Проверка на Любовна съвместимост

Поръчай подробна карта на съвместимостта между двама партньори.

Изследването за съвместимост на партньорите по дати на раждане.

Изследването   го правя  индивидуално по лични данни и отразява процентна съвместимост между двамата.

Само сега при поръчка на  съвместимост между  партньорите получавате подарък астрологичен портрет на двамата партньори по отделно.

За изработване на пълната карта за изследването  са необходими следните данни:

 1. Правилни три имена на двамата.
 2. Правилната дата на раждане на двамата. Ако има хора, които са родени на една дата, но са записани в документите на друга дата, са необходими и двете дати.
 3. Един актуален телефон за обратна връзка при евентуални въпроси за допълнителна информация.

Любовния хороскоп за съвместимост на партньорите се изработва индивидуално от мен- Евелина.

Информацията след като поръчате картата  за индивидуалното изследване за съвместимост изпращам като прикачен файл на Вашата електронна поща.

КАКВО ЩЕ ПОМОГНЕ В ЖИВОТЪТ ВИ  ИМАЙКИ В РЪЦЕТЕ СИ ТАКАВА КАРТА НА СЪВМЕСТИМОСТТА?

Пълната и подробна карта изготвена от мен   дава прекрасна информация кои са силните и кои слабите страни на човека. Към какво да насочите  внимание и усилие, за да  имате повече просперитет и изобилие в живота. Към кой човек да се насочите, за да почувствате истинската любов.

Таксата предварително се изпраща и след това се изготвя  индивидуалният хороскоп. Попитайте  още  за експресна услуга, която  ще ви достави исканата информация до3 работни дни след изпращане на таксата.

Ето електронна поща за поръчка и изпращане на данните за картата, която ще промени животът ви e-mail: info@dalgoletie.com

 Намерила любовта на живота си с моя помощ

Вижте моя клиентка, която след моята работа с нея, тя намери своя подходящ мъж в животът си . Неззависимо, че тя има два предишни неуспешни брака и 3 деца от другите мъже  тя за кратко време намери абсолютво подходящия мъж в животът си.  Етокакво казва и самат тя:

 

Вижте следващото видео на мои клиенти, които след моята работа с тях се чувстват перфектно.

Пожелайте своето щастие и  поръчайте своята платена 10 минутна консултация  на

e-mail: info@dalgoletie.com

Моля оставете първо  коментар под статията и след това  пишете  лично, за да поръчате своята подробна карта за съвместимост.

ЗА  ДА   БЪДЕТЕ  НАИСТИНА   ЩАСТЛИВИ

25 коментара по “Проверка на Любовна съвместимост

 1. Какво е бъдещето ми с Христо Тодоров Мазълов 19.09.1968 , аз съм Десислава Венциславова Карамфилова 07.12.1984. Обичаме се много,в момента съм с друг човек но предстои да го зарежа. Нещата при нас се развиха много бързо-буквално за 3месеца. Не знам как да постъпя,той сега се мести да живее другаде,защото бившата му го притеснява заради апартамента. Мислим че в апартамента има направено нещо. Затова иска да го напусне. Той ще бъде продаден и разделен между двете деца. Моля за съвет на пощата ми, не публично, как да постъпя. В голяма дилема съм.

  • Темата ви не е да се пише в сайта под статиите. Това са лични неща, които можете да споделите с мен по телефона.

 2. Минко Караниколов 8.10.1994
  Гергана Маринова 16.11.1999
  Питам за любовта има ли силно превличане

 3. Здравейте! Имам внучка на 4 и половина. От няколко месеца има необясними страхове. Страхува се да ходи по-далеч от кварталните улички, не иска да минава през центъра на града, не иска да идва у нас, а ни обича много. На какво може да се дължи това?! Иначе е общителна, интелигентна за възрастта си, пее и рисува чудесно. Боледува често и когато е здрава ходи на детска градина, но с кола или такси. Страхувам се, че тези страхове я дърпат назад в развитието и.

 4. Здравейте,как може да губите времето вашето и на другите с глупави въпроси?

 5. исам дате попитам между мен и теодор милев щесе получили нещо между нас ще имаме ли бъдеще двамата

  • Мила Стоянка ,тук е място за КОМЕНТАРИ , не отговори . моля пишете на имей адреса посочен в сайта в лявата част на екрана е написан заедно с всички необходими данни за отговор. Моля дайте точни и коректни данни и снимки както е казано в сайта : https://dalgoletie.com/

   Евина-Евелина Лютова

  • Мила Стоянка ,тук е място за КОМЕНТАРИ , не отговори . моля пишете на имей адреса посочен в сайта в лявата част на екрана е написан заедно с всички необходими данни за отговор. Моля дайте точни и коректни данни и снимки както е казано в сайта : https://dalgoletie.com/

   Евина-Евелина Лютова

 6. Здравейте,искам да попитам какво е бъдещето ми с Калоян и дали изобщо ще сме заедно.

  • Името на гаджето Ви може да е всякакво. Може да си сменявате гаджето всеки месец дори по три пъти ако искате. И това не е сериозен въпрос на когото да се задълбочавам и да отговарям. Ако сте прочели какво правя с моите клиенти и пациенти мила Нелин никога нямаше да напишете този въпрос мила. Аз спасявам човешки животи , а не се занимавам с глупости и детски прищявки. Моля за извинение ако към ви обидила . Обичам да съм коректна и да работя за благото , здравето и живота на моите клиенти , а не да си чешаме езиците и да казваме кой къде го сърби и кой и кога трябва да го почеша тук или там. Не си мислете нашата работа са нещо,с което може да се подиграваме.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.