Коя зодия как се шегува

Коя зодия как се шегува

 

Смехът е здраве! Така е казал народът и  това е самата истина. Доказано е от съвременната медицина, че когато човек се смее  се активира производството на хормона на щастието.

Разбира се за предпочитане е да си щастлив и усмихнат, отколкото нещастен и умърлушен. Усмихнатите и щастливи хора  привличат към себе си положителни събития в животът си. Всеки обича усмихнатите хора  и е привлечен от тях. Истински ли е обаче смехът на всеки човек?

Това ще разберете  от следващото видео. Ще научите  за всяка зодия какъв се смехът и начина да се шегува.

 

Искаш ли да узнаеш какво  казват звездите за теб?

Поръчай индивидуална  подробна карта само сега на половин стойност. Офертата важи  до края на юни 2020г.  Поръчай своята карта  на и-мейл: zodiac_for_you@abv.bg   и ще получиш Индивидуалната Астро Карта на личният си и-мейл.

 

7 коментара по “Коя зодия как се шегува

 1. Съжалявам,че е така.Просто съм объркана.Може би страховете ми пречат.Аз по принцип не съм негативен човек.Само се страхувам за близките си.

 2. Диди, Вие неперкъснато упреквате другите за неща, които не са виновни. Всичко произлиза от Вас и е необходимо да обърнете любовта към себе си, за да започне да извира любов и да я раздавате на другите. Много години ми пишете злобни коментари без да ме познамате лично и без да сме работили заедно. Обвинявате ме за вашето лошо положение и живот. Обвинявате ме за вашите деца и липсата на късмет, обвинявате ме за каквото се сетите. Когато човек е живял в среда, в която са го обвинявали както е при Вас , той взема този модел на поведение и го проектира въргу другите.
  КАКВОТО ЧОВЕК ИМА – ТОВА ДАВА.
  ВИЕ ИМАТЕ ЗЛОБА И ОБВИНЕНИЕ И НЕОСНОВАТЕЛНО ИЗЛЪЧВАТЕ ЗЛОБА И ОБВИНЕНИЯ КЪМ ДРУГИТЕ.
  Време е мила Диляна да обърнете палачинката и всичко да правите от позицията на ЛЮБОВТА.
  Пожелавам Ви успех!

 3. В живота всичко е предначертано.И никой на никого зло не прави.Има само добрини и решения..Така ли е?

 4. Здравей .Еве искам да знам за моето семейство тоез за децата ми и мен.всичко върви назад.

  • Мога да предложа като начало 10 минутна консултация по телефона и ако се наложи ще ви запиша час, за да дойдете при мен. Пишете във формата за контакт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.