Черна магия – да или не?

Магия на латински се изписва така: magia,  в същност магията е най- старата наука в света още преди да ес създаде писмеността. Представлява

Обреди и ритуали за предизвикване на желани събития и промени в съзнанието в съответствие с волята. Може да се тълкува също като умение за създаване на желаните ефекти и контролиране на събитията с помощта на действия, ритуали и церемониали, оказващи влияние върху естествените и свръхестествените сили. Под всякаква форма тя представлява за хората нещо мистично и тайнствено.

Въпреки че има много хора, които твърдят, че практикуват магия, до този момент няма доказателство за съществуването на свръхестествени явления. Научните данни сочат, че най-вероятно магията е просто измама.

Владеещите изкуството на магията  се наричали Маги ,което буквално означава Мъдреци. Магът е човек, който осъзнава естествените енергии на Земята, Водата, Огъня, Въздуха и Етера, създавайки своята магия в хармония с цялата природа.

Жреците-Маги в древността използвали магически техники, за да проникнат в дълбоките нива на подсъзнанието. По този начин  предизвикват  промени в съзнанието и в материалния свят. Връзката между подсъзнание и материя се осъществявала посредством енергетизираната воля на Мага. Силите, с които си служи магьосникът може да се насочат както за добро , така и за зло. Зависи от гледната точка.

 

Магията според предназначението си бива:

  1. Бяла магия – използването е подчинено на добри, благородни цели.
  2. Черна магия – чрез магически средства се постигат низки и  зловредни цели.
  3. Сива магия – се прави  за постигане на определено лични цели, насочени към задоволяване на персонални желания и потребности в материалния свят. Тя представлява междинен вариант на Черната и Бялата магия.

Магическите ритуали  ако са изпълнени правилно, постигат своите цели. За добро или зло магията съществува и който пожелае да се случи нещо хубаво или лошо в живота му може да се довери на  посветените в магическата наука и да поръчат това , което пожелаят. Всяко нещо в този живот си има цена . Понякога цената е много висока. Важното е всеки да знае , че всичко в този живот се връща и добро и зло и ако пожелаем зло някому е напълно възможно същото да се върне при поръчителя. Затова бъдете отговорни в исканията си .

Поръчайте бяла ,черна или сива магия  за благополучие , просперитет  и желани събития .

Поръчайте бяла магия на тел: 0900 630 39 вътр. 11

Поръчайте черна магия на тел:00900 630 39 вътр.13 при маг Мортиша

вижте клиенти на Евелина Лютова  решили проблемите си с  черни магии върху семейството им:

 

https://www.youtube.com/watch?v=4sOkoKdU5RY

 

4 коментара по “Черна магия – да или не?

  1. Защо има толкова черна енергия около мен?Аз ли я създавам с моите мисли?Как да се стабилизирам?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.