ЦЕНАТА на МАГИЯТА

Съдържание:

*Колко струва магията?

*Кой може да направи магия за смърт?

*Идентични ли са човешките  с Природните и *Вселенските закони?

*Как кармата връща магиите.

*Закона за реинкарнацията

*Как да върнем злото изпратено ни от лоши хора.

*Каква е цената  на любовната магия с мензис?

*Злощастна съдба на жена не предприела разваляне на магия  за смърт и фалит.

*Каква е цената на не развалянето  на магия за смърт?

 

Много хора  се интересуват от варианта да подобрят живота си   по лесния начин- да поръчат магия.  Веднага  следва въпросът : „Колко струва?“

Всичко в този свят има цена, но не всичко струва пари.

Кой може да направи магия за смърт?

 Магията може да се направи от всеки човек, независимо дали е  правоспособен магьосник или  нормален човек без тези способности.

Каква е разликата? Разликата е тази, че професионалистът- правоспособният и еродиран и знаещ магьосник знае какво да направи така, че  магията да свърши работата си така както трябва. Какво означава КАКТО ТРЯБВА?

 

Идентични ли са човешките  с Природните и Вселенските закони?

Всичко  живота се движи по някакви правила и закони. Ако човек сбърка и направи грешка в живота  може да бъде осъден от човешкия закон и да му бъде наложена глоба или да го вкарат за определен период от време в затвор.

На земята съществуват други закони – Природните или Вселенските закони. Не са неумолими и безотказни. Ако се сбърка  връщане назад няма. Според тях каквото  си направил на другите – същото това ти се връща, но от други хора.

 

Как кармата връща магиите

Ето тази картинка много добре илюстрира несъзнателните МАГИИ когато правим на другите.  Винаги това което правим ето как ни се връща по същия начин но от други хора. Ние не знаем на кого вредим, когато изхвърляме в чуждия двор боклуците от нашия. Затова понякога се чудим защо ни се случват на нас такива неща.  В тези моменти трябва да  помислим и да  върнем събитията назад и да видим дали някога нещо неволно сме направили на другите и сега да ни се случва нещо подобно в нашият живот?…

Закона за реинкарнацията

Според закона за реинкарнацията  е абсолютно възможно да сме навредили на някого  в предишен живот и сега същия този човек прероден в друго тяло, както и ние преродени в друго тяло, да е дошъл в този живот за да ни тормози.  Сега вече знаейки това е необходимо да го осъзнаем, приемем и по този начин да изчистим кармата си с този човек. Единствено с осъзнаването и ПРИЕМАНЕТО  на събитията и ситуацията ние чистим кармата си с този човек. След това осъзнаване и приемане  вашите взаимоотношения ще бъдат на приятелска, а не на вражеска основа.

Ако не осъзнаем  това, че трябва да приемем нещата такива каквито са  и въпреки всичко искаме по друг начин да действаме, за да „му дадем урок на лошия “, който ни е направил толкова злини, ние правим най-головата грешка  за нас самите. Поръчваме магия , мислейки че  това е най- лесния вариант да се даде справедливост.  ГРЕШКА! Много голяма грешка и неправилен е пътя по който искате да постигнете тази справедливост.

Начина за въдворяване на ред във взаимоотношенията е коренно различен и ако вие сте от тези хора, които искат това да стане по един лесен и лежерен начин  е необходимо да ме потърсите лично като напишете  във формата за контакт  своето желание да ви помогна.

Как да върнем злото изпратено ни от лоши хора

Ако правите връщането  на злото  чрез собствена магия ЦЕНАТА НА ТАЗИ МАГИЯ  понякога може да бъде и с човешки животи на  близки вам хора. Наистина темата е много сериозна. Случвало се е  такива хора да се обръщат към мен да им помагам .

Ще споделя без имена и градове един драстичен случай  от моята практика.

