От амулета за пари спечелих 1000 $

Здравей, Еве, Благодаря от все сърце за Амулета за пари, който ми изпрати.

Та това е голямо чудо!

Още от момента, в който го получих, си го гледам поне по 2-3 пъти на ден и какво се случи с мен.

Втория ден аз, връщайки се от работа, си купих едно билетче (от тези, които се изтриват) и спечелих 120 долара.

Само след ден си купих от същия вид спечелих 200 долара. Мислех да прекратя, но след 3 дни реших пак да опитам и какво се случи?

Познай!

Вижте и ТОВА: Магия за пари, как да нарушим лошата си карма и да спечелим от това?

Аз спечелих 1000 долара, може и някой да не вярва, но аз ти пращам снимка от билета (билетът е публикуван в горната част на тази статия – Бел. Ред).

Изпращам ти и самия билет, да го видиш!

Най-отгоре под черното поле има 7 номера, това са номерата, които се търсят в долното поле (Има една тънка линия), долу са печелившите числа, те са 25.

В този билет всяко едно число отговаря на горните 7 числа.

И всяко едно печели по 40 долара или 25 числа по 40 долара са 1000.

Евче, вгледай се и ще разбереш, наистина е малко объркващо, но като се вгледаш, ще го хванеш.

Обичам те, Еве!

Благодаря за енергийната сила, която даваш на нас хората, които имаме нужда от щастие.

Ти си винаги в мен, ден и нощ аз мисля за теб

Вярвам ти много. 11.9.2012 г.

Мария Петрова

САЩ

Чикаго

28 коментара по “От амулета за пари спечелих 1000 $

 1. Здравейте искам да попитам колко струва амулета за пари и как да си поръчам

 2. здравейте Евина радвам се много че в България има добри хора като вас които помагат на хората . Браво за помощта към тази жена която е спечелила от лотарийните билети и към всички които са се обърнали към теб и са много доволни Много успехи ти пожелавам и за напред. Аз имам един въпрос който много ме вълнува . Започвам инвитро процедура в Испания и много се вълнувам дали ще е успешно ще забременея ли и ще мога ли да се радвам на рожба след 9 месеца. Моите три имена са Грета Дамянова Иванова ,родена съм на 03 04 1970 г. в град Свищов в момента живея в Испания но ако инвитрото е успешно ще се прибера в България.Благодаря за времето което ми отделихте , желая ви много късмет.

 3. Здавейте. Към вас ме насочи Ходжа. Аз съм на легло вече трети месец поради парализа от кръста надолу. Тази парализа е следствие натиска върху гръбначния мозък на метастази от рак на простатата. Нервохирурзите отказват оперативно лечение и в момента съм на лъчетерапия. Моля ви помогнете ми да се изправя на крака и да се обслужвам сам!

 4. Здравейте,мила Евелина. Казва се Валентина Александрова Петкова/родена на 16.05.1964г. ,живея и съм родена в гр.София.Имам молба към Вас, ако може да ми отговорите на въпроса: Дали ще имам шанс да изтегля малък заем, за да си платя таксата при Вас, във Вашия офис. Страхувам се да взема от парите на приятеля ми Илко Методиев Лилов,роден на 09.08.1966г.,защото освен ужасните кконфликти, които ще имам,може да ме изгони. А аз не се разбирам със семейството ми.С уважение:Валентина.

 5. Здравейте. Омъжена съм и искам да се разведа. Имам връзка с по млад мъж от мен. Обичахме се много,после нещо стана той се промени и одръпна отмен. Знам че той е моята сродна душа и се държеше перфектно с мен. Но майка му разбра за нас и започнаха скандали,следене от нейна страна. Искам да питам. Дали отново той да стане милият младеж който беше и да ме търси. А не само да страни от мен. А казва че ме обича. Обърква ме постоянно.

 6. Здравейте! След бременността си напълнях. Опитвам се да отслабна,но все нещо не ми достига-изгубвам контрол над храненето и не правя упражнения (чувствам се уморена). Въпросът ми е: кой вид диета е най-подходящ за мен – гладуване, чай, специална диета ….?
  Благодаря за вниманието!

