Как да развалим магия сами? Пълно изчистване от магии

Пълно изчистване от магии. Разваляне на магия с безопасна игла, премахване с конец. Как да развалим магия сами? Кога спира да действа магията? Как се разваля магия за любов?

Магиите – за добро или зло, не са останали в миналото. Днешният човек също прибягва до нематериални методи, за да постигне своето. Човешкото его не се е променило много през вековете – и до днес мнозина не подбират методи, за да се сдобият с желаното.

Никой от 21 век не е застрахован от сблъсък с недоброжелатели на невидимо, фино ниво – там, където вредите са огромни, за разлика от материалното.

как да развалим магия сами

Кръв и светена вода – най-мощните магически субстанции на света

В повечето случаи магическите посегателства могат да се отблъснат, отменят или прекратят от обикновени хора без магически способности. Най-малкото не пречи да опитате. Но прочетете и изпълнете базовите правила за безопасност.

Правила за безопасност при сваляне на магии
ПравилоУказания
Качество на ритуалапровеждайте обреди от светлата магия (с добра цел), тъмните заговори са сложни и опасни, особено за незапознати
Конфиденциалностне споделяйте действията си и не привличайте странични свидетели, дори за компания и кураж (енергията се смесва със странична, неполезна)
Проучване и подготовкавнимателно подберете ритуала, като отделите време да го почувствате, да усетите вътрешно дали ви подхожда
Конкретно намерениеобмислете и формулирайте целта си, като я изчистите от вредни чувства. Например градивно е да работите за обезвреждане на негатив, а не за наказване на този, който го е изпратил към вас
Атрибути и материалиНе оставяйте материални следи от ритуалите, нито предмети, пропити с ваш биологичен материал и лична енергия, след ритуала унищожете всичко чрез огън или вода

Как да развалим магия сами

Човек, който за първи път се сблъсква с магии и заклинания, нека се насочи към светена вода. Тя съдържа в себе си и защита. С нея е трудно да се направи грешка. Помага и без особени ритуали – дори само да я държиш в себе си или в дома.

Изчистването на пространството със светена вода (освещаване) не е запазена територия за свещеници. Силата е във водата, а не в изпълнителя. Дори и силни черни магии и заклинания не устояват пред ритуали със светена вода. Ако остане неизчистен негатив, то той е отслабен и със следващ ритуал напълно пада.

Атрибути и конкретни обредни действия не са задължителни, но са полезни като начин да се концентрира намерението и енергията. Църковната свещ е ценен помощник, защото привлича част от негативната енергия.

Конкретен ритуал за обезсилване на магия със светена вода и църковна свещ:

 • Налейте си светена вода от църквата и използвайте посещението да се помолите за висша помощ и подкрепа. В добавка думите от молитвата действат като заклинание – те свързват взетата вода с конкретното намерение;
 • Започнете ритуала с Отче наш, за да създадете поле на светлина и да останете в него през ритуала. Тази молитва пази от залитане към ритуални действия от тъмния сектор (ако самите не ги желаете, но ги направите от незнание или по грешка);
 • Запалете свещта и налейте светената вода в широк съд. Запалете една по една три кибритени клечки. Дръжте ги, докато изгорят почти докрай, като повтаряте: Боже, отнеми злото от мен! и ги хвърляйте в светената вода;
 • Поставете ръцете над водата с дланите надолу и произнесете молитва за отмяна на направена магия;
 • Постойте в тишина и смирение, докато свещта догори. Излейте светената вода далече от дома си, под някое голямо дърво, което няма да пострада от събраната в течността тъмна енергия.

пълно изчистване от магии

 

Текст на молитвата

Господ пред мен, Господ над мен, Господ във мен!

Премахни от мен всяка беда, която ми е изпратена не по твоя воля. Отнеми черното, злото, завистта и вероломните посегателства над моята душа. Пази я и я закриляй, за да се върне при Тебе така чиста, както си я създал! Амин!

Разваляне на магия с яйце

Светената вода поема в себе си негатива и го извежда надалече. Същият ефект дава и яйцето, макар по мое мнение да отстъпва по сила. Но не пречи да се направи и този ритуал. Особено полезен е за закрепване на резултата от първия.