Въпросната дама, носеща името на Христос и имаща се за много вярваща,  прави  сама  магия с мензис,  за да привлече изключително богат бизнесмен с жена и две  пред тинейдърска възраст деца.  Тя  успява и действително богатия мъж без да знае как и защо  се влюбва в нея. Той купува на нейно име  огромна къща  с басейн ИНФИНИТИ  на брега на морето в съседна държава. Тя се премества там и се излежава по цял ден без да прави нищо друго освен да му харчи парите по скъпите молове и  местни курорти. Не живеят заедно, защото той трябва да работи и да изкарва парите, които тя харчи. Той загърбва  семейството си като се премества да  спи в офис сградата  на фирмата. Всяка седмица  в почивните дни е  при нея. През това време тя непрекъснато го захранва и държи в  тази почерняща цял род магия.  Не след дълго  бизнесмена, който е омагьосала е изпаднал в пълен фалит на просперираща фирма с милиони  лева месечни обороти. Не стига това, че той е фалирал, но и  е оставил на улицата стотици хора без заплати. В крайна сметка той  продал  цялото си имущество. Оставил истинското семейство  на улицата. Къщата с басейна в чужбина била на нейно име, но тя не плащала  данъци и режийни и се наложило тя самата да я продаде на безценица. Показа ми снимка подобна на тази.

Наистина била прекрасна къщата и басейна. За мен тя не я заслужаваше особено по начина по който я бе придобила.

Както разбрахте тя самата  направила тази магия с мензис и нищо не трябвало да плаща на някои магьосник да направи   такава уж бяла магия за любов. Но всяка магия си идва с цена.

 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА НЕЙНАТА МАГИЯ НАПАРВЕНА С КРЪВ ОТ МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ?  

Цената, която тя е платила не е измерима с пари, а с нещо много по- важно от парите- човешки животи и загуба на прекрасната къща, за която тя няма никакви заслуги да притежава.

Тя се разделя с фалиралия бизнесмен, защото той повече не може да я издържа. Защо и е такъв мъж? На  въпросната госпожа след раздялата в рамките на година умира внучето на по- малко от 2 години и  след няколко месеца и единствената  и дъщеря.

 

Тя дойде при мен да помогна да си намери  мъж, който да я издържа. Аз влязох в звездният код на нея, дъщеря и, която бе починала скоро и на нейното невръстно починало внуче. Те ми показаха грозната картина сътворена от нея. Разказах какво виждам и ми стана много интересно  с какви очи дойде, защото аз категорично да помагам на човек, който цял живот е рушал чужди съдби.  Не ме беше срам и наистина отказах.

Друг интересен случай за цената  магията

 

Обади ми се по телефона млада жена която  имаше много злощастна  съдба. Оженила се за  прекрасен мъж с голям бизнес. След 4 години  намерила под  дюшека в спалнята си   няколко монети от 5 ст. с дупка в средата  и вързани с червена панделка.

Няколко години  с прекрасният си и любящ мъж не може да имат деца. Направили инвитро  няколко пъти и някак си на 6 път  забременяла. Родило се прекрасно момченче. То непрекъснато било  под неоснователно напрежение. Докато било бебе ревяло непрестанно. Никой не можел да го укроти. Нервите на всички у дома били  опънати до краен предел. Майката на младата жена скоро  била диагностицирана с рак на дясната гърда  и след няколко месеца починала. Бабата на младата жена  след няколко месеца също  са я диагностицирали с рак на дясната гърда и тя починала в рамките на  няколко месеца след дъщеря си. След още няколко месеца  същите симптоми като майка си и баба си получила и дамата, която ми се обади по телефона. Напарили операция , химиотерапия, лъчелечение и всичко в момента било Ок. Аз видях  обаче че не е така както си мисли тя. Споделих за тежкото положение и, че е необходимо да се вземат спешни мерки, защото има  сериозна причина да се притеснява. Самата тя ми показа снимка подобна на тази с пробитите парички вързани с  червена панделка. Обясних  какво представлява и, че е необходимо да се действа много бързо, защото всичко ще продължава да се разрушава. Тя на края на нашия разговор каза, че трябвало да мисли, защото парите за развалянето на негативните въздействия били много. В същност това беше  за нея безболезнен начин да  откаже  моята услуга, макар самата тя да ме бе потърсила.

Още мисли, но  вече нейното семейство

ПЛАТИ ЦЕНАТА,

която в нейния случай е загубените човешки животи и пълния фалит на бизнеса на мъжът й, който скоро и избягал от семейството вече болното  за цял живот дете.  Кка станало това? Майката завела да му сложат на детето от стандартните детски  имунизации и веднага след няколко дни   се е инавалидизирало.  Тя не може да забременее втори път пък няма и от кого.  Мъжът й започнал да страни и си е намерил друга жена. Така брака, бизнеса  и здравето на всеки член на семейството все още е под въздействието на черните негативни въздействия.