 7. Здравейте,мила Евелина.Въпроса ми е дали ще успея да изтегля заем с който бих могла евентуално да излезна от безисходицата в ,която съм вече от години. Смятам да платя таксата си за посещение във Вашия офис за езотерична помощ и стматологични грижи от коитонсе нуждая.Помолих приятеля ми Илко за заем, но той ми отказва и при това положение аз наистина съм с вързани ръце. Моля се да мога да връщам парите навреме. Тоест да започна някаква работа. С поздрав:Валентина.

 8. Миналата година мама почина от рак!Скоро и на татко поставиха страшната диагноза-рак на белите дробове!Вече не знам какво да мисля и правя!Дали не тегне някакво проклятие над нашето семейство?

 9. След развода ми живота ми се преобърна. Вече 6 години нещата са в застой. Работата ми не може да компенсира самотата. Единствено двете ми дъщери са надеждата да се справям. Объркана съм. Не знам как да постъпя, за да променя нещата. Дали да сменя работата си или оставя съдбата да реши.

 10. след смъртта на близък приятел , вече година и половина имам необясними здравословни проблеми, сега се влюбих щастлива съм но той е много въздържан, помогнете ми

 11. Здравейте!
  Омъжена съм от 4 год., но нещата не вървят много отдавна. Привлечена съм от мъж, с когото имам по-скоро виртуална връзка (силно казано). Въпросът ми е дали ще имам възможността да се срещна на живо с този човек и дали това ще бъде в скоро бъдеще?
  Благодаря предварително!

 12. Изплащам кредит за жилище , който все повече ме затруднява , защото доходите ми намаляха. Започвам да се плаша , че няма да успея да се справя и ще загубя жилището , което е за децата ми. Има ли надежда и какво да предприема , за да увелича доходите си?

 13. Здравей, Евелина!
  Пиша ти с молба за помощ. Нямам никакъв късмет с мъжете. Всички, с които живота ме среща са или несериозни, или не ми лягат на душата. Преди няколко години срещнах човек, който беше сериозен, който ми легна на душата и много го заобичах. Повечето от нещата, които търсех в даден мъж ги намерих в него. Чувствах се щастлива и душевно пълна. В един момент нещо се случи, според мен му беше направена магия. Той се преобрази, стана друг човек, сприхав, нервен,неизслушващ, търсещ повод да се скараме.Точно в този период много бързо се запозна и тръгна с друга жена, с която са и до ден днешен.Онзи ден се разминахме, разчувствах се и му писах отново след година и половина време, през което аз не можах да го забравя, а и не искам, защото го обичам. Той не отговори, което ме нарани и ме върна година и половина назад към тежкото време от раздялата. Моля Ви върнете ми любовта му, защото много го обичам. Благодаря Ви много предварително!

 14. Здравейте Евелина!
  Казвам се Спася Младенова Минева и съм родена на 14.02.1974 г. харесвам си един мъж казва се Стефан Иванов Геков и е роден на 25.12.1978 г. той е оператор.
  От 19 – 20.12.2015г. Стефан се запозна с моите деца Ангел Ивайлов Ангелов – роден на 12.03.1997г. и Мартин Ивайлов Ангелов – роден на 29.06.1998г. на снимки на една реклама и оттогава станаха близки приятели.
  Аз съм се виждала с него веднъж на едни снимки за един час, когато не знаеше че съм майка на Ангел и Мартин и веднъж бяхме на снимки с децата докато той беше на работа.
  Стефан пише повечето с Мартин, праща му разни влюбени мъзгита и сърчица и му казва, че го обича като малко братче.
  Аз обаче мисля, че се влюбих много в него.
  Пишем си рядко във фейсбук но той се държи малко с мен резервирано.
  Интересува ме дали ме харесва, защото аз показах, че го харесвам и той хем не показва чувства, хем не дава знак че не му е неприятно или е влюбен в Мартин, на него му пише често във фейсбук и се среща и с двамата а с мен избягва срещи.
  И ако може да ми кажете, много ме интересува, моите деца учат в един клас и завършват тази година са абитуриенти и заедно подадоха документи да за прием в университет в Дания. Дали ще бъдат приемат по първото си желание дето са писали и двамата, в една група ли ще бъдат. 0877/380074-Спася

 15. oт Февруа се опитвам и ичето каво ли не из мрежата по въпроса за магий теза любово едни казват лошо , друг не опасно. до ри се пробвах сама да да направя нещо но няма никав резултат, ма за тези неша наисти на си трябва специалист.

