта?

5_е-removebg-preview

 

Заинтересованите и действащите  получават перфектни резултати. Това се дължи и на факта, че ние ежедневно имаме комуникация и правилно насочвам техните действия.  Хората, които са жертва на магия са дезориентирани и не знаят какво да правят. На тях им трябва водач, който да ги направлява с търпение и безусловна любов. Всичко това получават моите клиенти и аз съм доволна  от високият процент на успеваемост с нашата обща работа.

Какво представляват съветите след развалянето на магията?

1_е-removebg-preview

Съветите, които давам  извън моята работа са изключително приятни и можете да видите  в следващото видео , които са една частичка от моята работа с клиентите, жертва на магия.  Разбира се  най- важна и ценна е моята работа по развалянето на магиите и без това  нещата по никакъв начин не могат да се случат.

Може ли човек сам да развали магията, която е поразила живота му?

4_е-removebg-preview

Категорично  отговарям отрицателно на този въпрос, защото  никой сам не може да направи тази енергийна работа върху себе си. Процеса прилича  на ситуацията когато човек е болен и е в болнично заведение.  Неговата единствена задача е да лежи, да следва указанието на лекарите, медицинските сестри и обслужващия персонал, да почива и да чака оздравителния процес. Сила за друго болният няма. По същия начин човекът жертва на магия не може сам да развали магията си.

Какво да направим ако имаме магия?

3_е-removebg-preview

Доверете се на експерт в областта.

Като експерт в езотеричните науки  казвам, че трябва да се доверите според интуицията си  на  човек, който владее  материята. С най- голямо удоволствие ще помогна на всеки да постигне своето щастие с моите програми, които съм нарекла „Пътят към моето щастие“ Ако желаете това да стене е необходимо да пишете под статията във формата да контакт, да напишете коментар или да се обадите направо по телефона , който ще откриете в следващото видео. От него ще научите и много важна и стойностна информация независимо дали имате магия или не.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.