Сърдечно благодаря мила Еви за чудото, което дойде при мен !

Здравей, Еви!

След като говорихме с теб започнаха да се случват с мен чудеса. Първото нещо което ми направи впечатление по време на нашия разговор е, че  ти успя да видиш всеки един проблем в дълбочина все едно  си живяла в мен. Спомена такива подробности, които и мъжът ми не знае дори. Това ме удиви и ме накара а ти повярвам безрезервно. След като ми изпрати  този уникален  електронен амулет за пари  аз го гледах 8 пъти един след друг.  И чудото наистина стана! Преди време  помолих банката кредитор на дома ми да ми разсрочи заема, за да мога да си позволя вноските, които за момента са ми непосилни – казаха ми недвусмислено, че не е в мой интерес защото щяла да ми се качи лихвата и прочие. Невярваща на това твърдение и недоволна от този отговор потърсих други институции. Обиколих всички банки,  за да ми отпуснат кредит, за да мога да си погася една вноска от ипотечен кредит. Ти сама видя по време на нашия разговор,че всички врати бяха заключени за мен.  Нищо от никъде ! Започнах да събирам стотинки по джобовете за хляб. Ти и това го видя.Но вчера,след твоя разговор и осемте прегледа на електронния амулет за пари, който ти ми изпрати, от банката се обадиха и ми казаха , че ще пращат документи, за да ми разсрочат заема и лихвата ще ми падне с 1- 2%- даже ми дадоха документи да попълвам. Това става в 5 часа вечерта.В 6 часа се прибирам у нас и на вратата ми писмо от една банка- специално от директора на банката ,адресирано до мен с написаните ми имена , че като лоялен клиент да преди 3 години,  имат предложение за заем към мен !

Кажи ми  Еви , това не е ли чудо?  Днес попълних искането за заема и се надявам до довечера да имам парите

не вярвах, но започнаха да се подреждат нещата. Всичко това дължа на теб мила Еви! Благодаря ти от сърце!

В. от Варна

6 коментара по “Сърдечно благодаря мила Еви за чудото, което дойде при мен !

  1. Еви, моля помогнете. Дъщеря ми иска да сключи брак с арабин – 13 години по-възрастен. Дайте ви съвет как да постъпя. Моля Ви!

  2. Здравей Мила Еви казвам се Иванка и съм от Пловдив.Преди 6 години пострадах при катастрофа и досига съм направила 10 операции и все още не пога да ходя.Моля те от сърце ако можеш да ми кажеш дали ще се оправя.От 6 години живота ми е пален ад.Тук ми дадоха 123 лева пенсия едва преживявам.Моля те помогни ми.Предстои ми да се явявам на телк за увеличение на прцентите но незнам какво ще се случи.

  3. Здравей Еви. Името ми е Павлина Васкова Иванова – бях Петрова,преди развода. Родена на 18.10.1976г. в Сливен. В момента живея и работя в Гърция. Проблемите ми са много и здравословни,и финансови,и семейни,но на първо място са ми финансовите,понеже съм в чужда държава,а нямам нито работа,нито пари. Въпросът ми е; Защо не мога да си намеря добре платена работа.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.