За някои хора е много важно да си държат парите в банка или под дюшека,  отколкото да ги използват да подобрят своето здраве, животи щастие.  Те не могат да  преценяват, че една черна магия може да им отнеме възможността да не си изхарчат същите тези пари докато са живи.   Никой от тази земя не е  отнесъл материалните ценности, които е натупал през живота си. Единствено отнасяме своята безусловна любов и добрите човешки ценности и опит.

 

Друг драстичен случай от моята практика.

 

 

Обажда ми се българин работещ в  Холандия. В крайна сметка той не стана мой клиент, защото помисли, че го лъжа за положението му, което е много лошо и не търпи и секунда  отлагане за действия в противовес на черните унищожителни магии насочени към неговото семейство.  Според неговите думи нямал късмет с жените. Всички бягали от него след кратка връзка. Погледнах ситуацията  и видях родово проклятие за прекъсване на рода. На въпросният мъж неговите братя и сестри  по майчина и бащина линия никой нямаше деца въпреки, че бяха на  средна възраст между 25 и 40 години. На този кратък първоначален  разговор предложих на този господин да реализираме дълга консултация – ясновдиство в рамките на 1 час . Тя ще даде яснота за  нещата в дълбочина  от къде идват тези негативи, за да се знае какво точно да се направи за да се реши проблема. Предложиш два варианта на господина: експресен вариант с разговор до 3 дни след изпращане на таксата за услугата или такава за много по малка такса, но за след половин месец разговор. Той избра евтиния вариант. Аз му споделих, че в неговия случай  не бива да се чака и секунда, защото  положението му е толкова лошо и тежко, че няма време. В семейството му видях, че има животозастрашаваща магия, от която поражението е много назряло и аз виждам че ще се случи в скоро време наистина нещо много лошо. Имаше скорошна живото застрашаваща магия и виждах как някой ще си отиде скоро от този свят. Той каза, че всички са живи и здрави и няма такава опасност и ще мисли кога да изпрати  по- малката такса за разговор след половин месец.  Дори ме обвини, че съм го заплашвала, за да взема скъпата такса. Оставих да си мисли какво да прави. Моята практика е само да дам информация и възможности без да притискам хората какво да правят. Това е отговорност и  избор на всеки човек.  На другата сутрин  много рано той ми изпрати видеоклипче направено  от неговия телефон  как реве  на глас и ме моли да се свържем спешно защото неговия баща починал  няколко часа след като сме говорили.  Това клипче, което ще видите е автентично.

След това се свързахме и той попита къде да изпрати евтината такса но да разговаряме експресно.

Разговаряхме експресно макар той да изпрати по-малката такса. Човешко е  ще кажете и аз така  направих. В разговора аз пак изядох л…та.

Припомних неговото обвинение за това, че виждам скорошна кончина на член от семейството. Той разбра, че това, което съм видяла е истина. Казах му още много неща,  които видях и споделих, че трябва да се побърза  И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НЕЗАБАВНА КОРЕКЦИЯ, защото не само ще загубят  още човешки животи, но и   къщи и движимо имущество. Тогава дойде следващото обвинение от негова страна, че много били високи таксите за развалянето на магиите. Може ли да се намали и даже той определи  да се намали на  6 пъти по-малко от моята цена.

Да, високи са  таксите, които спасяват човешки животи, потвърдих аз. Това е така, защото цялата магия или родово проклятие или друго негативно въздействие аз взимам от човека потърпевш от черната магия  и го слагам върху себе си. После го трансформирам в друга енергия и така освобождавам хората от  техните магии. След това аз се налага да се изчиствам. Много често  върху мен се полепват от тези негативи и  е много трудоемко да се изчистя самата аз. Много от моите клиенти са свидетели на такива изчиствания при мен в следствие на техните магии. В подкрепа на това мое изказване искам абсолютно всеки един от вас, който е стигнал до тук да чете да инвестира още малко от своето време и да види точно как го правя аз и какво се случва с мен когато  правя тези  разваляния на магиите.  И точно това е ЦЕНАТА НА РАЗВАЛЯНЕТО НА МАГИЯТА.  Ето и видеото с точното обяснение по въпроса и със снимков материал за позитивите и негативите  от развалянето на магиите.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ето и цената  на една развалена магия  от мен

