МАГИЯ +ДЕПРЕСИЯ

Аз съм Евелина Лютова и съм професионален парапсихолог, емпат и работник на Светлината.

Помагам на хората да узнаят имат ли негативни въздействия, магия, заключен късмет или родово проклятие. Това, което отличава  моята работа е, че  работя по създадена от мен система за енергийна работа базирана на древните  ритуали и  техники за десктрукция на  лошите влияния, така наречените магии, паралелно със  висок клас апаратура, която доказва  пораженията върху човека и до каква степен е  станало това вече факт. Друго, което отличава моята работа  с хората, с които работя , е че винаги идва резултатът рано ил икъсно и  те се радват на щастието и здаревето.

Моята мисия на тази Земя е предопределена още преди да се родя и тя е да се занимавам професионално с това. Моята работа е само и единствено да лекувам тялото и душата на човека, който е поразен от негативните въздействия и злите влияния   от лоши хора към добри хора.  Поради тази причина съдбата ме е насочвала да изучавам древното китайско лечителско изкуство и съвременните методи на парапсихологическо въздействие, което  максимално подобрява  клиентите, които ми се доверят и работят с мен.

Искам да прочетете писмото на моя клиенкта , която имаше депресия.

Ето го и него:

Казвам се Валентина и съм българка , но от 22 г.съм в Дания. Много ми е трудно и от близо година бях в тежка депресия ,без работа и любим човек. Откакто приятелят ми ме напусна баща ми изпращаше пари, за да си плащам наема и да си купувам храна. Гледах в предаването „Споделено с Камелия” Евелина Лютова и нейна клиентка , която разказа какви чудеса е направила дистанционно с нея. Впечатлена от резултатите реших ,че искам и аз по-добър живот. След предаването се обадих на редакторката по телефона и я помолих да ми даде телефона на Евелина Лютова. Свързах се още на същия ден с нея и се уточнихме да се свържем вечерта по скайпа. Евелина ми каза ,че имам проблеми със здравето и, че в момента съм в депресия и че в момента нямам никакви пари. Това беше самата истина . Говорихме много време и решихме да направим Божествения ритуал. Бях готова да платя всякаква цена за моя нов по-добър живот, защото както всички знаем „няма безплатен обяд”. Тя ми изпрати инструкция за подготовка на ритуала. Изпълних с абсолютна точност всичко необходимо. Направихме в определения ден за мен този невероятен Божествен ритуал и на следващия ден наистина се случи ЧУДО! Намерих си работа, излязох от тежката депресия и сега съм много щастлива! Очаквам още моята сродна душа и вярвам , че ще я намеря скоро. Така както обещах на Евелина се отблагодарих финансово веднага след като си получих първата заплата. Сега е добре дошла при мен, защото си взех по-голяма квартира и мога да я приема като скъп гост.
Валентина Дания

Евитерапията е наистина чудодейна. Благодарение на тази лека и приятна лечебна енергия, хората стават по-здрави и щастливи, независимо, че тя работи дистанционно  с по-голямата част от нейните клиенти.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте това десетминутно видео и чудесата, които прави Евелина чрез Евитерапията при костно ставни проблеми:

Ако искаш да видиш какво лекува жената-чудо Евелина можеш да прочетеш повече статии в сайта и особено тази статия:

ЧУДЕСАТА НА ЕВИТЕРАПИЯТА- ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ЛЕКУВАНЕ НА ТРУДНО ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ+ снимки


100 коментара по “МАГИЯ +ДЕПРЕСИЯ

 1. Навлизайки в енергийният канал на човека разбирам какъв е проблемът и от къде идва. След това давам съвет как да се разреши проблема. Пишете лично писмо във формата за контакт и ще се разберем кога да се осъществи консултацията с Вас.

 2. Здравейте, Евелина! Разделихме се с бащата на детето ни преди 7 месеца. Той си намери друга жена, въпреки,че винаги е бил против тези неща. Започна да се държи много различно и се скара дори с майка си.Може ли да ми кажете дали има външно вмешателство.

