МАГИЯ +ДЕПРЕСИЯ

Аз съм Евелина Лютова и съм професионален парапсихолог, емпат и работник на Светлината.

Помагам на хората да узнаят имат ли негативни въздействия, магия, заключен късмет или родово проклятие. Това, което отличава  моята работа е, че  работя по създадена от мен система за енергийна работа базирана на древните  ритуали и  техники за десктрукция на  лошите влияния, така наречените магии, паралелно със  висок клас апаратура, която доказва  пораженията върху човека и до каква степен е  станало това вече факт. Друго, което отличава моята работа  с хората, с които работя , е че винаги идва резултатът рано ил икъсно и  те се радват на щастието и здаревето.

Моята мисия на тази Земя е предопределена още преди да се родя и тя е да се занимавам професионално с това. Моята работа е само и единствено да лекувам тялото и душата на човека, който е поразен от негативните въздействия и злите влияния   от лоши хора към добри хора.  Поради тази причина съдбата ме е насочвала да изучавам древното китайско лечителско изкуство и съвременните методи на парапсихологическо въздействие, което  максимално подобрява  клиентите, които ми се доверят и работят с мен.

Искам да прочетете писмото на моя клиенкта , която имаше депресия.

Ето го и него:

Казвам се Валентина и съм българка , но от 22 г.съм в Дания. Много ми е трудно и от близо година бях в тежка депресия ,без работа и любим човек. Откакто приятелят ми ме напусна баща ми изпращаше пари, за да си плащам наема и да си купувам храна. Гледах в предаването „Споделено с Камелия” Евелина Лютова и нейна клиентка , която разказа какви чудеса е направила дистанционно с нея. Впечатлена от резултатите реших ,че искам и аз по-добър живот. След предаването се обадих на редакторката по телефона и я помолих да ми даде телефона на Евелина Лютова. Свързах се още на същия ден с нея и се уточнихме да се свържем вечерта по скайпа. Евелина ми каза ,че имам проблеми със здравето и, че в момента съм в депресия и че в момента нямам никакви пари. Това беше самата истина . Говорихме много време и решихме да направим Божествения ритуал. Бях готова да платя всякаква цена за моя нов по-добър живот, защото както всички знаем „няма безплатен обяд”. Тя ми изпрати инструкция за подготовка на ритуала. Изпълних с абсолютна точност всичко необходимо. Направихме в определения ден за мен този невероятен Божествен ритуал и на следващия ден наистина се случи ЧУДО! Намерих си работа, излязох от тежката депресия и сега съм много щастлива! Очаквам още моята сродна душа и вярвам , че ще я намеря скоро. Така както обещах на Евелина се отблагодарих финансово веднага след като си получих първата заплата. Сега е добре дошла при мен, защото си взех по-голяма квартира и мога да я приема като скъп гост.
Валентина Дания

Евитерапията е наистина чудодейна. Благодарение на тази лека и приятна лечебна енергия, хората стават по-здрави и щастливи, независимо, че тя работи дистанционно  с по-голямата част от нейните клиенти.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте това десетминутно видео и чудесата, които прави Евелина чрез Евитерапията при костно ставни проблеми:

Ако искаш да видиш какво лекува жената-чудо Евелина можеш да прочетеш повече статии в сайта и особено тази статия:

ЧУДЕСАТА НА ЕВИТЕРАПИЯТА- ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ЛЕКУВАНЕ НА ТРУДНО ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ+ снимки

117 коментара по “МАГИЯ +ДЕПРЕСИЯ

 1. Здравей Евелина може ли и мен да провериш за наличие на магия Иванка Тодорова род.на 09.02 1981

  • Проверката става на лично посещение или разговор по телефона. Моля пишете във формата за контакт , която ще намерите под всяка статия в сайта ми, за да се уточним.

 2. Здравейте. Бих искала да питам имам ли бъдеще с човека до мен. Казвам се Адриана Младенова , родена на 04/11/1987 . Той се казва Аричиу Разван роден на 30/09/1983

  • Случаят Ви е за личен разговор и ако имате желание пишете лично в имейла, който ще намерите под всяка статия в сайта.

 3. След повече от 10 годишна връзка моят приятел ме напусна без основателни причини, заради друга жена, въпреки, че все още ме обича. В момента, въпреки, че има проблеми с другата жена, той е като обсебен от нея. Всичко е много странно и нелогично. Може ли да ми помогнете? Може и магия да е.

  • Да , помагам в тези случай, но човек сам трябва да поръча и да не отлага, както правите вие.

 4. Имам личен тежък проблем..Как да осъществя връзка с вас, да не е скайп,ще си преведа сумата,която дължа към вас .

 5. Здравейте Евелина! Казвам се Таня на 57 години
  Искам да попитам защо не мога да срещна любовта. От много години съм сама. Имала съм връзки, но нищо сериозно. Имах среща с мъж миналия месец, но той повече не ми се обади. Казва се Илиан на 44 години. Имам ли бъдеще с него
  Благодаря предварително.

  • Скъпа Таня, при вас има сериозни енергийни негативни въздействия , за които е добре да говорим лично.

 6. Здравейте,казвам се Елена/06.02.1984/ Искам да поптам наскоро се разведох с мъжа ми,децата нейскат да ме погледнат,настроенили са незнам.Живея с новия си приятел,те мислят,че съм ги оставила заради него,но не е така.Да питам за мене имам депресия,ще се оправя ли? Благодаря Ви

  • Много са тежките проблеми при Вас Елена. Пишете лично писмо в мейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия в сайта. Щ е се наложи лична или дистанционна консултация да проведем с Вас много бързо, защото нямате врме за губене.

 7. Здравейте, Евелина! Разделихме се с бащата на детето ни преди 7 месеца. Той си намери друга жена, въпреки,че винаги е бил против тези неща. Започна да се държи много различно и се скара дори с майка си.Може ли да ми кажете дали има външно вмешателство.

  • Навлизайки в енергийният канал на човека разбирам какъв е проблемът и от къде идва. След това давам съвет как да се разреши проблема. Пишете лично писмо във формата за контакт и ще се разберем кога да се осъществи консултацията с Вас.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.