При съмнение за злонамерено посегателство сложете прясно яйце под леглото, където е проекцията на главата. На сутринта го чукнете в чаша и вижте дали се точи с бели нишки и коагулира или е останало чисто с прозрачен втечнен белтък.

Ако яйцето намери магия, на следващата нощ чукнете яйце в купичка и го сложете пад по проекцията на главата. Сутринта изхвърлете в тоалетната по време на пускането на водата от казанчето. Изпълнете същото, колкото нощи е необходимо.

разваляне на магия с безопасна игла

Яйцето е жив зародиш с огромна сила

Целта е накрая яйцето да остава непроменено. Това показва, че всички негативи са изсмукани и изхвърлени в канализацията.

Как се разваля магия със сол

Кристалната решетка в солта и захарта също е „капан“ за несвойствена енергия. Разстлани под леглото, те теглят от тялото негативи и пазят от прихващането на нови.

При съмнение за магия сложете сол в платнена торбичка под възглавницата. Тя ще чисти тялото. Сменяйте през няколко дни, като използваната сол хвърляйте в течаща вода, за да се отдалечи от вас заедно с приетият в нея негатив.

Вижте и ТОВА: Проверка за магия със сол. Разваляне на магия със сол и захар. Премахване с оцет и др. методи.

Опасности при самостоятелното разваляне

Най-голямата опасност от самостоятелното оправяне с магии е да не се справим. И още по-лошото – да не разберем за това. Магията остава да действа и да върши пъкленото си дело, докато бдителността ни е приспана от лъжливото усещане за защита и безопасност.

Втората значима опасност е да допуснем грешка, която да привлече към нас още негатив или да вкорени още по-дълбоко присвоената черна енергия. Говорим за влошаване на положението поради незнание или неумение. Човек може и сам да си направи магия. Често се среща автоомагьосване и омагьосване от майка към дете с аматьорски ритуал, макар намерението да е било обратното.

Още в текста: Принципи при разваляне на магия. Как се разваля магия за любов. Как да развалим магия сами с яйце, със сол, с урина и по др. начини. Симптоми при разваляне на магия от врачка и какво се случва след това

Как да разпознаем провала: по неприятностите и рязкото влошаване на здравето. Неприятностите в хода на живота и здравословните неудачи са ясен белег за негативна енергия. Ако тези прояви рязко зачестят или станат много големи и по-сериозни отпреди, значи сме се придвижили в обратна посока. Необходима е незабавната намеса на специалист по фина енергия.

как се разваля магия за любов

Премахване на магия от специалист

Какви специалисти по магии има? Наричат ги различно – магьосници, ясновидци, гледачки, парапсихолози, екстрасенси. Такива са някои баячи и знахари – въобще вещи в невидимото хора. Разбира се, някои от тях само се титуловат. Обърнете се към човек, за когото има достатъчно отзиви за добре свършена работа и за достигнат желан резултат.

Ясновидците, парапсихолозите и екстрасенсите са необходими не само при провал в самостоятелните усилия. Без тях едва ли ще се мине, ако наложената магия е много силна и разрушителна. Ако енергията е бързо действаща, тя може да нанесе много вреда, докато успеем да я пресечем с обичайните средства.

Трети случай, когато препоръчваме помощта на специалист: след ритуалите състоянието на здравето и съдбата се подобряват и след време отново се влошават. Връщането на неприятностите показва, че проклятието е влязло по-дълбоко и вече вреди в голяма сила.

Как помага Евелина Лютова

Евелина е от хората, които имат развити качества за справяне с черна енергия. Тя има многогодишен опит в тази дейност, стотици хора са се отървали от неприятности с нейна помощ.

Лютова работи с няколко техники, които подбира според вида на магията. Работи на фино ниво, като има достъп до Акашовите записи за информация, до висшите невидими сили като помощници. Умее да моделира на енергийно ниво и да създава нови реалности.

Тя провежда ритуали за защита срещу неприятности, завистници, загуби и смърт.

Хората, които й се доверяват, биват зарадвани от едно допълнително умение на Евелина – да открие източника на злобното вмешателство. Почти във всички случаи тя идентифицира безпогрешно извършителя на магията. Това дава предимство на пострадалия човек – в бъдеще той може да се пази качествено и да отбива нови опити да бъде достигнат.

