Ритуална церемония по освобождаване от негативностите придобити от магията

Прави се за повече ПАРИ и ЩАСТИЕ  в животът Ви.

Тази церемония е много важна, защото чрез нея се освобождават  ненужните качества, които притежавате и които сте придобили от магията върху себе си. Това е необходимо, за да се освободи място за новото и прекрасно бъдеще.

Тази церемония се прави индивидуално  лично от този, който е пожелал да има по-щастлив и хармоничен живот изпълнен в благодат и финансово изобилие.  Този ритуал  е помогнал на много хора да  преминат от немотия в богатство и от самота в прекрасна хармонична връзка изпълнена с много любов. Благодарение на този ритуал в комбинация с ритуала за зачатието, който можете да го намерите  в сайта, много жени са родили своите рожбички. 

Благодарение на този ритуал много хора са оздравявали от нелечими  по традиционния начин  лечения.

Благодарение на този ритуал много хора са възстановявали своите приходи и са възродявали западащ бизнес.

Благодарение на този ритуал  много хора са намирали своите подходящи партньори в живота.

Всичко което е било блокирано от налични магии в животът ви,  може да се премахне с тази церемония, която можете по възможно най-евтиния начин да  направите сами у дома. Ако желаете,  можете да поръчате тази мощна церемония и ще получите на посочения от вас адрес необходимите магически пособия и пълна и точна инструкция  и какво трябва да направите в абсолютни детайли, за да напарите тази церемониална магия  по освобождаване на негативността в животът ви.

Таксата 340 лв. Само днес можете да го поръчате за 144 лв.

Можете да поръчате ритуалът ТУК

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Ритуална церемония по освобождаване от негативностите придобити от магията

 1. Ако желаете услуга от мен, мила Мария , е необходимо да запишете час на тел 0896 81 55 52 от 12 до 20 ч всеки ден .

 2. Здравейте Ева,
  Шест месеца имах невероянтна връзка с женен мъж, който след като се е колебал 5 години да се разведе, напусна жена си. От тогава престанахме да се разбираме. Аз съм доста сензитивна и на няколко пъти усетих, че има енергийна намеса – откомври, декемри и сега преди 7 дни. Преди месец си лях куршум и излезе страшна гледка, 8 стрели към сърцето. Преди 5 дни пак отидох да ми леят, чувствах се все едно не съм аз. Този път куршумът се разпиля на 7 иглички. Декември открих, че шалът ми е срязан и чак сега се усъмних в това изрязване.
  Вече не съм с този мъж и двамата много страдаме от това и си мисля, че ни е направена магия за раздяла. Възможно ли е да се установи това и дали мога да дойда на място за разваляне.

 3. Здравейте, скъпа Пламена! Няма да сте ми първия случай с подобни сериозни енергийни проблеми. Необходимо е да се действа колкото може по-бързо. Моля потърсете ме на телефона, който е за българи от чужбина . Можете да ме търсите от 12 до 20 ч българко време. Ето телефона: +359 896 81 55 52

 4. Привет скъпа Еви и Честит 8март,
  По случайност, или пък подсъзнателно, но целенасочено, или пък може би съдба, но те открих и вярвам, че си моята панацея!
  При мене са може би съвкупност от много и от различно естество проблеми, за много години назад, които са се нагнездили в цялото ми същество и чувствам, че не мога повече да ги храня с тялото си, душата и учат ми. Чувствам все едно, че хиляди паразити смучат бавно, бавно енергията и тялото ми! Вярвам , че ти си човекът , който ще ги изчисти!
  Най големият паразит, който ме яде вече 11 год., е моят съпруг( звучи ми дори странно да го наричам така), който смуче моята жизнена енергия, и често, дали съзнартелно или не, ме тормози психически! Аз съм много силна като характер и присъствие, и зная, че около мене винаги има някаква космическа енергия, която ме пази и ме тика напреде, но не мога да си обясня толкова вече години, защо го търпя и прощавам, или просто подминавам това???? Странното е, че физически при нас има голямо привличане, но комуникация и взаимоотношения са като два магнита, които се отблъскват. Имаме ли направена магия, дали той, дали аз, дали и на двамата като семейство, ти можеш Еви да ми кажеш!
  Аз се казвам ПЛАМЕНА ИВАНОВА ИВАНОВА, 25.06/1975, и от повече от 20 години живея в различни държави, като понастоящем се намирам в Дания. Тука работя като социален асистент, и си грижа за възрастни болни хора, и това пък е нещото, което ми дава страшно много пълнота, щастие и удовлетворение в живота. Обожавам да помагам, и зная че по един или друг начин им давам и зареждам с някаква позитивна енергия, винаги съм в чудесно настроение като им помагам, винаги се смея и шегувам с тях, и като отплата , те просто ме обичат.
  Скъпа Еви, пиши ми! И ако искаш, аз поне искам да ти звънна , за да говориме!
  Целувки
  Пламена

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.