 3. Скъпа Анета, когато човек има подобни проблеми е необходимо да се довери на екперт като мен. Аз ви помолих да се обадите в отвор на Ваш мейл, но вие или не сте отворила мейла ми или е станало нещо друго. Ще се радвам и на Вас да помогна скъпа Анета. За целта ще помоля да ми позвъните на телефон +359 896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч.

 4. Проблемът ви е много сериозен, скъпа Таня. Ако желаете да ви помагам спешно ме потърсете на тел.: 0896 81 55 52 от 14 до 20 ч всеки ден.

 5. Ако има магия или енергиен пороблем и не си вземете мерки ще стане това, което е кодирано от магията. Ако вземете мерки да я разрушите е възможно да се съберете и отново да станете щастливи. Всичко е във вашите ръце. Ако желаете да Ви помогна е необходимо да ме потърсите на тел.: 0896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч . българско време

 6. Николета, ако ви пиша, че ще оздравеете без да си мръднете пръста ще е голяма лъжа. Ако Ви пиша, че ако си вземете мерки ще оздравеете е самата истина. Помагам на хора, които имат желание да ги спася от магии и тежки заболявания породени от тях. Имате ли желание- обадете ми се за да уточним нашите контакти по вашия оздравителен процес. Тел: 0896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч . българско време.

 7. УСЕЩАМ ЧУЖДА НАМЕСА, КОЯТО Е РАЗРУШИЛА МИРЪТ И ХАРМОНИЯТА В СЕМЕЙНИТЕ ВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. НЕОБХОДИМА Е КОРЕКЦИЯ. МОГА ДА СЕ СПРАВЯ С ТОВА САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО САМАТА Вие пожелаете. Позвънете м при желание на тел.: 0896 81 55 52 от 14 до 20 ч българско време.

 8. Здр казвам се Радостина Йорданова родена съм на 08.12.1982 интересуваме дали ли ще се оправят отношенията ни със мъжът ми Костадин Симов роден на 06.03 1984

 9. Здравейте Г-жо Евелина. Казвам се Николета Желева, на 28 години от Добрич. Дата на раждане 24.11. 1992 год. Моля ви, ако имате възможност пишете ми дали ще оздравея. От 1 година бял ден не съм видяла. И все не разбират какво ми е. Моля ви помогнете! Благодаря ви предварително!

 10. Здравейте, ще се съберем ли отново с приятеля ми?

 11. Здравейте – имам малък внук Божидар на 2 години и 10 месеца много пъти сме го забелязвали че гледа в една точка и си говори с някого но днес както си е играел е започнал да плаче по скоро да пищи и да повтаря -Баба падна- избягал е от стаята и не иска да влезе повече в нея.Възможно ли е да се дължи на някаква сила невидима за нас и какво можеме да направиме за да го успокоиме?Благодаря

 12. Имам много главоболие чуствам че ще умра постояно караници неразбирателство тъкмо да се оправим и пак отначало не се разбираме не се свъртат у нас пари не може да правим нищо сякаш парите имат крила и излитят

 13. Нека се чуем лично по въпроса. Мога да помогна. Методите ми са коренно различни и точно паради тази причина имам висока резултатност работата ми с моите клиенти.

 14. С подобни проблеми имам перфектни резултати. Пишете ми в мейла info@dalgoletie.com за повече подробности. Ще помогна.

 15. Здравейте, имам съмнение че мъжът ми ми изневерява.Не съм го хванала но от почти година се промени много.Промени се от както едно семейство си купи къща срещу нас,и той започва да общува със жената.Постоянно говори за нея,интересува се къде ходи.Сутрин става и гледа през прозореца кога ще мине и хиляди подобни неща.За някой може да са дреболии,но за мен не са случайни неща.От 26 години сме заедно и не искам да си загубя семейството. Искам да си върна любовта му към мен.
  Благодаря предварително!

 16. Имах връзка с мъж повече от 5 години. Не знам поради магии ли, друго ли беше, но се разделихме. После бързо пак се събрахме, но онази отново успя да го притегли. Бих желала да се свържем за подробно обясняване на ситуацията.

 17. Да Борислав, имате негативна енергия и магия. Това не се разваля чрез писмо. Пишете ми лично във формата за контакт , за да се видим лично или чуем по телефона.