Симптоми при разваляне на магия

Работата на Евелина Лютова, както всяко успешно премахване на магия, се вижда и усеща реално и материално. Не е нужно да гадаем дали да се е получило. Успешното деактивиране на негативи незабавно предизвиква „симптоми“. Обикновено ще усетим следните неща:

 • Рязко подобряване на самочувствието;
 • Изчезване на безпочвените страхове или отслабване на влиянието им върху съзнанието;
 • Възстановяване на здравословния сън, изчезване на кошмарите;
 • Изменение на характера, изчезване на прояви на раздразнителност, агресия и нервни кризи.

Видео с още белези и признаци на вмешателство от черен тип.

Какво се случва след разваляне на магия

Подобрението се реализира в две плоскости – телесно и съдбовно. Това са здравето и ежедневието.

След обезвреждане на магии настъпва благоприятна промяна в семейния живот и благополучието. Връщат се загубени средства и възможности. Поправят се претърпените негативи – например възстановяване на работа, сдобряване между съпрузи и деца, среща с приятели и т.н.

Често магията се бележи от пристъпи на повръщане с примеси на кръв. При успешно деактивиране тези прояви рязко се прекратяват, както и други неразположения като завиване на свят, неустойчивост и др.

Кога спира да действа магията?

По този въпрос никой не може да бъде категоричен. Процесът отнема секунди или месеци, зависи каква магия е направена, как е направена, използван ли е биологичен материал. Също зависи и доколко стара е магията и колко вреди е успяла да нанесе, преди да бъде установена.

Принципно магиите, премахнати от аматьори, по-бавно се отдръпват от живота, защото срещу тях са използвани обикновени, немагически средства. Резултат има, но материализирането му отнема известно време. Маговете и ясновидците със специални умения работят директно на енергийно ниво и направените в матрицата промени веднага се проявяват в реалността.

Пълно изчистване от магии

Пълното изчистване е възможно и е цел на всеки специалист. То се установява като при болестите – с контролни прегледи и проследяване на промените. „Болният“ трябва да се самонаблюдава, да проявява бдителност са симптоми и остатъчни прояви. Понякога са нужни допълни действия и обреди за закрепване на резултата, както и налагане на защити спрямо нови посегателства. След премахване на магия човек е особено уязвим за нови вмешателства.

Мнение: Как Еви ме спаси от черна магия
разваляне на магия за любов с конец

Ренета Мишева от Карлово

В момента съм жива благодарение на бързите и компетентни действия на Евелина. Звучи пресилено, но наистина бях крайно зле, да не кажа – пътничка. Видях го на лицето й, когато се срещнахме. Но тя не си позволи да се обезверява и веднага се задейства.

От черна магия повръщах без спиране и бях обезсилена до краен предел. Еви не ме оправи на момента, но от първия обред на момента почувствах облекчение. В следващите 7 дни тя направи изменения в моята енергетика и ме освободи от заключване на жизнените сокове. Ясно усещах, че ми помага и всеки пък получавах облекчение като приливна вълна.

В края на цикъла ми каза, че е открила кой ми е направил черната магия. Обеща да ми каже, когато оздравея, и да ми сложи защита. Това не стана съвсем скоро. Поддържахме връзка и тя ме следеше, за да хване точния момент. Откакто Еви приключи с мен, аз съм различен, обновен човек. Имам сили, имам вяра, имам надежди за бъдещето и животът им стана много хубав. Често се сещам за Еви и я благославям за стореното добро.

Ренета Мишева от Карлово

Как се разваля черна магия

Силното ясно намерение е най-важно за развалянето на магии. Също привличането на светли сили помощници и осигуряването на Божествена подкрепа. А сега ще разкажем за няколко конкретни ритуала.

Разваляне на магия за раздяла

За укрепването на отношенията и връщане на любовта помага следният ритуал, който се провежда на третата нощ след пълнолуние.

В деня на пълната луна отидете в църква и вземете две свещи, които са запалени в памет на покойници. Купете черна макара и си осигурете черен минерал или такъв с максимално тъмен цвят. Пречистете камъка на течаща вода, завийте го в бяла кърпа и го сложете в леглото си. Две нощи преди ритуала спете с минерала.

На третия ден след пълнолунието при залез слънце се обърнете с лице към него. Поставете на пода вдясно от себе си едната свещ (горяща) и кажете заклинанието:

Нека любимият ми човек (името) да застане отдясно на мен, на мястото на тази свещ. Нека върне обратно мястото си в нашият енергиен съюз и да не го напуска по никакъв повод.