Получих това писмо буквално перди минути. Написано е от моя клиентка живееща в Германия. Ето какво споделя тя:

Penka Juniel

Днес 7.10.2020.От денят ми с запознанството ми  с  Еви.Аз съм много много добре и напред с нещата.Сега вече аз съм с много добри разсъждения,нее както преди,все нови идеи ми идват всеки ден,с една дума аз нямам оплакване.С твоят амулет за късмет аз имам навсякъде късмет, и сега вече ще чака амулетът за пари.миналата седмица когато си пуснах амулета за пари да слушам и изведнъж вътрешното сиво на амулета се показа синьо за няколко секунди и дисплея на колата също ми се появиха в сини петна така го видях и на работа в  вторник когато забърсвах масите с кърпата и  видях този път отстрани на кърпата  като ми се появи в червено,и аз си казах отваряни се още повече третото око.Преди една година когато си махнах мойте болки от пръстите понеже аз имам ройма артрит сега не болят и ако ме заболят съвсем малко аз вечер като си лягам си държа планинския Кристал в ръцете  и тука мога да спомена че действа ми много хубаво и на другия ден нямам болки в пръстите,също така слагам си планинския Кристал вечер в един литър вода да предстои цяла нощ и на другия ден го изваждам и пия тази вода ,става много хубава водата лека вода,и съм много доволна отпланинските кристалите.Този месец мила Еви имам курс за махалото той е на 24 октомври и заминавам,несе отказвам .С Благодарност на Бог,Аллах,и много благодарности на мойта Еви и Вселената

Писмото не съм редактирала и можете да видите някои грешки. Това е по-маловажно. Тази жена след моята раблота е вече щастлива и това е цената на нейното разваляне на магиите.

Ако Вие сте човек който желае да му помогна  да реши своите проблеми от подобен характер имам изискване.  Ако обвинявате както то направи този млад господин няма да допусна това да се случва повече. Затова искам да се поинтересувате за моите методи на работа по следния начин:

Първо- трябва да прочетете поне няколко статии от моя сайт.

Второ- пишете коментар задължително под тази статия в свободен текст, че имате нужда от премахване, изчистване,  разваляне или както искате се изразете. В коментарите под статията не пишете личните си данни.

Трето- напишете личен мейл до мен, който ще откриете малко по-долу във формата за контакт. Този мейл чета само аз и там можете да си позволите да пуснете снимки имена, дати на раждане , както и да опишете вашия случай  по-подробно. Накрая завършете с информацията какво искате да се случи в животът Ви.

Аз наистина съм много заета, но всеки ден намирам време да вляза в мейла и да отговоря на всеки един пуснал лично запитване.

Ще се радвам да помогна на  всеки.

 

ВНИМАНИЕ:

Ако преценя, че Вашият случай не е за мен и го споделя с Вас, моля не се сърдете. Предпочитам да не си губим времето и средствата взаимно.

Напарвате първата стъпка към вашето щастие като напишете  личен мейл до мен СЕГА.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

5 коментара по “ЦЕНАТА на МАГИЯТА

 1. Може ли да се свържа по телефон с вас ,моля помогнете бившият ми мъж е в болница уж няма нищо от страна на докторите а той е много зле .Възможно ли е да има направена магия

   • Любовна магия за завръщане маиката и сестрата направиха магия за раздяла и се разделиха добър ми и снаха ми имат дете 4 години сестрата е вещица всичко разваля каквото направя да се върне маиката също направена е пълна разруха да ни мрази всички сме блокирани е говори с нас гледа на долу не ни поглежда все едно сме чужди хора направила е с животни с възли пръст огробища от косата и с дрехи омагьосана е от тях да обича само тях мрази ни тя не можеше без синът ми случват е много сложен иапафа всички които ми помагат всичко разваля маниполират я всеки ден тя им вярва мрази го много е сложно никои не успя отказват се неискат.

