2 шокиращи факта за унищожението на човечеството + СЪВЕТ как да ги избегнем в прогнозата за 2021 от Евелина Лютова

Евелина Лютова е водеща парапсихоложка в българските среди на хората с уникалните си способностите си феномени в България.
Тя е емоционален и холистичен терапевт на тялото и душата на хората и работи по програми, които коригират живота на хората от лошо към добро. Основател е на нейната енергийно Витално Иновативна Терапия, която връща към живот дори най-тежко болните. Много хора я познават от телевизионния екран. Това, което отличава нейната работа е, че не се подчинява на установените правила за разваляне на магии и лечение на телата и душите на хората, макар да е изучавала много езотерични школи. Разработила е сама такива програми, които доказват при всеки нейн клиент идването на исканите резултати.
Еви прогнозата

Ето какво казва Евелина Лютова за следващата 2021г.

2020 година за 99 процента от хората бе като едногодишен кошмар. Всички искаха да се събудят и да видят, че това е само сън, но за жалост мили хора, това е не само сън, но и голяма ПОДГОТВЕНА ТРАГЕДИЯ от онзи 1 процент хора от световния елит, чиято цел е изтребването на населението на Земята.
Техният мотив е че, сме пренаселени и едва ли не тежим на Земята. Истината е съвсем различна.

населението на света днас в този час

Населението към днешна дата според този брояч на населението е много по-малко от 8 милиарда
Ако съберем всички хора заедно на 1 метър един от друг ще образуваме един квадрат от 85 километра, който е много по-малък от 0,1 процент от площта на Земята. Как тогава може да наречем че Земята е пренаселена?

ето в това квадратче се побира цялото население на Земят от 8 милярда

Истината е в алчността на шепа хора, които са разработили стратегия за увеличаване на богатствата си чрез унищожаване на хората, които само са консуматори-възрастни вече пенсионери и инвалиди. Тази прослойка на обществото трябва да бъде унищожена законно. Точно за това е разработена „ваксина“, която аз лично нарекох умъртвина.
За жалост трябва да се премахнат и онези непослушните хора, които много много знаят и не се подчиняват. За тях е подготвена друга умъртвина, която се задейства с няколко месеца закъснение след слагането. Така на земята остават „пчеличките“, които да хранят „дъртите търтеи“. А те разработиха роботи със много добър софтуер. На тях не са им необходими телефони, храна, облекло, жилища, удоволствия… Те безработно произвеждат и доставят благата на този 1 процент хора.
От какво обаче се нуждаят още тези 1 процент хора?
Нуждаят се от млада кръв и плът. Затова ще използват малките деца и бебета за опресняване на чрез кръвта и костният им мозък за удължаване на живота на вампирските им тела.
Този конспиративен проект е стартирал преди повече от 50 години. За него получих информация когато бях на около 33 г. Това ми бе показано по време на моя дълбока медитация. Имайки предвид, че сега съм на 58 г , това означава , че е било преди около 25 години. Недоумявах тогава как може да се случи това защото времената бяха други. Сега разбирам вече, че човечеството има всички необходими ресурси за контрол и манипулация над масите. Това са високите технологии, интернет, 5-G високо скоростна мрежа за трансфер на информация. Затова мили хора трябва да знаете, че следващата 2021 г ще бъде изпълнена с много черна енергия, която ще се разпръсва по много канали над човечеството. Тя ще извира от сърцата на опечалените хора, които скърбят за без време отишлите си от този живот хора- наши близки. Причината? – Бързо умъртвината за възрастните и инвалидите, която старателно е измислена още преди години. Сега ни плашат с някакъв изфабрикуван вирус, който уж трябва да изолираме и преборим. Истината е, че хората трябва да бъдат намаляване с ниско вибрационната енергия на всявания чрез медиите страх. Човек може по-скоро да си отиде от този свят не от вируса а от страха. Затова мой съвет е да игнорирате новините, които ежесекундно по всички канали ни облъчват с тази ниска вибрация, която е доказано разрушителна за телата на хората.
Разбрахте следващите в списъка за умъртвяване са по-младите, силни, енергични и умни, които се противопоставят и разбира се, които заплашват проекта на този 1 процент хора.
Трябва да има такива, които се само възпроизвеждат и раждат бебета, които пък са необходими за донори на кръв, плазма и костен мозък, защото вампирите трябва да са живи по-дълго време.
Родителите получават ваксини с чип, за да бъдат дистанционно проследявани и манипулирани и контролирани. Ако не слушат – хоп един сигнал и къде беше, до там беше и за там си беше… Затова е 5-G високо скоростна мрежа за трансфер на информация.
Всичко е подготвено мили добри хора и следващата година както пее в песента си Мадона, на която толкова много хора се кланят и харесват ще освободят мястото си от тази Земя.
Искам внимателно да видите клипа, който излезе на Евровизия 2019г и проследете символите, които се показват. На сцената стоят безработно марионетките с качулки – нищо не виждащи и не чуващи, но стоящи там защото така са им казали. Тези 20 отвратително и страховито облечени хора са от едната страна на Мадона и същите 20 от другата. Това не ви ли навява на мисълта за 2020 – годината, в която ни атакува световния елит с безумната си страшна прогноза за вируса?
Другия символ -чудесно блестяща корона на главата на певицата искаща да гледа света само с едното око. Защо се показват тези неща? За да ни подготвят за идващата реалност. На фона на весела песничка възрастните марионетки умират и малко остават. Младите пък излизат с бели одежди и венци от цветя на главата – символи на духовните и светли хора. Те са с противогази – символи на днешните ни наложени маски и шлемове и въпреки тях се гърчат на земята и умират. Короната на Мадона не ви ли прилича на вируса? Всеки един символ в песента е вече факт в живота ни. Облеклото на Мадона, превръзката на едното око със знака Х. И всичко това символизира смъртта. Зрителите във залата обаче неразбиращи трагедията са в екстаз от това творение на културата. Който знае английски ще чуе и смисъла на песента, който въобще не пасва на веселия ритъм. Защо ли посредствената певица има такъв успех? Замисляли ли сте се?
За са се лансира бездарието и да е на върха и уж харесвана от милиони фенове значи има скрити фактори. Да и тя е от тях – рептил и енергиен вампир. Само погледнете как изглежда тя, знаейки че е на 62 години сега. Коя нормална жена на нейната възраст изглежда така. Замислете се защо?