Запалете втората свещ и я поставете на пода отляво на вас. Кажете:

Обричам тази свещ да гори и изгори раздялата, която ни е изпратена. Нека всяко зло срещу нашата любов бъде унищожено без остатък от всепречистващия огън. Амин!

Развийте камъка и го притиснете към сърцето си. Мислете за човека, с когото са ви скарали и се молете със свои думи Господ да си сдобри и събере. Загасете дясната свещ и с помощта на черния конец привържете камъка към нея. Лявата свещ оставете да изгори без остатък.

Този ритуал обединява енергиите на мъжа и жената, които са били женени или са се събрали чрез интимен акт. Не е подходящ за сдобряване на двойка, която не е минала през телесно сливане.

Още по темата ТУК: Разваляне на магия за раздяла на семейство или двойка. Симптоми за направена магия. Видове и как да ги разваля.

Кой може да развали копанарска магия?

Отговорът е: само майсторите в занаята! Копанарската магия е една – за смърт. Тя се пропива като корени в енергийните тела на жертвата и изсмуква енергията докато я свърши до капка. Може да убие за часове, а може да убива бавно с години. Въобще трудно се установява и още по-трудно се премахва. Ако е престояла повече от няколко дни, тя вече е поразила всичко у човека – физика, ментално и астрално тяло, както и другите обвивки.

разваляне на магия с вода

Човечеството прогресира, но човешката душа трудно се променя

Необходимо е майсторство, за да се изтегли от фините тела, без да ги поврещи. Необходимо е буквално майсторството на енергиен хирург, за да се отделят живите структури от отровата на злото. Още по темата ТУК: Как се прави копанарска магия за любов, раздяла и за смърт. Кой разваля копанарски магии? Кои са копанарите?

Разваляне на магия за любов

Любовните магии имат много вариации. Една от тях е насилственото привличане на човек, който не желае и не изпитва чувства. В резултат от такова вмешателство се получава болестна и нещастна връзка, в която няма любов, а зависимост.

Насилственото влюбване е като затвор за душата. Хубав ритуал за освобождаване е този с катинар, свещи и дреха на „затворника на любовта“.

Очертаваме на пода бял кръг с тебешир и разстиламе дрехата, сякаш там лежи самият човек. За по-точно конкретизиране може да поставим негова снимка на мястото на главата или да работи по-добре с въображението си. Лицето на жертвата трябва да е пред очите ни.

Запалваме свещите – ще трябват десетина, за да се обиколи ризата. В средата върху нея поставяме заключен катинар. Изричаме заклинанието:

В името на Бога и всичко най-свято в Небесния свят те призовавам да станеш и да ме последваш. Освободи се от нежеланата енергия и скъсай нежеланите вериги. Кажи, че не желаеш тази любов, за да бъдещ свободен (свободна). Тръгни към мен и ми подай ръката си, за да те извлека от капана на извратената любов. Господи, дай ми сила да спася тази душа от насилие и принуждения. Дай й правото да обича по свободна воля, както ти си повелил! Амин!

Повтаряйки: Освобождавам те! без прекъсване, отключваме катинара ритуално, с което изобразяваме символичното пускане на заключената душа.

В края на ритуала завиваме в ризата отключения катинар и свещите. Правим вързоп, който закопаваме надълбоко, така че да не бъде намерен. Не трябва друг да се докосва до магическите предмети.

Запазваме единствено ключа. Връчваме го на човека, който сме отключили с ритуала, за да го носи в себе си и да не се разделя от него в продължение на 3 години. След изчитане на трите години, той или тя трябва да хвърли ключа в река и да благодари за освобождението си.

Изчистване на магия с урина

В нова пластмасова чашка наливаме на 1/3 от обема собствена урина, 1/3 светена вода и 1/3 камфор. Поставяме чашата на маса, за да не я докосваме. Обръщаме длани към нея и четем заклинанието:

Тази урина протече през моето тяло, по моите жили, клетки и тъкани, мина през цялото ми същество от началото до края, превръщайки се от вода в урина. Давам й светена вода, която да отнеме мръсотията от нея, да я очисти и освети, превръщайки я в чиста вода – нея и всичко подобно на нея, което е в тялото ми. И нека всяка частица негатив се изгори от спирта, без да остави следа. Тази животворна течност ми връща моята самостойност с Божия помощ и благословия. Така да Е, амин!