 2. Здравейте.Резултата от теста ми е 6.Ако трябва да съм честна,до сега никога не съм се замисляла дали е възможно да имам магия,но четейки вашите статии сериозно се замислих.В последно време все по-често ме боли глава,чувствам се без енергия и пряко силите си правя всичко.Отдавам го на една болест,която ми откриха преди 2г.-фибромиалгия.Но някак странно и от нищото започвам да се чувствам зле.С болки по цялото тяло/както когато се разболяваме от грип/пила съм различни хапчета,но нищо не помага.Сякаш тр да мине време/от 2-3дена,до 1-2седмици/и после като чудо,се чувствам сякаш нищо не е било.Лекаря нарече това ми състояние-финромоалгия.Изследванията ми бяха перфектни.За първи път в живота си се замислих,дали пък това не се дължи на нещо друго-може би магия някаква!?Имам и още един /незнам дали наистина е проблем/оставям вие да прецените.С приятеля ми сме заедно от 2г.като от 1. живеем заедно.Той е прекрасен.Добър,всеотдаен ,грижовен…но…ужасно привързан към майка си,която е вдовица от мисля 4-5г.Като цяло нямам против сина да се грижи за майка си/аз също съм мъжка майка/,но при тях нещата са /поне за мен/ненормални.Той ходи на почивки по света с нея,поне по 2пъти в годината.Дори когато стане въпрос за заминаване в бг.той пак се съобразява с нея,а не пита мен дали аз бих искала да си ида или пък двамата.Живеем в град,който е ма 7-8мин от селото,в което тя живее .Ами той ходи по 2 пъти на ден да я вижда.Всеки ден.А тя не е болна жена.Работоспособна и работеща.Пазарува вместо нея.Тя е направила графика си така,че нейния почивен ден да съвпада с неговия.Аз и той нямаме общ почивен ден.В този ден той е изцяло отдаден на нея.Ходи се там,където тя пожелае.И най-странното е че,сега,когато живеем заедно,аз виждам,че тя не го търси./поне докато е в къщи с мен/Не звъни и ме досажда.Но той !!Постоянно я проверява.Звъни да я чуе.Понякога имам усещането,че с единия крак е извън нашето жилище и няма търпение да иди при нея.Сякаш има нужда от нея и нейната енергия.Другото мн странно замен.От парите,които изкарва и дава всеки месец една мн голяма сума,защото те още преди да се запознаем са куполи къща и я изплащат.В нашия апартамент,в който сме под наем той вкарва наравно с мен една и съща сума.Повечето пари отиват при майка му.А тя работи и е мн добре финансово.Миже и сама да си погасява заема за къщата.И когато му казах,че искам ние двамата да си съберем пари и фа си купим наше жилище.Той каза че няма как да стане,защото не му стигали парите.Ако спре да дава тази огромна сума на майка си ,то спокойно можем да помислим по въпроса.Но той дори не иска да говори с нея.Каза че парите които е давал за къщата преди да ме срещне,ще продължи да дава и сега.И това няма никога да се промени.Вече сме 2г заедно.,а аз очаквам да ми направи предложение за брак.Искам да имам някаква стабилност.Но имам чувството,че заради майка си няма да го направи.Аз съм на 44г,а той на 40г.Аз има едно момче от предишен брак,а той до сега никога не е бил женен,нито има деца.Даже до преди да ме срещне,казва че не е имал сериозна връзка от около 10-15г.И това съвпада с времето в,което се е преместил да живее при майка си в Англия.Аз усещам.Знам,че влиянието над него е огромно.Мисля,че и тя го знае.Защото в деня,в който се нанесохме да живеем заедно,тя ми каза:Не мисли,че не те харесвам.Харесвам те!Ако не беше така,вашата връзка отдавна щеше да е приключила.За мен това беше страшно самоуверено и назидателно за мен .Един вид-аз коля,аз беся.Оххй…Ами това е в общи линии.Кажете вие какво мислите.Има ли нещо нередно или не.Извинявам се за дългия пост.Очаквам ви!

  • Здравейте, мила Таня!
   Привидно и от страни погледнато нещата са Ок, но истинското положение е коренно различно и много тревожно. Ако наистина искате да се разреши проблема, моля свържете се с мен чрез контактната форма, за да реализираме онлайн връзка на камера и ще ви споделя какво точно се вижда. Трябват ми и повече данни, но на разговора ще ми ги кажете.Наиситна е много сериозно и трагично бих казала.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.