Много ми е приятно освен да Ви гледам и слушам

 

 

Здравейте, мила Евелина,
позволявам си така да Ви наричам, защото Ви гледам вече всяка вечер /понякога и през деня/ когато помагате на хората и давате всичко от себе си за да са те избавени от неприятности и болки.

Гледам Ви по Youtobe имате няколко клипа и ми е много приятно освен да гледам и да Ви слушам. Много се впечатлих, когато едно момиче беше получило криза, а Вие успяхте за няколко минути буквално да му помогнете.
Преди много месеци през м. август тази година с Вас си писахме – Вие ми отговорихте безплатно на въпрос и не можах повече да се свържа с Вас за да стигнем до дълъг разговор който ми обещахте по скайп. Аз действително както казахте заминах за чужбина и в момента съм там. Ще се прибера за около един месец към края на месец ноември и ще Ви
платя таксата, за да можете да ми помогнете за развалянето на негативната енергия, както Вие ми казахте, че имам.
Освен това научих за Ваша промоция за безплатен амулет за пари или любов, а защо не и за двете. Имам усещането, че и при двете нещата не са стабилни, както може би трябва да са, а човек в днешно време има нужда и от двете. Когато е сам човек без любов и да има пари, пак не е достатъчно или обратното. Затова Ви моля, направете ми и за двете неща. В момента съм в Англия и ще се прибирам около 20 ноември затова когато се прибера ще Ви пиша на кой адрес да ми ги изпратите.

Името ми е Свилена Иванова Петракиева
родена съм на 5 май 1965 г. в град Варна
Предварително Ви благодаря и желая да имате всичко което е необходимо за да се чувствате щастлива!

 

http://www.youtube.com/watch?v=dGmugPBEG5U&feature=plcp

 

 

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.