Молитвата изчиства телесните течности в живото тяло и то се освобождава от негатива.

И още нещо интересно ТУК: Изчистване на магия с урина. Как се прави магия за любов с урина и как се разваля? Ритуали. Ръсене с урина.

Разваляне на магия с безопасна игла

Безопасните игли се ползват от векове за защита от уроки и магия. Едно време хората са знаели повече за тези ритуали, а сега ключови моменти от тях са загубени. Най-важните правила:

 • Как се забожда: правилното поставяне на безопасната игла е с главата надолу. Ако се забоде обратно, ще фиксира магията в човека, а няма да я изкара от него. Когато главата сочи надолу, тя отвежда негатива към земята;
 • Къде се забожда: винаги отвътре на дрехите, никога на видимо място. Най-добре да е върху бельото и да има контакт с кожата. Тогава иглата работи най-бързо.
Разваляне на магия с конец

Магията на нишките не трябва да се подценява. Правилно завързани зелени и жълти възли облекчават болката. Червените и сините конци решават любовни проблеми, белите и черните налагат и отменят магии.

Изберете конец, ако подозирате тайно нападение над вашето здраве и жизнена енергия. Ето един от множеството практикувани ритуали.

В петък или събота призори, на растяща луна, отрежете парче копринен конец. Нека е бял, ако магията е засегнала главата, да е розов при болест в гръдната и сърдечната област, жълтеникав при магия в корема, кафяв за половата зона и краката.

Напоявайте конеца със слюнката си, докато мислите за своята цел – какво точно да стане. Конецът трябва да стане съвършено мокър. Завържете го на лявата си ръка и го носете целия ден. Вечерта, при залез, застанете с лице на запад и запалете свещ. Свалете конеца и го изгорете с думите:

Нека гори и изгори всяко зло, пропито в този конец! Да изгори всяка болест, жестока помисъл, вредно пожелание. Да помози Господ Бог, амин!

Разваляне на магия с мензис

Кръвта е носител на жизнена енергия, менструалната е източник на сила и стволови клетки. В различни периоди и места тя е използвана в магиите и народната медицина. Разбира се, по-често хората са я свързвали със злото и сатаната. Приемана за мръсна и мъртва, тя имала приложение и в черната магия, и в защитата от магии.

За да разберем как да се ползваме от месечния цикъл, да се поучим от древните народи. Аборигените съхранявали менструалната кръв в кесии, за да обработват рани. Веднъж годишно келтите пръскали през сламка къщите, оборите и вратите, за да сложат домовете и кравите под висша защита. Средновековните рицари осигурявали победа с парче риза, напоена с менструална кръв – тя давала екстра енергия и олекотявала раните. Ако искате да впечатлите с реколта, разредете кръв и напръскайте в градината. Така славяните ускорявали растежа на растенията.

Как да се ползваме от кръвта днес? При съмнения за магия, а дори и само като превантивна мярка, вие можете да бележите територията, на която живеете. Започнете с ключовите точки – север, юг, изток и запад. С кръвта от следващите месеци обработете ъглите, пода, вратите. Ако територията е под магическо влияние, ще се очисти.

Още информация и източници: Как да развалим сами проклятие с яйце, с урина и по др. начини; * Симптоми на разваляне на магия; * Кога спира да действа магията? * Какво се случва след развалянето на магия?

За разлика от други методи, кръвта е достатъчно силна да обезсили магия, направена с биологичен материал. Нанесена върху третото око, тя чисти фините тела и възстановява енергийния щит. Принуждава да напуснат злонамерените същности, вклинени в аурата.

При изразени симптоми на магия кръвта се нанася на 7 ключови точки по тялото – трето око, гърлена чакра, сърце, слънчев сплит, един пръст под пъпа, в линията над пубиса и на стъпалата. Необходимо е да се престои с нея – древните са използвали времето за ритуал, и да се отмие с молитва или заклинание. Обикновено въздействието започва на момента.

Още подробности ТУК: Магия с цикъл. Правене и разваляне на магия за любов с цикъл. Колко силна е една капка мензис в кафето?