 18. Здравейте,
  Имам молба към Вас, в случай че има направена магия над мен или моето семейство, можете ли да я развалите, аз се опитвам също така да намеря истинската любов и все не успявам засега, а вече съм на почти 39 години.

  Желая Ви най-вече здраве, щастие, успехи в професионален и личен план, късмет, много поводи за радост и гордост занапред!

  С Уважение,
  Борис Борисов

 19. Има телефон има и имейл . Лесно се свързнва човек с мен, когато ИСКА.

 20. Здравейте.Как мога да се свържа с вас? От няколко месеца имам връзка с мъж,който обичам и който многократно е заявявал своята обич към мен и желанието си да живее с мен,но от известно време нещата не вървят…той се дистанцира.Когато се опитвам да говоря с него за проблема,той ми казва,че всичко е ок и ,че проблемът е само в моята глава…..но усещането ми е,че той иска да приключим връзката.

 21. Моля пишете лично в мейла и поискайте да реализираме разговор или прием.

 22. Здравейте, интересувам се дали имаме направена магия на мен и мъжа ми

  Елвира 06.09.1990
  Емил 20.10.1979
  Благодаря предварително!

 23. Здравейте Илияна! Тези данни са абсолютно недостатъчни. Моля пишете ми на лично съобщение ТУК където може да се свъжем лично и да споделите необходимата информация, която ще даде база са точен отговор на въпросът Ви.

 24. Здравейте
  Моето име е Илина.Преди няколко месеца срещнах човек който много харесвам.Въпросът ми е ще бъда ли щастлива с него?
  Илина -21/03/1989
  Неговото име е Джон-08/09/1967

 25. Пишете ми лично на мейла и ще се свържем за личен разговор.

 26. И аз имам същия проблем какъвто е написан в писмото искам да премахна този грях но как?

 27. За да се открие дали има магия е необходима консултация. Пишете ми във формата за контакт , за да насрочим консултация.

 28. Ако чакате от само себе си да се оправи- няма да се оправи. Трябва да предприемате действия. Мога да помогна . Ако желаете консултация пишете лично в имейла и ще насрочим онлайн консултация.

 29. Здравейте,казвам се Татьяна и съм от Златица,с моят син Сергей-04.04.1973год,не си говорим от близо 8год,съпругата му почина и той доведе друга/Кремена/,направено ли му нещо и се оправят ли нашите отношения?Благодаря!

 30. Да Гинка. С всички клиенти имам контакт и това е задължително. Пишете ми във формата за контакт и ще ви дам коордитани и начин на свързване с мен.

 31. Депресия + неприятни случки е често симптом на негативни въздействия. Пишете ми във формата за контакт и ще се уточним кога да започнем рабата по корекциите.

 32. Депресивните състояния често са в следствие на тежки магии. Пишете ми колкото може по-бързо във форвмата за контакт. Мога да помогна.

 33. izpadam v trevogi bez pre4ini pitam se zawo .molq ako mowete da mi pomognete s savet otkakvo e tova ponqkoga ispitvam mnogo bolezeno glovobolie

 34. Здравейте с приятеля ми който сме заедно вече 3 та година имаме и дете.През Януари на него все беди му се случват всяка година ?

 35. Цвети, пишете ми мейла, който ще намерите във формата за контакт под всяка статия.Заета съм и не желая да оставям тук телефона си. Работя само с определени хора.

 36. Много искам да се свържа с вас Евелина. Може ли телефон за връзка.

 37. Във Вашият случай мога да съм полезна. Резулатти ще има ако следвате стъпките които ви давам. Ако желаете пишете във формата за контакт и ще говорим по въпроса след като назначим ден за разговор.

 38. Здравейте с моят съпруг не сме заедно от 2 месеца почти 3 имаме детенце на 1 гд. Но се разделихме все заради майка му няколко пъти си тръгвам от него тя винаги ни е пречила и все му пълни мозъка с неща и сестра му. Но аз искам той сам да си дойде да ни потърси и изобщо да не ги търси и да ги намрази искам и аз какво му кажа това да прави.. От 4 години сме така 1 месец сме заедно 8 месеца не сме.. Искам просто да не слуша майка си сестра брат и или някой друг искам само мен да слуша и винаги да сме заедно.. И да се обичаме както преди и никога да не ни разделят и никаква магия да не може да ни раздели….

