Черни магии се правят и на певци и артисти. Мими Иванова вярва в черни магии и се довери на Евелина Лютова

Известната певица Мими Иванова пя Happy Birthday по телефона специално на Евелина Лютова, с която поддържат близък контакт.

Евелина е чест гост в много телевизии. След едно нейно участие в ВВТ в ПРЕДАВАНЕТО „Така го правят жените”, гости са Мими Иванова и Развигор Попов.

Те помолили редакторката на предаването Евелина Лютова да ги изчака след тяхното участие да се запознаят. Срещата се провела в кафето на телевизията, където били забелязани от журналист на друг български вестник и запечатал на фотография тяхната среща. Мими била учудена, че Евелина, без да я докосва, разбрала къде има болка. После приела да я докосне с нейния чудодеен апарат и останала щастлива, че за толкова кратко време се отървала от болката във врата, която я мъчела от години.

На рождения ден на Евелина Мими Иванова се обадила по телефона и изпяла „Happy birthday”.

Евелина Лютова – ясновидката на народа отдала енергията си на всички, които се нуждаят от спокойствие, здраве, радост, щастие, любов, пари и спокоен живот.

2 коментара по “Черни магии се правят и на певци и артисти. Мими Иванова вярва в черни магии и се довери на Евелина Лютова

  1. Мими Иванова е страхотна певица, уважавам я много. Браво за тази й постъпка!

    • Мими Иванова и Развигор са невероятни хора! Преживели са много езотерични феномени, не само с мен. Те вярват,че съществуват такива събития и дори са ги преживявали на сцената. Не отричат някои събития в живота, които не може да се видят и пипнат само заради това, защото наистина има и невидим свят около нас , който ни помага. Важното е да поискаме да ни помага.
      Евина

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.