 16. Здравейте,имах връзка с един мъж,който не живее с жена си,тя го напусна и отиде в друг град.Постепенно като че ли той започна да се опитва да си я върне и се отдалечи от мен,от няколко месеца изобщо не се виждаме и чуваме вече.Имам информация,че той все по-често я посещава.Дали ще се върне при мен или не?

 17. Здравейте!Като всяка майка се притеснявам много за децата си. Синът ми завърши преди години висшето си образование и бакалавърска, и магистърска степен, но не може да си намери подходяща работа – работи какво да е, подвеждат го,лъжат го непочтени и некорекни фирми, не му плащат навреме и вече много се е отчаял.Искам да знам ще изгрее ли и на неговата улица слънце и кога?
  Интересувам се и за дъщеря си дали ще има някакво развитие в професионален и личен план?

 18. На 50 години съм.Не съм омъжена и нямам деца.Защо?Ккакви са причините според Вас?Ако виждате в бъдещето бих искала да ми кажете ще имам ли дете
  и ако отговорът Ви е „да“- сама ли ще го отглеждам или ще имам партньор?
  Благодаря Ви предварително! Поздрави!

 19. Здравей Еве .преди дни ми откриха хипотериодизъм ,зачестиха отсъствията ми от работа ,постоянно съм болна и кашлям мн лошо.усещам негативна намеса от две страни -мъж и жена.жената изигра мн драматична роля в моя живот тя чакаше дете от съпруга ми …..а не искаше мъжат и да научава за изневярата и ….детето се роди на 1 март живя 3 дни и почина.случиха се мн стресови ситуации от които аз се поболях и сега и да искам дете първо трябва да се лекувам .въпроса ми е ще родя ли някога здраво и нормално детенце след това заболяване на щитовидната жлеза което ми откриха преди дни?благодаря ти предварително за отговора еви .бъди жива и здрава.

 20. Здравейте, омъжена съм от 7 години и имам 2 прекрасни деца. Проблемът е че мъжът ми вече не проявява интрес към мен (в интимен план) аз просто се чувствам като детегледачка, чистачка и т.н. Не желае да ходим никъде двамата било то на кафе,театър,екскурзия.Предпочита да си гледа телевизия и да си почива. Имам чувството че се е оженил за мен без никакви чувства,просто да не бъде сам в живота.
  Не показава по никакъв начин че ме обича или че му липсвам.Винаги се оправдава с децата.Според вас верни ли са моите опасения че е с мен само за да не е сам?

 21. Здравейте мила Евина. Преди време ми казахте да ви се обадя,но за мое голямо съжаление това на този етап е невъзможно понеже парите не ни стигат дори за хляб,а за ваучер мога само да мечтая. Искам да ми помогнете,но не знам колко ще ми струва. Питам ви предварително,защото ще ги събирам много трудно и ще ми отнеме много време. Вярвам,че вие можете да ми помогнете . Моля ви. Извинявам се,ако съм ви притеснила. И ви благодаря от все сърце. БЛАГОДАРЯ ВИ!

 22. здравейте.отдавна търся биологичните си родители.Родена съм на 23 08 1990 година.До колкото знам съм взета от добрич.Има едно момче за което се съмнявам че ми е роднина .Роден е на 9 05 1993 и се казва Ерен.Бихте ли ми казали дали имам нищо общо с това момче и нещичко за биологичните ми родители.Благодаря.

 23. Пиша Ви за внучката ми Натали 18,07,2007 г Тя е във втори клас и имаме големи проблеми в училище с усвояването на материала.По никакъв начин не мога да и помогна поради липса на желание от нейна страна.Много е разсеяна и разконцентрирана.В момента в който се намеся да работим заедно сякаш изгражда стена и започва да нервничи и да се ядосва. Дори това което е научила в къщи не може да го каже в училище и това още повече я потиска и смачква защото учителката ги плаши с двойки. Изпитва притеснение да попита за помощ.По цял ден не ходи до тоалетна от притеснение.Не знам как да и помогна .а изостава с материала.Въпросът ми е .Какво става с внучката ми.На какво се дължи това.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ И Участвала съм във ваши ритуали по Диема Фемили и съм много доволна от резултата.