 39. Да, Анелия! Решавам именно лични проблеми. Пишете във формата за контакт на личен мейл и ще помогна.

 40. Здравейте! Може ли да ви попитам за личен проблем. Благодаря.

 41. Права сте Радостина да сестрахувате за живота си. Небходимо е да вземете спешни мерки по въпроса. Пишете ми веднага във формата за контакт и ще поема нещата в свои ръце.

 42. Мила Соня, положението ви е наистина наполовина. Имате още малко време , за да върнете нещата до известна степен в нормите. Побързайте и ще успеете. Ако изчаквате още ден, два – ще бъде късно. Пишете ми във формата за контакт на личен мейл , за да се свържем и решим какво ще правим за вашето добро бъдеще.

 43. Здравейте,
  Казвам се Соня и живея в гр. Петрич. Живея с възрастната си майка, имам брат и пораснала дъщеря. Ивахме семеен бизнес, малко заведение, където всички участвахме с труд. То се намира нв наследствен и за двамата с брат ми имот, на който сме съсобственици, пригежаваме по 1/2 идеална част, но аз и майка ми все още живеем тук, защото това е домът ни, в който сме израснали. От 4-5 години заведението вече не функционира, но не се запазипа и близките ни братски взаимоотношения, охладняхме, отчуждихме се, не си говорим открито и задушевно като преди. Всеки пое по своя път, но този път за всички е осеян с трудности и препятствия. Най странного , което забелязвам, че при всичка нас нищо, което правим или искаме да направим все е наполовина. Аз съм на половин щат от няколко години, брат ми , дъщеря ми – също са в същото положение. Образно казано, въртиме се като в омагьосан кръг, от който няма излизане. Не съм фанатично суеверна, но тази поредица от съвпадения ме кара да си мисля, че има направена магия или негативно влияние върху нас. Моля помогнете, ако това е така! Благодаря предрателно за отделеното време, за вниматието и Вашетосъдействие / ако вече не сме закъснели/!
  Соня Николова Христова 21 / 12 / 1963
  Мирослав Николов Гошев 04 / 09 / 1968 – брат ми
  Емилия Емилова Колева 27 / 02 / 1991 – дъщеря ми

  С уважение!

 44. Здравейте, бих искала да разбера дали имам направена магия за смърт. Затова 2 години не мога да се излекувам . Страхувам се за живота си. Може ли да ми помогнете.

 45. Дали може да се свържем с духът на почиталият Ви мъж? Може би да , може би -не. Всичко зависи дали духът желае. Ако желаете да пробваме е необходимо лично да се свържем. Моля пишете във формата за конакт и ще напарвим разговор по вайбър с камера ако сте далеч от мен.

 46. Здравейте,казвам се Снежанка Стойкова.На 12.09.2020г почина съпругът ми Живко Стойков.Може ли да се свържем с него?

 47. Борислава, искате да сте с Емил завинаги. Това е прекрасно ако е истинска и безусловна любовта Ви. Ако имате необходимата съвместимост – ще бъдете заедно. Ако нямате и 100 мгии да напарвите пак няма да сте. Това, което мога да направя да вас като начало е да проверя дали имате съвместимост и дали по Божий план трябва да сте заедно. Ако е така и има някакви проблеми или пречки ще споделя с Вас дали ще мога да ги премахна за да сте заедно. Ако нямате съвместимост също ще соделя, за да знаете истината такава каквато е. Пък Вие си преценете дали искате моята помощ или не.

 48. Здравейте, Евелина!
  Нуждая се от Вашата помощ и ще Ви пиша в контактната форма!
  Лека вечер!
  Аглика.

 49. Тази услуга- проверка насъвместимост я провеждам лично или във вид на разговор по вайбър с камера. Пишете във формата за контакт , за да уточним кога и как ще сатне това.