Вижте и ТОВА видео:

Мнение за Евина: Заради теб ми върви в живота и изкарвам пари!

Еви теб обичам най-много искам да те прегърна силно ти си моето съкровище. Подкрепяш ме в трудните моменти на вътрешна борба със злото и в щастливите моменти си щастлива с мен . Обичам те Божествена Еви . Ти си пратеник на Господ.  Преди изпитвах щастие просто ей така , а сега мога и да обичам ей така . Едно Огромно БЛАГОДАРЯ.

къде да отида за разваляне на магия

Жана Маринова, Перник

Благодаря, Евина, за всичко, което през годините си направила за мен, всички пъти, когато си познавала действителната ситуация в момента, когато си ми помагала да се измъкна от най-страшни положения, които са ме връхлитали.

Виждането ти в бъдещето е №1, аз съм обикаляла при кого ли не, никой не може да познава толкова и да знае какво има да се случи и непременно ще се случи! Откакто се консултирам с теб, ми върви в живота, изкарвам пари, имам спътник или половинка, с когото споделяме най-вече радостите. Нямам изобщо никакви думи, с които да мога да ти се отблагодаря поне малко. Това, Еви, което си правила и правиш за мен, е неоценимо.

И болестите ми останаха в далечното минало, радвам се на хубаво и прекрасно здраве, имам благополучие, имам мир в душата си и съм ок. Ти си велика, обичам те и ти благодаря!

Жана Маринова, Перник

Първоначално публикувано на:15.07.2022 @ 09:19

639 коментара по “Как да развалим магия сами? Пълно изчистване от магии

 1. Здравей аз съм ради в момента съм в чехия но нещо се случи с мен от една година почнах да се затварям в себеси немога да работя и най простата работа всичко ми е трудно немога да се концентрирам забивам в една точка само ми е нервно крадите ме стягат постояно глава ме боли немога да спя през целия ми ден ми е сънлив и нервен немога дори да се усмихна няма е пъри с мойта жена потъваме и немога да взема решения в нищо моля за помощ

  • Потърсете ме на телефона и ще споделя какво да напрвите, за да се разрешат проблемите.

 2. Здравей те казвам се Ивелина Димова и искам да помогна на една моя позната тя е женена със нейния съпруг от десет години имат три деца но проблема е че нейната свекърва иска да й развали семейство !!!!! Разбрах ме че нейната свекърва и направи черна магия

  • САМ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА РЕШИ ДА СИПОМОГНЕ. ТОВА Е ХУБАВО, КОЕТО ИСКАТЕ, НО НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИТЕ. Нека тя да ми пише и да поиска помощ.

  • Имам всички симптоми за направено магия на съпруга
   Ми от любовницата му за раздяла моля да ме уведомите това така ли е ще чакам отговор от вас благодаря

 3. Здравейте, започнах да си пиша и чувам с едно момче което живее в Лондон ( аз съм от София). След 3 месеца писане, дълги разговори, той реши да дойде в София и да се видим. В деня когато трябваше да лети ми писа, че няма да дойде, блокираме и не дойде. През цялото време докато подъражах ме връзка по тел.показваше симпатии, но след като не дойде прекъсна всякаква връзка. След 9 месеца аз го потърсих и започнахме да си пишем и чуваме отново, но той не беше същият.Бихте ли ми каза ли каква е причината и как да го привлека отново. Силно държа на него! Хубав ден и Ви благодаря предварително!

  • Да, бих могла да погледна дали имате необходимата партньорска съвестимот. Позвънете ми на телефона от 14 до 20 ч за да споделине болката си: 0896 81 55 52

 4. Здравейте.Пиша ви от името на брат ми,защото му се проверява имейла.Той твърди,че на жена му има направена магия за раздяла.Тества с яйца и показва наличието на такава.От близо година го тормози за развод и коренна промяна в нея.Моля за съдействие и ако може телефон за връзка.

 5. Евелина Лютова съм й благодарна много за детето, боледуваше постоянно, а след нейния обряд се спря. Тя намери у нас кости от прилеп, бяха завити в салфетка на дъното на един шкаф, където тя ми каза.

  • И аз благодаря скъпа , за твоето доверие и за това, че следваше стриктно съветите ми. Така се случват чудесата! Бъди благословена !

