Черната магия се премахва чрез ритуална церемония по освобождаване от негативностите придобити от магията

Прави се за повече ПАРИ и ЩАСТИЕ  в животът Ви.

Тази церемония е много важна, защото чрез нея се освобождават  ненужните качества, които притежавате и които сте придобили от магията върху себе си. Това е необходимо, за да се освободи място за новото и прекрасно бъдеще.

Тази церемония се прави индивидуално  лично от този, който е пожелал да има по-щастлив и хармоничен живот изпълнен в благодат и финансово изобилие.  Този ритуал  е помогнал на много хора да  преминат от немотия в богатство и от самота в прекрасна хармонична връзка изпълнена с много любов. Благодарение на този ритуал в комбинация с ритуала за зачатието, който можете да го намерите  в сайта, много жени са родили своите рожбички. 

Благодарение на този ритуал много хора са оздравявали от нелечими  по традиционния начин  лечения.

Благодарение на този ритуал много хора са възстановявали своите приходи и са възродявали западащ бизнес.

Благодарение на този ритуал  много хора са намирали своите подходящи партньори в живота.

Всичко което е било блокирано от налични магии в животът ви,  може да се премахне с тази церемония, която можете по възможно най-евтиния начин да  направите сами у дома. Ако желаете,  можете да поръчате тази мощна церемония и ще получите на посочения от вас адрес необходимите магически пособия и пълна и точна инструкция  и какво трябва да направите в абсолютни детайли, за да напарите тази церемониална магия  по освобождаване на негативността в животът ви.

 

Можете да поръчате ритуалът ТУК

10 коментара по “Черната магия се премахва чрез ритуална церемония по освобождаване от негативностите придобити от магията

 1. Здравейте,Evian.И аз ви намерих случайно.Омъжена съм от почти осем години,а съм с този мъж от 2009г,заедно сме преживяли много трудности и много се обичах ме и подкрепях ме,но нещо стана.От около две години и бумът беше преди повече от година.Сега са постоянни спорове и караници,финансови трудности,заболявания и т.н.Искам да си върна живота и любовта на любимия ми човек.Живея в чужбина.Поздрави!

  • Възможно е да върна щастието в животът ви. Потърсете ме по телефона, за да уточним как ще направим това.

  • Ритуала не е магия, 11 Бебиал.абв.бг! Прав сте, че безплатен обяд няма. Ритуалът не е безплатен.Да всичко се плаща. Вашето мнение не е подплатено с факти, а само хейтърствате и се криете зад фалшиви цифри и имена. Койта иска да остане анонимен – лъже. Лошото е, че лъжана не е насочена към мен , а към вас самия. Твореца обаче вижда кой само със средните пръсти начуква по клавиатурата хейтове. Да вземете да си спретнете една хубава работа и животът ви ще тръгне както трябва. Затворил сте се в собствената си хралупа и само сте се вторачил в екрана да гледате и коментирате злобно. Разбирам, че не сте получавал като малък любов от родителите си. Разбирам, че искате любов, но пътят е друг, за да я получите. Злобата е емоция с ниска вибрация и рано или късно ще ви изяде вас самия. Излезте навън и вижте колко е красив светът! Изпращам ви Безусловна Божествена Лечебна Любов! Имате много голяма нужда от нея!

 2. Здравейте Ева,
  Шест месеца имах невероянтна връзка с женен мъж, който след като се е колебал 5 години да се разведе, напусна жена си. От тогава престанахме да се разбираме. Аз съм доста сензитивна и на няколко пъти усетих, че има енергийна намеса – откомври, декемри и сега преди 7 дни. Преди месец си лях куршум и излезе страшна гледка, 8 стрели към сърцето. Преди 5 дни пак отидох да ми леят, чувствах се все едно не съм аз. Този път куршумът се разпиля на 7 иглички. Декември открих, че шалът ми е срязан и чак сега се усъмних в това изрязване.
  Вече не съм с този мъж и двамата много страдаме от това и си мисля, че ни е направена магия за раздяла. Възможно ли е да се установи това и дали мога да дойда на място за разваляне.

 3. Привет скъпа Еви и Честит 8март,
  По случайност, или пък подсъзнателно, но целенасочено, или пък може би съдба, но те открих и вярвам, че си моята панацея!
  При мене са може би съвкупност от много и от различно естество проблеми, за много години назад, които са се нагнездили в цялото ми същество и чувствам, че не мога повече да ги храня с тялото си, душата и учат ми. Чувствам все едно, че хиляди паразити смучат бавно, бавно енергията и тялото ми! Вярвам , че ти си човекът , който ще ги изчисти!
  Най големият паразит, който ме яде вече 11 год., е моят съпруг( звучи ми дори странно да го наричам така), който смуче моята жизнена енергия, и често, дали съзнартелно или не, ме тормози психически! Аз съм много силна като характер и присъствие, и зная, че около мене винаги има някаква космическа енергия, която ме пази и ме тика напреде, но не мога да си обясня толкова вече години, защо го търпя и прощавам, или просто подминавам това???? Странното е, че физически при нас има голямо привличане, но комуникация и взаимоотношения са като два магнита, които се отблъскват. Имаме ли направена магия, дали той, дали аз, дали и на двамата като семейство, ти можеш Еви да ми кажеш!
  Аз се казвам П…, 25.09/1965, и от повече от 20 години живея в различни държави, като понастоящем се намирам в Германия. Тука работя като социален асистент, и си грижа за възрастни болни хора, и това пък е нещото, което ми дава страшно много пълнота, щастие и удовлетворение в живота. Обожавам да помагам, и зная че по един или друг начин им давам и зареждам с някаква позитивна енергия, винаги съм в чудесно настроение като им помагам, винаги се смея и шегувам с тях, и като отплата , те просто ме обичат.
  Скъпа Еви, пиши ми! И ако искаш, аз поне искам да ти звънна , за да говориме!
  Целувки
  П…

  • Здравейте, скъпа Пламена! Няма да сте ми първия случай с подобни сериозни енергийни проблеми. Необходимо е да се действа колкото може по-бързо.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.