Магия или енергиен вампиризъм

В статията ще прочетете:

 Видове  енергиен вампиризъм. 

Как да разпознаете енергийния вампир. 

Предложение за разрешаването на проблеми, 

свързани с отнета вече енергия от енергиен вампир.

Видео  по темата:

„Магия или енергиен вампиризъм“

Здравейте, добри хора!

Аз съм Евелина- любимата параспихоложка на всичките мои клиенти.

Това е така, защото  помагам на хората да узнаят дали мат негативни въздействия, магии, родови проклятия, заключен късмет или други  енергийни проблеми, които спират развитието на животът им, спират прихода на пари, фалират бизнеси или без причина се разделят с любими хора.

Помагам още и при случаите, когато човек  от години не може да намери своят партньор или партньорка в живота.

Това, което  отличава моята работа е прецизността, с която откривам всички тези  нередности в енергията на човекът поискал помощ от мен, корекцията която прилагам  и след това индивидуалното и  правилното насочване към по- добър живот.

Това са тези 3 неизменни стъпки, които прилагам към моите клиенти, за да станат  от  нещастни в щастливи.

 

Днешната тема, по която искам да  поприказваме е за енергийните вампири.

Има ли енергийни вампири?

О да , има е те за съжаление са много близо до нас и около нас …

По принцип бих казала, че те са нормални хора и не се отличават от останалите на пръв поглед.

 

Поради тази причина   не е лесно да бъдат открити.

 

Какво правят  енергийните вампири?

 

Човека енергиен вампир е добре прикрит човек , който изсмуква жизнената енергия на нищо не подозиращ човек.

След неговата комуникация, човекът се чувства като изцеден и е необходимо дълго време да се само възстановява.

Нормалният човек има  усещане, че този човек отсреща ти краде  и изсмуква по странен и незабелязан начин  жизнената енергия.

 

Как да познаем енергийният вампир?

 

Има тайни методи, по които можете да познаете енергийният вампир.

Първият вид е АГРЕСИВНИЯ  тип вампири.

Те създават  нервна обстановка, изкарват хората извън нерви и енергията, която се излъчва в тези мигове от жертвата този Агресивен енергиен вампир я попива за себе си.  В последствие   добрите хора, които са изкарани извън равновесие остават изтощени.

Разпознавате ли се  и вие   в подобни ситуации, когато някой ви е накарал да се ядосате  силно и в изблиците си на гняв да изкарате от себе си жизнено важна енергия. След това онзи да си отиде с гордо вдигната глава и ехидна усмивка, а вие да седите на стола   като грохнал старец с отпуснати крайници и изплезен език  без сила  и енергия все едно сте тичали 20 км маратон?

Това са най-грубите енергийни вампири. От тях ви спасява само бягството, веднага и колкото се може по-далече!

Трябва да знаете за този агресивен тип енергийни вампир са скрити лимонки, защото това са хора само наглед дружелюбни, а всъщност са доста жестоки и корави в сърцето.

Това са тези, които идват уж да те поздравя за твой успех с потупване по рамото   и в мигът, в който се отпуснете от приятната блага дума започват да ви атакуват с измислени обиди и дори може да ви посегнат до навлизане в личното пространство. Те наистина нарушават личното  пространство на хората държейки ги за лакътя като стари и добри приятели. Истината е личният контакт, благодарение, на който да постигнат  близост е с цел да се изтегли енергията ви. Когато някой стане подозрително дружелюбен без външна причина, можете да се сетите за тези мои думи и да се приготвите да бягате, докато не е станало късно.  Вероятността това  да е вампир е огромна.

Има друг тип енергийни вампири, които постоянно се нуждаят от човешкото състрадание. Всеки разговор при тях започва със оплакване и обяснение на всекиго колко са нещастни и болни и колко много се нуждаят от  състрадание и помощ.  Те непрекъснато мърморят и не спират да се оплакват. Това са тихите мрънкащи енергийни  вампири. Ако сте добър човек задължително изпитвате съчувствие и хоп- целта на енергийния вампир е постигната. Канала аз изтичане на Вашата енергия от четвърта  сърдечна чакра е отворен и стой и гледай как вашата прекрасна енергия е изтекла от вашето в тяхното тяло.  Всичко това  ви източва енергията и после се чудите защо сте зле.

Внимавайте и бягайте далече от мрънкащи  болни, които сте усетили, че искат да са болни само и само да  им се дава необходимото внимание и грижи да ги водят на  най- скъпите лечения, защото видиш ли те са  много важни и е необходимо да се обргрижват с внимание.  Има такава диагноза в съвременната медицина и това е така известната болест ХИПОКОНДРИЯ.

В същност  няма никаква болест. Пациента внушава на околните и близките, че е много болен и се нуждае от най- скъпите лечения и много внимание.

Имах такъв случай в моята практика преди около 15 години.