Кой ще остане тогава след като искат повечето от хората да унищожат? За всеки случай не е на случаен принцип. Ще останат младите и послушните. Този подбор е хубав, но не е по план божий. Всяко живо същество е дошло на тази Земя с някаква мисия и цел. На мен това е ми харесва, че една шепа хора ще решават земните съдби на 99 процента от населението на Земята. А на вас?

Кога стартира тази трагедия на човечеството?

Старта на тази трагедия на човечеството бе тази 2020 г. , но проекта е започнал още преди 50 години. Следващата 2021 година продължава с още по-големи трусове. Хората със страхът си ще привличат ниски вибрации и Земята ще започне да се тресе от мъка. Ще има сериозни земетресения и урагани. Някои острови в Тихи океан ще изчезнат.
Тези земни катаклизми обаче няма да са толкова унищожителни колкото тази безсмислена химическа война. Ваксината е химическата война. Тя е чистата отрова, която ще се излива направо във вените на хората. Много мъка ни очаква!

Има ли спасение?

Има една малка искрица и това сме хората, които сме направили квантовия скок и от Трето сме вече в Пето измерение. Ние с нашата мощна енергия ще овладяваме тъмните енергии и ще хармонизираме енергията на човечеството, което остане. Клиентите, които ми се обаждат или идват при мен и, с които започвам работа са точно такива хора. Пожелавам на всеки прочел тази прогноза да се въоръжи с много безусловна любов, за да оцелее и за завърши своята мисия на живота.
Не обичам да давам мрачни прогнози, но в момента давам тази информация с една едничка цел. Да Ви събудя като ви кажа истината от моя гледна точка, така както ми е показана на енергийно ниво и най-важното, че има реална надежда да се спасим доколкото зависи от нас самите. Как става това?
Точно по тези програми, които съм разработила и работя от години с моите клиенти става тази енергийна защита и усилване на енергията на човека и неговото семейство.
По този начин увеличавам броя на силните хора по света.

Защо казвам „по света“?

Защото моята работа е дистанционна и ментална. Доказа своята резултатност с времето при всеки човек с когото работя. Хората стават все по-силни енергийно и одухотворени. Това е ментална сила, която може да пребори не само личните негативни въздействия и магии, но и черните енергии, които са плъзнали във вид на предрешени религиозни лидери. На този етап култа към идолите на религиите са с променен статут. Всеки егрегор към, който принадлежите и с изопачена енергия.
Самия факт, че много християни са гневни, агресивни, плюят и роптаят против други себеподобни е факт, че наистина религиите са обсебени от зъл егрерор.
Мой приятел Росен Петров със способности идентични на моите пише в „Езотерична група“ във Фейсбук:
„Знаете ли, че бог Исус Христос и Йехова са завързани от скоро към демоничен егрегор? Какво ще рече това… Като се молим на нашия бог ние се молим на демоните. Докато сме вързани към егрегора на църквата, вярваме в бог ние ще имаме демони…“
Какво тогава трябва да правим за да сме защитени в този случай?
Моя съвет е базиран на моя дългогодишен опит, който доказва добрите резултати при всеки мой клиент. Необходимо е да се обърнем и видим бог вътре в нас и да загърбим обсебващата и дирижираща роля на институцията църква. Аз не съм против религиите, защото те проповядват доброто написано в Свещените книги. Но изопачената роля на съвременната църква като институция е да държи масите в подчинение и да потискат свободната воля на човека.
Бог не е в храма църквата или манастирите. Бог е вътре в нас. Трябва да седнете в тишината и да го усетите със затворени очи. Само тогава можете да го усетите и да поговорите с него.
Много хора го наричат интуиция. Няма да сбъркате и ако вие започнете да наричане своя бог така. Да, бог е вътре в нас и винаги може да му се помолим и той да ни даде съвет, отговор, напътствие и утеха.

