Ти си моя ментор, моя психолог, лечител моя гуру.

Аз съм една от щастливките докоснала се до тази велика жена- Евелина Лютова. Наричам я Еви , защото тя е човека, който обърна живота ми на 180 градуса. Научих за нея от сайта.

Лили от Радомир

Лили от Радомир

Преди да напиша запитване по имейла прочетох всичко за нея и изгледах всички нейни клиенти. Вярвам,че има такива хора като нея, които помагат на такива като мен, но вече се опарих от нейни колеги и колежки , които ми взеха много пари. Аз в същност съм си виновна , защото никой не ме накара да ходя при тях и да се доверявам. След толкова неуспешни опити вече зная на кого да се доверявам. Всеки изгледан видео материал с нейни клиенти доказваше , че това наистина са реални клиенти, а не наети платени артисти. Гледах и нейни стари предавания пускани някога в телевизии и сега намиращи се в Ютюб . В тях тя даваше накрая на предаванията енергия. Въпреки,че е старо предаването аз протегнах ръце както тя поясняваше и О ЧУДЕСА – аз усетих тази невероятна енергия.
Писах писмо по имейла . Тя ми отговори. После говорихме по скайпа . Започнахме работа по развалянето на моите магии. От лятото на 2012 до януари 2013г правихме специални ритуали. Живота ми се промени и започва да става такъв какъвто го искам. На практика вече сме приключили с основните ритуали. Ние обаче непрекъснато поддържаме връзка по телефона и по скайпа. Скоро не бях влизала в нета , защото имах проблем с компютъра. Когато си го взех от ремонт веднага си
включих скайпа е най-накрая успях да получа едно от клипчета на Еви. Оценявам нейната загриженост и отношение към пациентите ѝ  . Няма друга като нея. Бог ми направи най-добрия подарък който можех да получа. Не знам за друга маг като Еви, която да се интересува и да те подържа в прехода ти към нормалното ти състояние, което е божията воля. Страхотен метод си избрала Еви с теб не изпитвам самота и несигурност в борбата да си върна това, което ми е отредено по съдба. Не се лутам сама в лабиринта на живота ти ме напътстваш. Ти си моя ментор, моя психолог, лечител моя гуру .
Лили Радомир

Ето излъченото предаванане на Евелина Лютова,в което тя в края на предаването тя дава енергия.

6 коментара по “Ти си моя ментор, моя психолог, лечител моя гуру.

  • Мила Денка, тук е място за коментари , а не за отговори. Моля влезте в главната страница и вижте електронната поща , на която да изпратите запитването си моля.
   Евелина Лютова

 1. Здравейте, имам притеснения от сегашната си работа. въпросът мие да продължа ли да работя на сегашната си работа или да си търся нова работа.

  • Здравейте MARIAN! Тук е място за коментари. Моля влезте в главната страница и вижте на кой имейл адрес да напишете своето запитване.Отговорите изпращам лично на Вашата поща.
   Евелина Лютова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.