 50. Здравей Еви! Изживявам споделена,силна и мечтана любов но е невъзможно да сме заедно.Това ме съсипва!Каквони очаква?Гълъбина род. хх.хх.хххх.г. Йордан род.хх.хх.хххх.г

 51. Нека това стане на личен разговор . Запишете си час за разговор като пуснете личен мейл във формата за контакт.

 52. Искам да разбера дали имам направена магия

 53. Пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 54. Стела, клиентите ми се обаждат на мен, а не аз на клиентите. Имам достатъчно работа Пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 55. Дайте данните в личен мейл към мен. Ще го намерите във формата за конакт.

 56. Здравейте!Как ще протече връзката с мъжа,когото обичам?Ще ме потърси ли и кога?

 57. Molq vi da mi pomognete za edin lubowen problem 089 778 6941 kogato wie udobno obadete mi se

 58. kak da se svarja s vas polojenieto pri nas e mnogo seriozno a vsi4ko zapo4na predi 5 godini do sega sme namerili 2 magii poslednat predi okolo mesec ot togava ne6tata izlqzoha izvan kontrol a jivotta ni se prevarna v ko6mar molq pomognete ni

 59. Може да се свържем. Умишлено не съм оставила телефон, защото работя с хора лично и когато звъни непрестанно телефона не мога да се фокусирам върху проблемите на хората, които са дошли при мен или разговарям с тях по вайбъра. Затова, който има сериозни проблеми и ми пише във формата за контакт установявам връзка с него. Вашия случай е наистина сериозен и затова моля свържете се с мен чрез формата за контакт , за да се свържем по вайбър .

 60. Така дадената от Вас информация говори за животозастрашаваща магия. Моля пишете във формата за контак за да дойде писмото лично в мейла ми и да осъществим бърз контакт.

 61. В момента съм в Кюстендил и мога да Ви пирема ако желаете.

 62. Искам да попитам дали имам някаква много Стара магия. Защото загубих родителите си. И преди години ми казаха че са починали от магия. Но и двамата бяха болни от рак. Оххх със една дума на мен и на брат ми не ни върви никак нито в работата нито в личен план. Имам и още нещо за споделяне но ако може на лични. Не живея в България. И сега в понеделник летя за България. И за това попитах от кой град сте и дали ще можем да се срещнем

 63. Здравейте искам да поговорим. От кой град сте. Ако пойскам да се срещна с вас ще мога ли.

 64. Гинка можем ли да се чуем. Пиша ви от Италия. Живея с приятеля ми 3 години. Той много се промени и се скарахме жестоко. Искам да сме заедно. Не намирам телефон за да се свържа по месенджера или уатсапа.

 65. За да не вървят нещата с някого, означава, че има някакъв проблем. Мога да погледва от близо и ще споделя с вас. Пишете ми на мейла и дайте данни.

 66. Имам връзка с мъж.от известно време нещата не вървят.искам да си го върна обратно.моля за помощ.

 67. Мила Снежана, на деца под 18 г се гледа чрез майката. Затова са необходими Вашите дании, които Ви препоръчвам да споделите по време на нашата десет минутна консултация- ясновидстов. Ако има сериозен проблем ще преминем на по- дълга консулнация, която съответно е и на друга цена. Ако имате наиситна сериозни подозрения е необходимо да действате незабавно. Пишете във формата за контакт.

 68. Това е възможно да бъде в следствие нанегативно въздействие. Пишете ми на лично съобщение в мейла.

 69. Здравейте. Работа но все ниамам пари. Помогнете ми. Какво имам и какво да направи.

 70. Очаквам отговор, нуждая се отчаяно от помоща ти.☹

 71. Добре би било да погледна нещата от близо. Предлагам най- евтиния вариант 10 минутна консултация . За пишете си час за лична среща или разговор по телефона във формата за контакт.

 72. Zdravei Eve.Iskam da te popitam zashto vsihki bolegyvame.i golqmiqt koito e luboххх na ххgod.postoqno e nerven pie mnogo ..Toniххх e malkiq no i na nego ne my varvi ot nikade az sam tqxnata maika postoqnno boledyvam i nqmam nikakvi sili boli me cqloto tqlo.Toniхххх e rod 22:09 19ххg.Lubomir e rod.18:061981g.az sam rod.31:07 19ххg.

