ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧИЕ НА СЪВМЕСТИВОСТ И МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ

КАК ДА НАПРАВИМ ПРОВЕРКА ЗА СЪВМЕСТИМОСТ?

Това попитайте  след като сте прочели до края този материал.

Коя е най-ефективна магия за любов и кой я прави?

Единствената движеща сила във Вселената е  ЛЮБОВТА.

Това го казвам аз- Евелина Лютова  защото имам опит  от хилядите контакти  с мои клиенти.  Най- много хората търсят ЛЮБОВ в този живот.

От около 30 години работя в областта на окултното и съм се специализирала  точно в тези ЛЮБОВНИ ритуали. Защо моите ритуали са толкова ефективни  ще споделя за първи път моята тайна.

МОЯТА ТАЙНА ЗАЩО СА ЕФЕКТИВНИ ТЕЗИ МАГИИ ЗА ЛЮБОВ ?

Ефективността на моите ЛЮБОВНИ ритуали идва  от там, че аз ги правя с много безусловна любов и работя абсолютно индивидуално с моите клиенти. На всеки давам препоръка как да се извърши индивидуалният ритуал, за да има висока ефективност. Друго е да отидеш в магазина и да си купиш дреха- конфекция, която е произведена  на конвейер и има хиляди такива дрехи от тази колекция, друго е да си ушиеш  дреха по твоя мярка и по твой модел. Ето това е моята тайна. Работя индивидуално с много безусловна любов и  работя толкова време, колкото трябва. Именно поради тази причина съм призната  от моите клиенти пръснати навсякъде по света. Можете да  ги видите на видео споделяния  тук в сайта и да прочетете и други статии по темата любов.

Моята специалност е Мета Физична Терапия  и Квантова корекция, за която имам международен сертификат. Изучавала съм  китайска медицина и работя с висок клас медицински апарат, който  показва пораженията на клиента ми в следствие на негативни въздействия или магии. Така хората виждат черно на бяло какво е тяхното положение и се потвърждава казаното от мен по време на  ясновидството. Образованието и квалификациите ми позволяват да обяснявам  на моите клиенти   първоизточника на проблема дори в любовните дела. Така те разбират защо се получава точно при тях този проблем.

Давам адекватни насоки за корекция като моята работа от метафизична и окултна гледна точка извършвам главно аз. Правя високо ефективни изчистващи на негативното у човека ритуали и по този начин давам  път на хубавите енергии да дойдат в живота на човека, който е поръчал да работя за него. Ефективността на  моите ритуали и любовни магии идва от факта, че аз  заедно с моя клиент работим заедно за неговото благо и успех.

В  следващите редове  ще го обясня от друг гледна точка и вярвам, че ще намерите някои свои отговори на отдавна зададени въпроси у вас за ЛЮБОВНАТА МЪКА.

Ето защо  някои хора страдат от любовна мъка и желаят да правят бели магии за любов.

 

Благодарение на Безусловната си Любов  Твореца е създал целият свят около нас. Той ни е дал това чувство, благодарение, на  което ние поддържаме живота на планетата. Познаваме ли обаче ЛЮБОВТА  като такава или много хора я идентифицират  със креватната гимнастика?

Какъв човек искаме да имаме до себе си? Такъв който да ни обича безусловно – такива каквито сме или да има някакви условности, за да ни обича. Има ли условия – няма любов.

 

Истинската любов се познава  от човека чрез неговите чувства и чрез неговото тяло. Самото тяло реагира първосигнално когато видите човек, който  ви е на сърце. Тогава сърцето наистина започва да бие лудо, защото се произвежда хормона на щастието Серетонин и допамин . Сърцето бие  по-ускорено , за да ви подтикне да тръгнете към този човек и да направите усилие и действие, за което ви трябва много енергия в мускулите. Защо?

Защото Серотонинът влияе върху усещането за желание на сексуалния живот. Той участва и за усещането за болка и за съня  както и върху емоционалното състояние. Когото времето ни става  досадно дълго  и скучно серотонинът поема управлението и подобрява настроението ни.

Другият важен хормон е Допаминът . Аз шеговито заменям втората буква О с буква У, защото той е отговорен за усещанията за удоволствие и  еуфория. Задачата му е да регулира оросяването на вътрешните органи и да предава импулси на мускулите. Това е така, защото любовта е свързана с импулса да прегръщаш притискаш човека, който си харесал.  Идва  желание и  другото много важно действие  при хора, които се харесват – секса или така наречената креватна гимнастика. За нея трябва енергия и тялото я доставя   по- ускорената работа на сърцето. Ето защо идентифицираме сърцето с любовта.

Сърцето познава  любимия човек.