 6. Еви, ще можеш ли да ми отвържеш магия за работа и пари? Миналият път се получи веднага с подхвърленото от свекървата, дали не ми е сложила пак нещо, може ли да погледнеш. Знам, че ще видиш веднага какво ми е сложила и къде?

  • Да скъпа Гери, знаеш , че го мога. Дори сега можеш да поръчаш силният амулет Магнит за Пари. Обади ми се. Знаеш телефона и ще ти го изпратя.

 7. Еви ще ви помогне, не се притеснявайте. Аз имах съмнения, но й писах и поговорих с нея, просто невероятно облекчение почувствах веднага. Мъжът ми беше отишъл да живее с любовницата си, но Еви го върна, защото се оказа, че е имал приворотна магия.

  • Така беше. Приворотната магия е една от най- силните в Света. Ако има човек съмнение за зловредно влияние е необходимо веднага да се вземат спешни мерки преди да се разтрогне брака или партньорската връзка. Имейла за връзка с мен е във формата за контакт , кооято ще откриете на края на всяка статия.

   • Здравейте.Току що намерих тениска на мъжа ми с отрязано от нея парче на гърба.Мисля,че е направена магия.Моля за помощ.Изчезнаха и пари от вкъщи.

 8. Здравейте, казвам си Димитринка. От 2006 г. Живея в някакъв кошмар,тогава мъжът ми се пропи, започна да играе комар, в последствие се разболя от депресия и миналото лято почина на 39г. Не е необходимо да обяснявам как съм изгледала детето си с трудности и т.н. Миналата зима намерих вкъщи зад един шкаф, в една салфетка обвита сол и някаква трева и я изхвърлих в тоалетната. Свекърва ми не ме харесва и се занимава с магии, тя самата ме е заплашвала. От известно време имам здравословни проблеми, един сред друг никнат като гъби.😞
  И сега след като прочетох статията за вас, Бих искала да получа отгэвэр имам ли матия, да ми дадете съвет и помощ! Благодаря ви предварително!

 9. Здравей Ева,
  Дъщеря ми М В Х, родена на 21.04.1990 и приятелят й Т Т П- роден на 7.05.1991 ще станат ли семейство?

  • За отговор на този въпрос са ми необходими повече данни и определено това правя на лична среща или разговор по телефона. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 10. Здравейте как мога да разбера има ли външна намеса в семейството ми има човек който подозирам понеже се случват недопустими неща които мисля че имайки предвид миналото не са нормални 21.06.1987 ми е р.д. Може ли телефон за връзка

 11. Моля за помощ ако е възможно казвам се Радостин искам да знам дали ми е направена магия мъчи ме страхова параноя от месеци

 12. Добро утро имам една молба може ли да се провери дали имам направена магия от много време ме мъчи страх

 13. Здравейте?От доста време не се чувствам добре.сънят ми е разбит разсеяна съм и чувствам депресия.мокя да ми помогнете!

 14. Имам ли направена магия за любов и разваляне на семейството? Благодаря за отговора.

 15. Здравейте Евелина,имам проблеми от вякакво естество бихте ли ми казала дали могат да бъдат разрешени?

 16. Здравейте,обръщам се към Вас с огромна молба за помощ!12г. живея с един човек на семейни начала,разбираме се само с поглед,харесваме еднакви неща,просто прекрасен живот,за който всеки може да завиди.Нооо едно недуразумение,една моя глупава пастъпка,която не споделих с него ни раздели и вече няколко месеца живеем отделно.И двамата страдаме еднакво…Аз му обясних няколко пъти ситуацията,но той е категоричен,а в същото време постоянно ми прави някакви проверки.Моля Ви,помогнете ми да си го върна,моля Ви!

 17. Здравейте.Ще ви опиша моят проблем.Харесвам много един мъж-непрекъснато мисля за него. Той е идвал на работата ми 2 пъти. Аз също съм ходила на неговата работа няколко пъти. Аз мисля че той проявяваше интерес към мен известно време, но от няколко седмици спря да общува с мен. Ще може ли да ми кажете защо стана така-ако има друга жена в живота му аз ще го разбера-може ли да ми кажете дали има такава? Аз ще престана да мисля за него ако това е причината да не ми се обажда.И ако може да ми отговорите ще срещна ли нова любов – кога и след колко време? Моля ви кажете ми-аз съм на 48 години и малко се тревожа че ще остана без партньор в живота.

