Ритуал за зачеване на бебе

 

Ритуалът е изключително лесен и високо ефективен.  Над 80 %  успеваемост има с него.  Този ритуал беше тайно направен от една моя клиентка, която вярваше много в силата на магията и ритуалите за разлика от консервативният си съпруг и неговото семейство. Преди това те бяха опитвали много лечения и бяха направили 4 неуспешни инвитро опита. Преди да ми се довери беше изчела абсолютно всички статии в сайта ми и беше изгледала всички видео материали на мои клиенти. Един ден се обади и сподели, че поредното инвитро се е провалило и дойде в уречения ден, който предварително освободих от други посещения.  Сподели, че всичко това трябва да направим тайно от нейните роднини от страна на нейният съпруг, защото те са  елитно семейство от българското общество, което не вярва  на такива като мен.  Те все още не знаят, че тяхното бебче е родено благодарение на този невероятен силен ритуал. И това за мен няма значение, след като има още едно ходещо човече  благодарение на моята работа.  Няма значение дали  си известен,  дали се появяваш на малкия екран и дали вярваш или не, дали имаш финансови възможности или не, има ли проблем , трябва да се решава. Нямам позволение да се снимам с дамата, която вече има бебче  благодарение на  моята работа, защото както вече споменах е публична личност.  Важното е, че  двете знаем тази тайна и се радваме на ново появилият се  човек. 

Ако и вие имате проблем с зачеването на бебе е необходимо първо да се обърнете към специализирани лекари и клиники. Пробвайте абсолютно всичко възможно и чак след това можете да дойдете или да се обадите по телефона  или да го поръчате  напишете мейл.

 

Само днес можете да го поръчате ТУК

https://www.dalgoletie.com/сашка-васева-призна-че-дъщеря-й-е-роден/

6 коментара по “Ритуал за зачеване на бебе

  1. Здравейте, имам едно детенце инвитро и много искам второ. Правих още 2 опита, но нещо все се объркване и до трансфер не се стигна. Вече съм на 45 год. и цикъла ми е нередовен а и партньора ми е възрастен и почти не сме интимни. Въпроса ми е, дали и как мога да забременее и да имам и второ детенце? Това е мечтата ми!

    • Трябва да проведем консултация Деси. Пишете ми в мейла , за да се уточним кога и как да стане.

    • Калина, когато човек има негативни въздействия има проблеми и със зравето. Невъзможността да забременеете е възможно да е от негативни въздействия. Точно перди няколко дни се върнах от една специализация по темата от Китай. Кръстница съм на няколко деца , появили се след моята помощ. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

    • Аз правя първо ясновидство , за да видя от къде идва проблемът и след това се прави нещо. Ако искате точен отговор е необходимо да ме потърсите по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.