Сърцето има своя аура и енергия. Сърцето има свой  „ум“.

Затова казвам, че тялото припознава нашият любим човек измежду хилядите хора, с които може ежедневно да се срещаме дори и дори да се разминаваме по улицата. Тогава с трепването на сърцето ни веднага  усещаме първосигнала на любовта. Трябва винаги да слушаме  нашето тяло и вътрешния си глас за да разпознаем кой  е човекът за нас.

Получим ли такъв „СМС“ от сърцето си  трябва веднага да действаме. Ако не  направим първата крачка  към любовта се задейства стръкът и съмнението, които  ни връщат назад и не ни позволява да изживеем своята любов и щастие в животът. Доста често дори тялото се разболява и на това народът му казва ЛЮБОВНА МЪКА. Случвало се е  да умират хора от любовна мъка. Неизразната любов понякога може да се трансформира в агресия, а агресията  причинява  на човекът заболявания в тялото.  Ето защо  е много полезно да изразяваме своята любов и веднага да  направим действия  за реализирането в живота ни.

Защо другите не разпознават любовните ни сигнали?

 

Друг е въпросът  ако другият човек не откликне на нашата любов, дори да усещаме, че и той има чувства подобни на нашите.  Най- вероятно  енергията на любовта е затворена при този човек и е необходимо да се пробуди. За това  има един много ефективен ритуал, който се нарича ЛЮБОВНА МАГИЯ.

Каква е ефективността на ЛЮБОВНАТА МАГИЯ?

Ефективността на този ритуал е огромна след като установя, че  двамата имат необходимата божествена хармония  и трябва да са заедно, защото са един за друг по божествен план. Това го установявам  когато заинтересованият човек ме помоли да направя това изследване за съвместимост. Тази услуга се нарича ЯСНОВИДСТВО.  Моята сила е  да усещам енергиите на хората дори от хиляди километри. От десетки години  направя такова  ЯСНОВИДСТВО и ПРОВЕРКА НА СЪВМЕСТИВОСТТА между двама дистанционно  чрез телефонно обаждане. Добър вариант е и лично посещение, но когото човек е далеч от мен както десетките мои клиенти, които се намират навсякъде по света да се направи това ясновидство и по телефона. Обикновено го правя в извън мое работно време и след предварително изпратена такса за услугата.  Необходимо е да  пишете тук във формата за контакт  и да оставите истински мейл, на който ще получите отговор от мен или моята сътрудничка.  Подчертавам  мейла да е истински, защото някои хора   мислят че като оставят фалшив мейл ще им бъде отговорено. Да, отговаряме  и на такива, но фалшивите се връщат като неоткрит и-мейл адрес. Тогава кой губи?   Ако искате САМО да проверите моите способности дали мога или не мога да направя това или онова ви препоръчвам  да не ми губите времето. Работя само с хора които вярват  и желаят своето щастие. Помагам с удоволствие и много безусловна божествена любов на хората  искащи бързо и лесно да привлекат към себе си любовта на живота си. Моята работа е професионална  и гарантира успех на всекиго  който активно участва в процеса на корекциите.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да направите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Прочетете останалите статии по темата в сайта  и вижте видео свидетелствата на моите клиенти.

Вижте това 17 минутно видео в което разяснявам  на метода Квантова терапия:

Вижте това  кратко двуминутно видео направено от телефона на моя клиентка след като се върна нейният съпруг  у дома след направените ритуали  за връщане на неверен съпруг.

Заявете своето желание във формата за контакт по-долу за лична среща или за разговор по телефона с  мен Евелина Лютова, за да споделите своя проблем. Напишете своя реален имейл  адрес и своя телефон за обратна връзка. Преди да направите това е добре да прочетете още статии от  този сайт и да видите видео свидетелствата  на моите клиенти.

 

 

6 коментара по “ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧИЕ НА СЪВМЕСТИВОСТ И МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ

  1. Здравейте,имам нужда от вашето съдействие,защото няма начин да съм такъв голям карък.Всеки ден ми се случва нещо и то все неприятно.Около мен всичко се чупи.Правя едно на другия ден друго.Тъкмо ми тръгне в нещо и се сгромолясва.А за жените пък тази тема е катастрофа за мен ,немога да попадна на нормална, само откачалки.Привличам ги като магнит.Сега харесвам една и искам да бъдем заедно но все нещо пречи.Моля ви за помощ.

    • Положението Ви наистина е трагично. Пишете в мейла , за да насробич лична онлайн консултация.

  2. Здравейте, имам нужда от помощта ви относно любовния ми живот. Възможно ли е да се свържа с Вас по e-mail или телефонен номер?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.