 24. Търсейки връзка със уфолога професор Стамен Стаменов,попаднах на информацията за вас.Заинтригова ме, намирам я за положителна и бих желал да опитам лично полезноста от съвета ви.От доста години живея и работя във щатите.Разполагам със знания, умения и информация за технология на световно равнище.Воден от чисто патриотични и родолюбиви подбуди и от симпатия към изстрадалата ни родина и най-вече към народа ни БЪЛГАРСКИ, търся връзка със правеният човек,с помощта на когото да осъществя от отдавна силно живеещата във мене мечта – да допринеса полза за Отечеството ни слава за народа.Притеснява ме ситуацията в държавата ни като цяло, но имам непоколебим присънтеман и силна воля и вяра, че това е реализуемо и би било успешно.Вярвам, че Вие сте човека реално можещ да ми съдейсва във дирекцията за осъществяването на мечтата ми.Разчитам и вярвам във Вас! Благодаря ВИ предварително! БОГ да благослови и да опази всичко свързано със България и народа ни! АМИН!

 25. Здравейте Евина,
  След прочитането и запознанството с многото случай и ситуации на хора изпаднали в безизходни парични състояния и ситуации от живота и успели да се съвземат, реших и аз да Ви напиша, че към този момент и при мен създалата се ситуация никак не е лесна и постоянно ме води към задлъжнява все повече и повече. Този проблем при мен е от доста години повече от 10 г. и така започнах бизнес в началото беше ок! но почти след година и малко успях да го приключа, като бях измамена с доста пари. След това непрекъснато се заплитах с разни кредити и от преди 3 година вече съм на ръба на безизходица от към пари. Имах раково болни родители, който за съжаление вече не са сред живите и това допринесе за още по-големи борчове. Помогнете ми. Безкрайно ще съм Ви благодарна.

 26. ВЯРВАМ И НЕ ВЯРВАМ ! НО ВЕСЕ ПАК ЩЕ ВИ ПОПИТАМ: В МОМЕНТА НЕ СЪМ НА РАБОТА И СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ ТАКАВА,ТЪЙ КАКТО СЕ ЧУСТВАМ ДИСКРИМИТИРАНА ЗАРАДИ ВЪЗРАСТТА СИ.ЧУВСТВАМ СЕ ДИСКОМФОРТНО.НАПРЕГНАТА , И ЧЕСТО ИЗБУХВАМ.У ДОМА СЪС СЪПРУГА МИ СЕ КАРАМЕ ЧЕСТО,ДОРИ СЕ ОБИЖДАМЕ.КАКВО ДА НАПРАВЯ!НАДЯВАМ СЕ ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР.
  БЛАГОДАРЯ ЗА ПРОЯВЕНОТО РАЗБИРАНЕ!

 27. Здравейте, имам връзка от три години с един изключителен мъж. И двамата сме женени. Любовта ни е уникална, като две половинки на едно цяло, които са се намерили във времето. Миналата година той напусна жена си, предложи ми брак, каза че иска дете с мен, да остарее с мен и да бъдем заедно до края. Не обичам съпруга си, всичко между нас е уважение и рутина, но не е достатъчно. Още повече като срещнеш истинската любов. Казах на любимия – ДА. Докато се реша кога точно да се изнеса при него, той изведнъж ми каза, че много ме обича, че това никога няма да се промени, че докато е жив ще страда и няма да погледне жена, плака като дете, но………Докато аз съм се страхувала да отида при него е разбрал, че не можем да живеем заедно, защото моят брак е дългогодишен и не съм готова за промяна и той се страхува, че ще се съберем и провалим. От известно време около три месеца може би, забелязвам, че ставаме раздразнителни, караме се за глупости и т.н. Всичко върви назад. Мисля, че отчаяната му жена е направила нещо. Той не е женен за нея по любов, не могат да имат деца и каза, че няма да се върне при нея. Моля за помощ, защото се обичаме. Той просто не знаеше защо точно се разделя с мен. Сега не ми се е обаждал от 20 дни. Като му пиша го чете но не ми отговаря.Затова моля, ако можете да ми кажете дали ще се съберем отново?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.