Писмо до всички, които четат

 Мили приятели! Аз съм Евина-Евелина Лютова . В пощата си получик следното писмо, което не съм редактирала по никакъв начин от този имейл:

ivanak.kuzmanova@abv.bg

Ако искате може да помогнете на този жена, която се нуждае от помощ. Ето и самото писмо, както и моя отговор:

 Понеделник, 2013, Септември 30 14:35:00 EEST

 Нуждая се от подкрепа за печалба на пари за ремонти на къщите нии цялостно благоденствие на цялото ни семейство
Казвам се Ивана Стефанова Кузманова.Родена съм на 20 ноември 1956 г.в град Трявна.Сега живея в много стара възрожденска къща голяма без тавани,бяха изгнили,една трета от нея още не е препокрита поради липса на пари на цялата ни фамилия и се руши.Не мога да Ви плащам за помощтта защото съм без доходи и парични помощи.Години чакам справедливост от невидимия свят чрез печалба от тотото и също по едно несправедливо дело което силно ме разочарова от хората.Така пиша за помощ да се променят нещата към добро.Искам креативност ,а не рушителност каквато от години ни спохожда при дъжд,вятър ,че и пожари преди да са осигурени парите за ремонтите.Сегашен адрес село Добревци община Трявна.Живея сама.

 

Евина-Евелина Лютова :

Здравейте мила Ивана! Аз съм био-енерго  и квантов терапевт. Живея в родната къща на баща ми която е на 85 години и се рушеше, защото не се живее в нея до преди 2 години. Покрива е изгнил  и пропада все още . При едно от моите  изследвания установих, че тук е много силна и лечебна енергия. Затова реших , че със собствени средства  ще я възстановявам и тук ще помагам на хората без такса , така както ми казаха моите духовни учители водачи. На този етап, който ми  оставя някакви средства, те всички отиват за изграждането на този енергиен център за квантова терапия „Св Киприян и Юстина“.  Средствата понякога не ми достигат за посрещането на консумативите по къщата – ток и вода. Дори на този етап имам да плащам стари сметки за вода около 400 лв . Плащам само тока , за да не го изключат. Може да е егоистично, но  мисля че изграждането на един център за лечение на хората  е много по-важен , отколкото  една стара възрожденска къща , която нито я знам, нито лично аз смятам, че ще допринесе с нещо добро за хората , които ЕВЕНТУАЛНО БИХА ИДВАЛИ и гледали и цъкали с език колко е хубава или стара,но  без особена полза. Ако е толкова важна като културен паметник  Общината на селото би обърнала внимание и би Ви отпуснала средства. Моята майка е на 70 г и бе посадила това лято 4 декара домати  и краставици, за да си помогне при плащането на тока и водата. Вие споделихте, че сте безработна. В този живот човек винаги може да намери начин да не седи в къщи  и да чака от „небето“да му паднат пари. Така не става мила Иванка. Има инвалиди , които правят нещо на компютъра си и изкарват някакви средства.  Не Ви упреквам  в нищо, но  извинете ме няма да изпратя   пари в брой , но ще Ви помогна по моя си начин . Ще ви изпратя електронен амулет за пари. С него много хора  са придобивали пари, но с работа, а не с тото. Използвайте го всеки ден този силен амулет за пари  и резултат ще дойде. Надявам се да оцените моята помощ, а ако не я оцените Бог ще ме възнагради подобаващо. Благодаря Ви за възможността да ви помогна по някакъв начин. Обичам  да съм откровена  и надявам се да не съм Ви обидила  с дума или израз. Ако е така ,моля да ми простите !

Евина-Евелина Лютова

Вижте клиентка на Евина-Евелина Лютова , която е работила дистанционно по телефон и по скайп до постигане на исканите резултати за работа , пари и здраве.

http://www.youtube.com/watch?v=GHHfqd1R2WM&feature=c4-overview&list=UU-dy_ks1QAo758D33BLvO2g

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.