Биоенерготерапевта Евелина Лютова излекува шиповете на Мими и Развигор

Естрадните любимци Мими Иванова и Развигор Попов от януари 2011г. са като преродени след гостуването си в bbt. Феноменът Евелина Лютова излекува музикантите от шипове по гърба след живото предаване  „Така го правят жените”, което се излъчва всеки делничен ден между 14 и 16 ч. Изпълнителите на хита „Вълкът и седемте козлета” помолиха редакторката да се запознаят  с феномена Евелина Лютова  след тяхното участие в предаването , в което гост беше първо Евелина Лютова.

Срещата се осъществи в кафето на телевизията. Евелина Лютова поговори  с любимците от сцената  около час.Развигор  подари своята книга с автограф. Евелина улови по своя уникален и специфичен начин болежките на Мими и сподели с нея точното място  на болката  по гръбначния стълб и ставите на ръцете. Самата Мими се удиви от абсолютната точност  на показаните проблемни места. Без да се притесняват двете дами  направиха лечебен сеанс с медицинската апаратура на Евелина  в кафето на телевизията. След не повече о 4-5 мин Мими възкликна  как вече нея боли  нито гърба , нито ставите на  ръцете. Апаратчето  е направено за космонавтите на базата на китайската медицина, каквато е учила и самата Евелина. Джаджата автоматично намирала болната точка в тялото и й придавала електронни импулси, които по уникален начин решавали  проблемната област. Мими Иванова се похвали, че веднага е получила облекчение след терапията и си позволи сутляш с канела в ресторанта на сградата, където се помещават студията на bbt и редакцията на „Телеграф”. Шипът на композитора Развигор Попов обаче не бе толкова обострен и той се отърва само с мини процедура. Феномен Евелина е категорична, че с около 20 такива манипулации шиповете се премахват почти напълно. А за цената тя е категорична, че може да ги прави както за без пари, така и за много пари.зависи от проблемите.  Но издаде и една тайна, че вълшебното апаратче е лек за много други болести. След шоуто Мими и Развигор разкриха, че отдавна поддържат приятелски отношения с различни феномени. Един от тях е Кубрат Томов, който е и техен съсед. Певицата покани феномена Евелина Лютова  на един от концертите си и лично Развигор подари ръчно изработен подарък от Мими  пред очите на всички фенове в залата . А по време на концерта , Евелина поднесе  15 лалета , сещате се на коя песен.  След два месеца  Мими  пя хепи бърдей на Евелина по телефона в знак на установеното приятелство. Феноменката прочете с удоволствие книгата на Развигор и  вдъхновена от нея написа текста и самата тя направи клипчето, което  ще видите отдолу.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

http://vbox7.com/play:43caf5f7

Благодарение на това гостуване на  Евелина Лютова в ВВТ  Мими Иванова и Развигор Попопв пожелаха контакт с феномена . : http://vbox7.com/play:5e3672ba0d

Вижте следващото 4 минутно видео за  разрешен случай с високо кръвно чрез Евитерапията  от Евелина Лютова:

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

Един коментар по “Биоенерготерапевта Евелина Лютова излекува шиповете на Мими и Развигор

  1. Г-жо Лютова познавам Евелина от телевизиония екран.Запознат съм нейната дарба да помага на туждаещите се хора.Писах и в Е-поща за заболяването ми.Очаквам да получа отговор.Аз съм възрастен човек и ако ви е възможно направете така,че да почуствам здравословно и финансово по добре.Благодаря ВИ за внимнието.Крум Кунчев -гр.Плевен.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.