Съпругата ми се промени необяснимо

Здравейте добри хора!
Днес в рубриката Писмо до една магьосница ще ви запозная с това кратичко писмо на един любящ съпруг.
Ето какво ми написа той в имейла:

Искам да попитам за съпругата си.
От един път се отдръпна от мен необяснимо защо, като я питам за държанието ѝ тя ми казва общо взето неща, които не мисля, че са причина.

Семейството се гради не само любовта на двамата партньори, която е пламнала преди да създадат семейството или партньорската връзка, но и нещо много по- важно.
Това е грижата за другия, уважението към него и даването на свобода на действията.
Ако известно време след сключването на брака или след събирането под един покрив вие забравяте да се обичате, да правите секс с чувства, да се уважавате и подкрепяте, на мястото на тези чувства и действия идват противоположните.
Злоба, омраза, агресия желание за отмъщаване и необходимост да се избяга от този отровна среда.
Много важен аспект в случая е самоконтролът, особено когато трябва да запазите спокойствие, ако партньора ви е ядосан за друг. Бъдете подкрепа вместо да му се ядосате и да продължите започнатия разговор на висок тон. Единия винаги трябва да бъде в подкрепа на другия.
Вместо това често семейните или партньорските двойки продължават да повишават все повече и повече децибелите на разговора и дори може да се стигне до неприятни събития свързани с агресия, обиди, телесни нападки с поражения върху здравето и целостта на човешкото тяло и други неприятни последици.
Гневът и силния тон на гласът не показват сила . Това е белег на слабост.
Онзи, който изгуби самообладание, моментално изпада в неблагоприятната позиция на пораженеца.
А това показва началото на разрушаване на създадената и градена с години хармония.
В тези моменти, когато човек почувства, че е предаден от партньора си , вече липсва любовта, уважението , вниманието, грижата в същия момент човек се обръща на 180 градуса и започва да търси всички тези неща на друго място при друг човек.
Както в случай на този мой клиент, който ме попита в писмото си защо се случват така нещата и защо тя дава неясно обяснение? Ами тя няма смелост да каже че не ѝ харесва вече отношението на нейният мъж към нея, не ѝ харесват грубото отношение, липсата на внимание, ласки, подаръци и всичко онова което е било в началото.
Запомнете добри хора: Задължения в брака няма! Всичко е по желание на двамата. И ако единия забрави да бъде добър, автоматично другия партньор започва да търси своето щастие навън .
В тези случаи няма магия. Има липса са любов и уважение. Не търсете причината навън. Търсете я у себе си и вашето отношение към партньора.
Ако желаете да запазите своя брак или партньорска връзка е необходимо да се върнете назад във времето и да възобновите чувствата и действията си преди брака. След това ги запазете за цял живот и така няма да наложи да търсите чужда помощ.
Разбера ес има случаи в които наистина има причина и външна намеса като магия. На тези хора определено помагам много успешно. Аз съм Евелина и съм създател на програми от Енергийни Практики за Подсъзнателно програмиране в Аспектите на Любовта и Партньорствата.
Предлагам да видите едно кратко видео на моя клиентка , която прави точно тези програми и как мирът и хармонията в семейството ѝ са се възвърнали още в самото начало на програмите.

https://konsultatsiq.gr8.com/

 

 

 

линк към видеото от тази статия:

Телефонен разговор на доволна клиентка от Програмите за подсъзнателна трансформация в аспектите на здравето, любовта и партньорствата.

Научете повече по темите магия в сайта https://www.dalgoletie.com/,
който виждате на екрана или запишете час за консултация на телефон 0896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч.

Прочетете още статията : https://www.facebook.com/zamagiqta/videos/179965163500700

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.