Възрастна жена беше  доведена при  мен в мобилният ми тогава кабинет в Пловдив. Тя беше на около 80 години мършава и съсухрена  на вид здрава жена. Пред кабинета ми чакаха търпеливо двайсетина пациенти. Довеждайки бабата под мишници от дъщеря й, която е медицинска  сестра и зет й  виден доктор  в хасковска област, бабата започнала да охка на толкова висок глас, че е вдигнала врява   до небесата.  С поведението си и с заповеднически тон накарала  няколко човека да станат от столовете, за да може тя да легне.  Всички в купом чакащи решили да я пуснат веднага, без да чака редът си. Ето манипулативния  енергиен вампир  е спечелил  целта си. Негодуванието и възмущението на многото  хора чакащи  със своите болести и болки изкарват своята емоция от себе си . Тази енергия е усвоена  от енергийния вампир веднага. Като пореден пациент предоставиха всички чакащи единодушно  бабата – вампирка.

Та стана чевръсто от трите стола, на който  бе легнала и влезе в кабинета ми. Моето изследване изисква  човек да е седнал. Тя обаче веднага се настани на кушетката и продължаваше да охка очаквайки съчувствие. Аз я усетих и номерът й не мина при ме. Накарах я да  седне. След това разбрах, че родната й дъщеря- която е пак повтарям медицинска сестра и зет и , който е способен  доктор помогнал на хиляди пациенти са вдигнали ръце от нея и  я довели при мен. Никой до момента не могъл да й помогне. Ами няма и да й помогне, защото тя иска човешката енергия. Затова е намерила начин да  се обявява за болна от хиляди болести. Затова  категорично мога да заявя, че диагнозата ХИПОХОНДРИЯ  е чист енергиен вампиризъм скрит зад тази диагноза.

Честно казано дори аз не вярвах, но успях да я нормализирам тази жена и да я върна към нормален начин на живот до известна степен. Когато тя разбра, че моите методи помагат  да се чувства добре здравословно,   реши че така никой не й обръща внимание когато е здрава и пак започна своята песен на нов глас. Затова мой съвет е  дори да ви е близък или кръвен роднина  човекът  такъв тих мрънкащ енергиен вампир,  който иска чрез вашето състрадание да изтегли енергията ви БЯГАЙТЕ  и не му обръщайте внимание. Не се поддавайте на такива мрънкачи!

 

Сциален енергиен вамрир

Накрая   се насочваме и към социалния енергиен вампиризъм. Това е най- жестокия  вампиризъм и е медийния вампиризъм. Ежедневно  новините ни заливат с черни хроники. Всичко това влиза  искате или не искате дълбоко в подсъзнанието  и се чудите защо се случва така в животът ви да не ви върви, да се чувствате перманентно изтощени и без енергия.  Ето затова  мили добри хора, защото гледате  новините – черната хроника на нашето подсъзнание  се чувствате изцедени, защото този страх, който непрекъснато се внушава  цели да се изтегли енергията  на масите. Това е социална кражба на огромно количество енергия. Когато  масите са изтощени  много по- лесно се манипулират.

Ако не искате някой да ви  манипулира и управлява подсъзнанието е необходимо  да се ограничавате в гледането на новини по  телевизията.

 

Искам да спомена за още един вид енергийни вампири и това са дървените философи. Те са сред нас и са много „умни“ и всезнаещи хора. Наричаме ги  дървени вампири или  дървените философи . Неговата задача е да винаги да ни  вкара в спор. Ние се ядосваме и той ни взима  енергията. Той на никого и на нищо не вярва и за всичко иска доказателства.  Ако искате да не му давате своята енергия просто  бъдете глух  за неговите перманентни умности.

Чували ли сте за  наречените хейтъри. Това е друг вид модерни енергийни вампири. Те дистанционно се облагодетелстват  с вашата енергия, когато напишат гаден коментар по ваш повод. Ако му отговорите – веднага   енергията ви по невидим и дистанционен начин бива  изтеглена. Затова  е важно да не четете коментарите  или да сложите филтър за коментари. Успеят ли обаче да ви предизвикат да говорите /пишете/ с тях, да ги упреквате за лошотията им, успели са да ви вкарат в гадната си примка и да ви изтеглят енергията.

За да се съхраните  от тях е  необходимо да не четете коментарите или да ги забраните ако има такава опция.

 

Има ли вампири в семейството ни?

 

Да бих казала и то във всяко семейство има такива.  Възрастните и болни хора са неосъзнати енергийни вампири с вечното си охкане и пъшкане.

Вероятно сте виждали как възрастен човек иска да гушне  внучето или правнучето си и малко да му се порадва. В този миг  бебчето започва да вдига врява с  крясъци и рев, защото бебетата имат все още био защита и то инстинктивно усеща изтичането на неговата енергия към неосъзнатия болен енергиен вампир. Това  е естествената защита на бебетата, която на по- късен етап се загубва с възрастта.  Затова не давайте бебчетата си на възрастните хора  ако усетите това.

Има и обратния вариант.

Съвсем малки всички деца са в известен смисъл малки енергийни вампирчета, защото те постоянно смучат от енергията на родителите си.

Виждали ли сте изтощени майки, които не могат да се наспиват?  Именно те имат малки енергийни вампирчета, които искат непрекъснато внимание.