 73. Мога да предложа десетминутка консултация. Заявете това желание на контактната форма и ще ви отговаря .

 74. Имаме ли магия в нищо не ни върви

 75. Здравейте мила В… При вас има мощни черни негативни въздействия, които първо трябва да се премахнат и тогава да правим това, което искате Вие. Предлагам ви 10 минутна консултация по телефона око не можете да дойдете при мен лично.Моля пишете лично писмо във формата за контакт и ще утчним каков трябва да се напарви във вашият случай.

 76. Здравейте, мила Евелина.Казвам се В…., родена съм на 16….г. в гр. София.Моля Ви от все сърце,дали бихте ме включили в ритуал за привличане на пари. Надеждата ми е да мога да направя ритуал при Вас за да се махна от къщата в която имам ужасни болки. Надеждата ми е да се преместя някъде където ще мога да намеря сили физически и психически и да почна някаква работа. Тоест да си действам за малка самостоятелна квартира където да се чувствам здравословно по-добре. Валентина.

 77. Здравейте Христина! Моля опишете проблема с имена и дати на раждане в лично писмо на този и-мейл: info@dalgoletie.com

 78. Здравейте Ивелина как мога да се свържа с вас имам здравословни и лични проблеми от доста време обичам един мъж и той също не е безразличен към мем но усещам някаква пречка между нас искам този мъж завинаги и търся помощ но и ме мъчи мисълта да не би той да има друга жена надявам се да ми отговорите. А може ли ваш тел за връзка

 79. Здравейте, Стоян! За да направя проверка наистина дали имате някаква магия се нуждая от повече данни. Моля напишете своето писмо с данните в мейла: info@dalgoletie.com

 80. Здравейте,мисля че имам направена магия за любов и се нуждая от съвет какво да направя.

 81. Помятането без причина е сериозен признак и е абсолютно възможно да е от негативно въздействия. Опишете вашия случай лично в мейла : info@dalgoletie.com

 82. Здравейте, имам няколко въпроса към Вас.незнам
  къде да ги задам.
  С уважение

 83. Има ли на правена магия в нищо неми върви и ще имам ли дете миналата година пометнах беше ми първо дете

 84. В последно време наистина е трудно с бизнеса, но при вас имам усещането, че е от друго проблема. В писмото пишете своите имена и дти на раждане. Ето мейла :
  info@dalgoletie.com

 85. Здравейте, казвам се Соня искам да попитам дали имам направена магия тоест дали има още защото намерих 3 .Имаме семеен бизнес с мъжъ ми но от няколко години става все по зле.Благодаря.

 86. Дарина, това е един от симптомите на черна магия. Но дали е наистина е така е необходимо да направим поне една десет минутна консултация и ще ви кажа. Моля да уточниме тази консултация на този мейл: info@dalgoletie.com Опишете накратко проблема и оставете данни. Ще отговоря.

 87. Здравейте!Казвам се Дарина и съм на 43 години.Искам да ви попитам имам ли направена магия? От много години имам здравословен проблем с който и до ден днешен не мога да се оправя.Всички изследвания, които съм направила до сега са добри.

 88. Това е много сериозен проблем, на който спешно трябва да обърнете внимание мила Алекс.

 89. Здравей те Евелина, ще ви опиша проблема на бързо. Имахме прекрасно семейство но от 2,3,години е нещо не издържащо, караници, безпаричие, аз съм постоянно болна, съпругът ми не иска да си седи в вкъщи постоянно е пиян, с приятели не иска да ме слуша за нищо, престои ми свадба на дъщерями Вяра не знам как ще се справим, той каза да се оправям сама, не знам какво да правя. Моля за помощ.

 90. Здравейте
  Казвам се Теодора и живея в Лондон.
  С приятеля ми се разделихме преди повече от 2м. Той много се промени в последно време, сякаш беше друг човек не можех да го позная. Щяхме да създадем семейство заедно, но нещо много се промени и знам че има магия направена и то силна за да ни разделят.
  Ще можете ли да ми кажете нещо ?
  Моето име е Теодора-10.06.1993
  Неговото е Джорджи-28.06.1996
  Благодаря

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.