Какво тогава да направите?

Всеки сам решава какво да направи. Това е правото на свободната воля на човека. Ще ви кажа какво аз направих и ако искате направете същото.
Аз преди много години прекъснах всички договори, матрици и връзки, с който и да е егрегор. Има специален ритуал за това. Който иска да се освободи от тези негативни програми на този егрегор лично ще го споделя с него.
Някои зли езици ме хулят и ми задават въпроса християнка ли съм. Да християнка съм.
Да вярвам в бог и Исус Христос, че е божий син, но не вярвам на всичко пренаписано в Библията. Има много скрити и изопачени факти. Това ми се даде като информация при моите енергийни и пътувания. Там информацията е ИСТИНСКА И НЕПОДПРАВЕНА.
Вярвам в моята сила и енергия дадено ми от моя бог, който е винаги в мен. На него се моля, уповавам, слушам и доверявам. За целта не ми трябва нито храм, нито свещи. Пламъка е в моята душа и той винаги ще е там докато е речено да помагам на хората. От моя пламък давам на всеки мой клиент и той започва да свети със силата на Божествената Безусловна Любов и Светлина. Това е свободата!
От много места по света този пламък свети и аз се радвам, че помагам на хората да се освободят от оковите на лошите енергии, които са от магии или зли егрегори или демони. Именно по този начин съветвам и хората, с които работя да умножат своята енергия като изпращат любов и светлина на злите хора, които искат да унищожат човечеството.
Моя съвет към всички вас добри хора е и вие да правите това. Изпращайте много безусловна любов и светлина на злото в този свят. Това са онези една шепа от 1 процент хора, които държат парите в себе си и забогатяха от измислените правила и порядки да седим у дома или да носим глупавите маски, които да ни запушат устите, за да не говорим и да връщаме всички микроби и бацили отново у нас. Да се уж дезинфекцира и унищожава какво?!? Колко тонове дезинфектанти се произведоха и продадоха ? Всички тези пари влязоха в джоба на онзи 1 процент, хора, които искат безсмъртие. Истината е, че безсмъртието е не на тялото, а на душата. Затова добри хора, които четете тези редове, моля изпращайте безусловна Любов и Светлина на този 1 процент хора обладани от зли сили. Така истината им ще лъсне и бъде видяно делото им отдалече. Борбата със силите на злото трябва да бъде единствено с много добро, с много безусловна любов и с много Светлина.
Доброто в крайна сметка ще победи и аз ви пожелавам да бъдете ЗДРАВИ И ДОБРИ!

А ти приятелю/ ко , какво мислиш по този въпрос?

Харесайте статията и я споделете. Така ще спасите много хора.

Училище за магьосници

13 коментара по “2 шокиращи факта за унищожението на човечеството + СЪВЕТ как да ги избегнем в прогнозата за 2021 от Евелина Лютова

 1. Здравейте,искам да попитам дали ще се съберем официално с човека когото обичам?

 2. Бих искала да помоля за ритуала, за който споменавате в статиаята:“Аз преди много години прекъснах всички договори, матрици и връзки, с който и да е егрегор. Има специален ритуал за това. Който иска да се освободи от тези негативни програми на този егрегор лично ще го споделя с него.“
  Сърдечно ви благодаря предварително!

 3. Здравейте, бих искала да направя консултация с вас.
  Какво е необходимо да направя?

  • Пишете ми лично във формата за контакт. Под всяка статия ще го намерите и ще напарвим консултацията в удобно за двете страни време.

  • Помагам в подобни ситуации. Това става само когато човек започне работа по корекциите. Когато пита , получи информация и не започне сам да тръгне по този нов път – никога няма да стане. Това изисква желание , търпение и пак работа и пак търпение и воля и накрая – резултат.

 4. Прочетох статията ви с огромен интерес. Да, съгласна съм, че изпращането на безусловна любов е един от малкото на брой, но изключително ефективни универсални начини за лекуване и неутрализиране на негативните излъчвания. Всеки от нас, който е в процес на събуждане, е потенциалния нов човек с ново мислене. Да бъде делото на любящите, зрящи и отговорни хора! Благодаря ви, че събуждате и просветлявате.

  • Благодаря Теди за положителната обратна връзка ! Бъдете светлина за хората около Вас и осветявайте душите им. Има нужда от такива хора като нас.

 5. Здравейте, казвам се Златинка Христова – 12 .06 1961 г. Ще успея ли да намеря пазар за картините си, рисувани с много любов и вдъхновение./ Ще се върне ли Светлин Стоянов при мен 27.05 1071г. или ще срещна друг или ще остана сама,. За сина ми Божидар Златинов 28. 09 1991 г. който е в Англия, ще се върне ли, ще се ожени ли./ Благодаря.

  • Златинка, има доста проблеми при Вас, които са пречка към Вашето щастие. Необходима е консулнация.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.