Ето какво направи Евелина за мен и как бизнеса ми бързо тръгна напред.

Евелина Лютова наистина привлича късмета и парите у своите клиенти. Виждал съм се с нея по работа само веднъж преди 6-7 години, за кратко.

Тогава стана дума за нейните ритуали за привличане на благополучието. По онова време бях доста дезориентиран и не ми вървеше в нищо. Затова помолих г-жа Лютова за помощ… и тя прие  да ми помогне.

Нещата започнаха да се нареждат като по магически начин. Скоро напуснах работата си във вестник „Врачка“ и започнах свой бизнес. Към днешна дата  имам няколко  сайта и бизнеса ми е на върха. Междувремменно  в семейството ми взаимоотношенията се затоплиха и сега се чувстваме прекрасно! Останал без чорбаджии над главата си, аз вече нямаше защо да си губя времето с глупости. Почувствах прилив на енергия и ме споходи невероятен късмет (е, разбира се, не бива да пренебрегваме и денонощния труд!). Преди също работех почти денонощтно но ефекта беше минимален.

Този подем продължава и днес и не мога да отдавам всичко това само на случайността или пък на скромните ми усилия. Защото преобразяването беше прекрасно!

Препоръчвам на всички объркани и обезверени, които се чудят накъде да тръгнат и си мечтаят мъките един ден да свършат, да се обърнат към Евелина Лютова! Тя знае ключа към благополучието!

Георги Календеров

dav

ЕВИ ти АНГЕЛ ОТ НЕБЕТО

така написа  в писмото си към мен моя  клиентка Margarita Kozareva
Ето нейния текст без корекция:

Пак тръгнаха сълзите и пак въпроса от къде дойде ЕВИ ти АНГЕЛ ОТ НЕБЕТО в моя живот БЛЯГОДАРЯ ти от сърце!  Събудих се и  пак чудо, този съкллет ТОВА стягане в гърдите ги нямаше, почуства една мекота една топлина ЕВИ МОЕТО СЪРЦЕ ИМА ЛЮБОВ  ОБИЧАМ ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ТЕБЕ БОГ ЩЕ МИ ДАДЕ СИЛИ И ФИНАНСИ ЗА ДОБРО ЩЕ изплатя цялата сума  докрай ОБИЧАМ ТЕ

И аз обичам да помагам на хората да постигнат своите мечти и желания. Моите клиенти са само сериозни хора, които желаят да се разделят с негативните въздействия, магиите, родовите проклятия или заключеният им късмет. Не всеки помолил ме за помощ,  се отзовавам. Поемам случай само ако след първия разговор видя, че мога да помогна. Започвайки работа с мой клиент или клиентка  резултатът идва  още с първите дни. Ето това е нещото, което ме кара да работя за хората. Щастлива съм, че съм помогнала на много хора, които са доволни и  тръгнали вече по пътя към своето щастие с моя помощ.

Ако се нуждаете  от мен като експерт  по окултните въпроси и желаете да развалите магията която имате, то вие сте  човекът на когото ще помогна. От мен можете да получите следните услуги:

–      Консултация по вашата тема в рамките на полови час, независимо дали по телефона или на личен прием.

–      Отговор на въпросите ви с абсолютна конкретика.

–      С ваше позволение навлизане в етерния  портал на енергийно ниво на родословието ви за установяване на първоизточника  на проблема.

–      Диагностициране на проблема от метафизична, пара психологична и езотерична гледна точка, с други думи ЯСНОВИДСТВО.

 

–      Давам индивидуален, ясен и конкретен план  стъпка по стъпка за разрешаване  на  проблема ви.

 

–      Ако желаете да го разрешите, защото това е свободен избор,    още при първият ни разговор ще  уточним и конкретизираме условията за това как да стане.

Нещо много важно трябва да знаете. Моите клиенти са само сериозни хора, които наистина искат да разрешат своите проблеми, защото аз създавам чрез моята работа резултати.

Не искам хора, с които  да си говорим с тях сладки приказки.

Моите клиенти са дейни хора, които наистина искат с моя помощ да  дойде в животът им  щастие, спокойствие повишаване на доходите и по- висок стандарт.

 

Ако вие сте такъв тип хора и при проявяване на интерес от ваша страна за такова ясновидство от моя страна към вас, моля оставете коментар под тази статия, пишете  директно в мейла или ме потърсете на телефон:

0896 81 55 52 от 13 до 20 ч.

Когато работя с хора в кабинета си или правя лечебни процедури или ритуали изключвам телефона, затова е необходимо за позвъните пак и пак, докато не ме откриете.

Евелина Лютова

Дълголетие с Евелина- вълшебен живот!

Един коментар по “Ето какво направи Евелина за мен и как бизнеса ми бързо тръгна напред.

  1. Здравей Евелина !Преди време ти бях писала и ти ми отговори като ми каза да изчакам във връзка със започване на една работа.Послушах те и сега разбирам,че си била права.Няма да те занимавам с подробности но искам да ти благодаря.Радвам се ,че има такива хора като теб/въпреки ,че има и такива,които нямат и понятие от това а си правят реклами с цел забогатяване//Благодаря ти пак!
    Натали от София

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.