 

Има един  семеен вампиризъм наречен РЕВНОСТ. Нормално е хората, когато се обичат да се ревнуват. Всеки иска неговия партньор да е само негов. Има обаче моменти на неоснователна ревност. Ето  това  ревнив вампир.  Каквото и да казваш и доказваш  – няма да се справите с такъв вампир. Затова е необходимо  да се вземат кардинални мерки.  Трябва да знаете тогава, че това е патологичен случай и тази ревност вече не е от любов.

Друг вид енергиен вампиризъм може да се срещне в работата  службата  офиса. Шефовете или тези, които командват подчинените си със садистично задоволство  и казват: „Ако не направиш това … ще ти се случи ….!“ – са високопоставени енергийни вампири. Те са станали шефове с цената на всичко само и само да бъдат облагодетелстване с чуждата живото спасяваща енергия. Така те  избиват някакви комплекси, за да смучат енергия от хората, за да ги унижават.

 

Как да познаем шефа дали е енергиен вампир?

Ако бави изплащането на заплатата  ви, ако се прави на интересен  в много отношения, ако умишлено ви кара да вършите някаква безсмислена работа, само за да може да ви стане гадно, тогава имате всички основания да го подозирате, че това е енергийния вампир- шефът ви. Шефът вампир няма кой знае каква голяма нужда от вас като подчинен и необходим човек за работата, а само като донор на жизнена за него енергия. Вие така  му давате енергията си и тя му е необходима, а не  толкова много труда ви.

 

Какви са симптомите, че ви е изтеглена енергия от някакъв  вид от гореспоменатите  енергийни вампири?

Ако  чувствате симптомите изброени по-долу, това е сигурен знак че имате енергийно негативно въздействие  от един от тези типове енергиен вампиризъм:

 

҉    Рязко понижаване или повишаване на кръвното налягане.

҉    Рязко понижаване на кръвната захар с чувства за припадане.

҉    Пребледняване

҉    Отпадналост

҉    Рязък  спад на  енергия

҉    Липса на предприемчивост

҉    Липса на креативност

҉    Липса на емоционална подвижност

҉    Иска ви се да избягате от тази  работата, но нещо тайничко ви задържа там.

҉     Прибирайки се у дома нямате сили за нищо.

҉    Чувство на изцеден парцал.

҉     Драстично бързо намаляла имунна система.

҉     Бързо разболяване.

҉    Бърза промяна на тегло в + или –

 

Какво става ако се вземете в ръце и напуснете тази работа?

Веднага още на следващия ден безпричинно ви идва енергията и се чувствате като нов човек.

 

Може ли да се защитим от енергийния вампиризъм на злите хора?

Да! Как да реагираме, когато ни доближи такъв човек?

Ако е хейтър веднага го блокирате.

Ако обаче е ваш шеф, дете, възрастен роднина или близък или партньор в живата или дървен философ има тайни ритуални техники , които споделям с момите клиенти.  Имам много  клиенти, които са били в подобни ситуации. След нашата обща работа  те са  вече щастливи и проспериращи личности.

Аз съм експерт и основател на Енергийно Витално Иновативната терапия, занимаваща се  точно с подобни проблеми.

Често човек няма магия или родово проклятие, а има в домът си осъзнат или неосъзнат енергиен вампир.

Помогнала съм на стотици хора в подобни ситуации. Работата е коренно различна от тази при неутрализирането на магиите. Ефективността е много висока и най- интересното е,  че човекът явяващ се като енергиен вампир  бива също  облагодетелстван от тази наша обща работа и  той започва да   произвежда жизнено важната си за него  енергия от други източници. Програмите, които създадох  са наистина уникални и високоефективни. Именно поради тази причина съм любимата парпсихоложка на  моите клиенти и дори един мой клиент ме нарича „Окото“, защото каквото виждам – това се оказва истина,  независимо дали ще се прояви сега или в бъдеще. Поласкана съм   и с удоволствие приемам  този прякор.  Щом като сте стигнали да четете до тук, това означава, че съм заинтригувала вниманието ви. Предполагам, че имате подобни проблеми.

Сега ви питам:

Искате ли  да разрешите своите проблеми и да станете щастливи, здрави и пълноценни хора, привличащи  изобилие и любов?

Готови ли сте за по щастлив живот изпълнен с любов, изобилие и благоденствие ?

Ако отговорът ви е „Да!“

Тогава ето какво да направите веднага:

  1. Харесайте статията и сайта.
  2. Споделете с приятелите си за да можете да помогнете и на други хора  да намерят своето щастие. Защото помагайки на другите, някой и на вас ще помогне. Това е кръговрата на щастието.
  3. Абонирайте се за канала ми, за да получавате интересни и полезни безплатни съвети.
  4. Напишете коментар под статията или видеото или в страницата.
  5. Напишете вашия проблем накратко в едно изречение в мейла, който ще намерите във формата за контакт ТУК и помолете за помощ.

След основната ми работа с моите клиенти винаги сядам на компютъра и отговарям на хората, които са ми писали. Затова ще помоля да бъдете търпеливи. Който иска наистина постига своите резултати и тръгва по пътя към своето щастие с моя помощ. Пожелайте го и ще го постигнете. Затова  започнете своя нов живот СЕГА!

 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.