  • Мога да ви помогна. Необходимо е да се запозная със случай от бллизо и да се направи ясновидство. Ако желаетете лична среща или разговор по телефона. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 18. здравеите изкам да попитам има ли някаква вьншна намеса в нищо не ми вьрви .може ли да ми помогнете 22 06 78 г

 19. ШЕСТ ГОДИНИ ИМАХ ВРЪЗКА С МЪЖ,НО ОТ ТОВА ЛЯТО НЕЩО ИЛИ ПО ТОЧНО ОТКОГАТО ПОИСКАХ ДАДЕНИТЕ МУ ПАРИ ОТ МЕН НЕЩАТА ТРЪГНАХА В ПОСОКА РАЗДЕЛЯНЕ.НАМЕРИ СИ НОВА ПРИЯТЕЛКА .СПОРЕД МЕН ТОЙ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МЕ ПОЛЗВАЛ КАТО БАНКОМАТ.ИНТЕРЕСУВА МЕ ЩЕ МИ БЪДАТ ЛИ ВЪРНАТИ ПАРИТЕ И ПОНЕ МАЛКО БЛАГОДАРНОСТ.

 20. Искам да попитам,аз и Митко ще бъдем ли зайдно

 21. Здравейте, Евелина! Искам да попитам дали ще продължа връзката си с човека, когото обичам? Последният път ми каза, че трябва да знам само това ,че ме обича ,но оттогава не ми е писал? Какво ще се случи между нас?

  • Зоя, мога да работя с вас и да дам точен отговор на вашите въпроси на база вашите данни. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 22. Здравейте искам да попитам за мен Д 13.09.1992 и моят приятел имаме ли направена магия. От доста време на него нему върви в нищо. Б23.09.1991

 23. Имам ли направена магия,всичко около мен се обърна,към лошо,моля те помогни ми.

 24. Здравейте!Имам нужда от помоща ви!Незнам какво да правя!Накратко ще опиша ситуацията си!Имам връзка с един мъж-който ми е и колега.Всичко започна миналата година на коледният ни банкет.Оттогава и двамата имаме чувства-и двамата сме семейни,имаме деца,но всеки откри в другият това ,което му е липсвало в семейството.Много се обичаме.И двамата ни изгониха от сем.ни в началото на септември,но жена му се занимава постоянно с правене на мръсни неща.Като ги направи,постоянно все нещо се случва-тя малко е злобарка и то голяма.Беше го изгонила в началото на февруари,като мръсно коте на улицата.Слез 3 месеца с направата на “ хубави магии“ ,той се върна,после пак го изгони.Решихме,че ще живеем заедно.Като ме изгониха и мене,като се върнах от почивка,той беше единственият човек,който ме прибра под покрива на родителите си на село.Живеехме си супер с неговите родители,докато не отидох на погребението на свекъра си и всичко се обърка.Бяхме си наели даже квартира,живяхме и в един момент тази госпожа,почна много да му пише по вайбъра и всичко се промени отново.И двамата продължаваме да се обичаме ,тръпката която имаме един към друг си остава,но на моменти се случват страни неща-в поведението и държанието му към мене.Сам си признава ,че ме обича и че иска да живее с мене,да си имаме наше детенце,а в същото време тя почва да го прикотква,да се върне и почва да не му дава детето и т.н.
  Моля,наистина имаме нужда от помоща ви.Имали начин да направим,така,че да сме заедно.За да сме щастливи.Неслучайно,идват подходящите хора в живота ни.Всеки има нужда,от любов,от доброта и от започването на ново начало,след като досега това не е намерено в семейството.
  Благодаря ,мисля,че ще ни помогнете колкото се може по-бързо,докато не е станало късно.Май,в момента пак има направено нещо лошо.Пращам ви данните ни-Пламена Христова Илиева 30.10.1978
  Иво Красимиров Петков 18.02.1976
  Ще може ли да ми пишете,какво ще ми струва всичко.
  Благодаря,още веднъж за помоща !Знам,че ще направите,каквото трябва за да сме щастливи и двамата.
  Хубав ден!!

 25. Женен сам от 8 години но от няколко месеца жена ми започна да ме отбягва и да се даржи студено с мен. Какво може да се направи да ме за обича като преди

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.