Мини Урок Само за Мъже и Не Само…

Как да разберем мъжът мисли ли за сериозна връзка или използва дамата само за няколко пъти?

Ако сте мъж и срещнете неподходяща жена

Когато един мъж види за първи път една жена и тя му хареса импулсивно той подсъзнателно може да определи веднага дали тази жена е за цял живот или само за няколко дремки след бурни креватни игри.
Ако той вижда в жената само женски полов орган, който да употреби в първия удобен момент, за да задоволи своето ниско самочувствие или малко его, което се нуждае от подхранване – това не е вашият мъж ако търсите такъв за цял живот. Той често се хвали дори с несъществуващи постижения само и само да го харесате и да скочите веднага в леглото. Направите ли го – да знаете, че скоро ще започва да измисля извинения и други работи ще му изскачат в последните моменти само и само да не се срещне с вас за трети път. Ако търсите временни еднодневни връзки- скачайте смело в обятията му. Вие сте един за друг , мислите еднакво и два или най- много три пъти ще измачкате заедно чаршафите.

ВНИМАНИЕ:
Не се влюбвайте в такъв плейбой или „гларус“, защото качествата, които е описал за себе си 90 % са лъжа.

Ако сте мъж и срещнете неподходяща жена

Ако сте мъж и харесате импулсивно жена и тя не е за вас трябва да знаете тайната мисъл, която се върти в главата на тази дама. Тя започва веднага да дава съвети как да промените това или онова у вас, защото не ви приема такъв какъвто се. Иска да ви направи по неин тертип. Иска да ви моделира като пластелин в пръстите ви и по този начин да подсили страховете от детството ви когато личната ви майка ви е слагала в нейните рамки от които чакахте години да избягате.
ВНИМАНИЕ:
Бягайте от контрола на жената, която иска да я замени майка ви за цял живот.

Ако сте мъж и срещнете подходяща жена

Ако вие сте мъж и срещнете жена, която ви е подходяща, първия подсъзнателен импулс е тя да ви приеме такъв какъвто сте с всички пластове на добри и други качества, които притежавате.
Тя поетапно ще ви мотивира да разгърнете повече от скритите ви добри качества и ще ви трансформира с безусловна и приемаща любов.
ВНИМАНИЕ:
Това е жената за вас. Не позволявайте да я загубите.

Ако сте жена и срещнете подходящ мъж

Ако сте жена и срещнете мъжът, който е за вас, той ще види в очите ви цялата вселена и ще бъде готов да ви чака цяла вечност, независимо колко добри и други качества имате. За него вие сте кралицата и той ще ви носи на ръце.
ВНИМАНИЕ:
Скочете в леглото на такъв мъж чак след 3 месеца и той е ваш за цял живот.
Ако го направите по-рано дори на 29-тия ден ще го загубите за винаги.
А определено този мъж не е за изпускане.

Ако имате въпроси по темата за партньорствата и дали един мъж е подходящ за една жена или една жена е направила правилния избор направете проверка на съвместимостта на линка по- долу. Запишете своята консултация по темата на телефон 0896 81 55 52. Таксата е символична и се изпраща предварително ако разговора е онлайн.

Аз съм Евелина Емоционален и Холистичен Терапевт. Помагам на бизнесмени с проспериращи и печеливши бизнеси да намерят подходящата партньорка в живота си, която да ги дари с истинска безусловна любов.

Създател съм на Програма от Енергийни Практики за Подсъзнателно Програмиране за Успех във Всички Аспекти на Любовта и партньорствата.
Това, което отличава моята работа е, че програмата, с която работя с клиентите ми е дистанционна, индивидуална и гъвкава и те успяват да я изпълняват с лекота паралелно с бизнесът си.
Ефективността идва неизменно следвайки съветите ми.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

ТУК

 

ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧИЕ НА СЪВМЕСТИВОСТ И МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ

Линк на цялата статия:

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.