Черна магия  за смърт от свекърва

Може ли майката на съпругът да прави магия на снахата?

Да. Това е често срещана магия. При мен идват и се обаждат много жени с такива подобни проблеми и повярвайте  магията засяга не само  жената , но и синът на тази, която е дръзнала да прави такива черни магии да умре снахата.

 

Ето един интересен случай от моята практика

Обади ми се добра жена от  Варна със сериозен проблем- магии, които прави нейната свекърва откакто се е омъжила.   От първият си брак тя има  двама големи сина, които също усещат пагубните влияние на черните магии на злата свекърва. Мъжът и в следствие на магиите правени от майка му от 8 години е напълно импотентен и се чувства некомфортно от това. За него е утеха, когато тръгне на плаване за по 6 месеца. Връщайки се на сушата  се чувства некомфортно , защото той обича жена си. Тя – моята клиентка го обича и в никакъв случай не желае да го изостави заради това и да си намери поне любовник.  Синовете на моята клиентка от няколко години не се чувстват психически добре. Не могат да  ходят на работа защото  се чувстват като в капан от депресивните състояния.

Обаждайки ми се  тази дама още първия път  усетих  огромната  душа, която носи и която за съжаление беше пред  финала на живота. Магиите за смърт влияеха на нея, съпругът й и на двамата сина.

Тя беше на ръба на изтощението а единият и син мислеше за самоубийство. Тя заедно със синовете си беше ходила при  много ясновидци и магьосници, но от никъде не бе получила  добър резултат. Напротив нейните синове започнали вече да не вярват  на това че им аистински  ясновидци и магьосници. В следствие на това  те бяха забранили вече да ходи където и да било и при когото и да било. Тя ми се обади тайничко. Препоръчах първоначално 10 минутна консултация. Понеже  аз бях в Кюстендил  а тя  във Варна и нямаше време за чакане, затова изпрати предварително таксата . Случи се че веднага същия ден осъществихме разговора. В мига, в който започнах да влизам в нейно енергийно ниво  ме „блъсна“  черна живото застрашаваща енергия. Видях много чернилка и смърт, които  наближаваха със бързи темпове. Наложи се да направим по- дълга консултация и то експресно. На следващия ден тя изпрати   таксата за експресната дълга консултация и  веднага направихме дългото ясновидство, което по принцип е 1 час. Говорихме повече от час. Установих нещо много страшно, което заплашваше живота на нея, синовете и  мъжът и. Всички в семейството трябваше да приключат земния си път в катастрофа. Това беше кодирано от магията правена  от майката на мъжът и. Часовете  и минутите  се намаляваха на техните животи. Тя реши и веднага започнахме работа за изчистването от тези магии за смърт.  На следващия ден  тя се обади и каза , че до сега все едно е била на война и, че вече много по-леко се чувства. Синовете и мъжът и  все още толкова месеци  не знаят, че ние заедно  правим ритуали по изчистващата програма, която е мой метод на работа.

Програми за енергийно изчистване на магиите.

Факт е че тази моя система  прави наистина чудеса с моите клиенти. Тя има перфектен резултат с всеки мой клиент, който започне  работа с мен и който  завърши тази програма.  Много хора, знаещи или незнаещи  че аз съм помогнала  ходят живи и здрави по тази земя. Сега пък ще  зададете основателно въпроса   за незнаещите хора.

Да прави сте. Когато работя с един човек,  изчистването се  проявява и при всеки член на това семейство. Дори някои от  членовете да са далеч в чужбина или разпръснати по земята, то всички се чувстват добре.

Работя само с вярващи и упорити хора искащи своето щастие.

Да, предпочитам да работя с вярващи в добрия резултат. Мрънкащите и  нетърпеливи хора, които  искат да станат нещата без да си помръднат пръста и всеки ден да ме питат кога ще стане това или онова,  но не изпълняват моите съвети  не са мои клиенти. Имала съм много такива. Сега ценя моето време и ги игнорирам още веднага още при първата 10 минутна консултация.  Пращам ги при  други колеги да им помагат.

Време за мрънкащи и досадни  клиенти нямам.

Затова пък имам много хора на които да помогна и го правя с много безусловна любов, грижа и светлина.

Интересен е факта, че  работейки с добрия и вярващ човек, който е потърпевш на зло или черно влияние или магия   е достатъчно. Дори да не се споменава на невярващите хора в семейството, подобренията и ефектите идват и при тях. Поемам поръчка   за разваляне на магия само и единствено ако съм сигурна, че ще имам успех. Таксите за разваляне на магията е различна за всякого, защото при  всеки клиент положението е  уникално и различно от това на другите.  Някои хора се опитват да свалят от таксата. Такива цигански  пазарлъци не приемам. Енергийната работа и дълъг и  тежък процес, който самата аз преживявам и изчиствам после от себе си. Има някои случаи когато усещам, че аз самата умирам от магиите на клиентите ми.  Много често ми е идвало да се откажа да помагам и това се случва точно в тези моменти, в които аз се чувствам изтощена от тези енергийни изчиствания.

Получавала съм писма в мейла си , че това е било дар Божий и трябвало да го давам даром.

Отговарям на всички които искат безплатно да получат нещо в този живот.

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

Ако някой ви предложи нещо безплатно,  това означава, че вие сте мишка. Моите клиенти са качествени хора , които не се чувстват като мишки, защото искат да си върнат своя качествен живот.

Има много ясновидци и магове,  които ще ви предложат нещо безплатно дори без да ви познават.  Помислете си какво следва по нататък…

Срещала съм попарени клиенти от такива „безплатни“ ритуали на  мургави стари и много млади  15-16 годишни „магове“.

МАГ  означава мъдър човек, знаещ и даващ съвети  и правещ действия, които  дават резултати.

Винаги съм си задавала въпроса  как 15-16 годишната циганка, не знаеща да пише правилно дори и пуснала  безплатна обява  в интернет  как   с лекота е написала пред името си титлата МАГ и има самочувствието че е най- добрата… Учудвам се, че и интелигентни хора се доверяват на такива самозванци.

Аз казвам, че всеки е отговорен за своите действия и има право на избор. Хората, които избират мен да им помагам  са   хора ,които наистина получават това което  искат.

Доказателството

 

А сега искам да прочетете  от снимката и от следващите редове написани във вайбъра, които  получих  от моята клиентка от Варна,  за която прочетохте по-горе. След поредното изчистване  тя пусна снимки  на  резултата  от ритуала ни.  Работата ни е дистанционна. В момента аз се намирам в Пловдив, а тя във Варна. Резултата е прекрасен. Прочетете:

 

Заслугата е на двете ни.

Но най- голямата е на теб, на прекрасната система, която си изработила за изчистването на негативните влияния, на твоето очарователно и подкрепяща присъствие всеки ден вече толкова месеци.

И да благодарим за божията подкрепа във всеки миг от нашия живот !

Обичам те и ти Благодаря!

 

Който желае да му помагам е задължително да прочете във сайта ми поне няколко  статии и да изгледа  няколко видео свидетелства на мои клиенти, с които съм работила и лекувала.  Чак след това моля пишете коментар под някоя статия примерно тази, която четете в момента.

След това напишете  лично съобщение във формата за контакт като опишете в 2-3 изречения за вашия случай и ме помолете за помощ. Ако  реша, че мога да ви помогна ще откликна.

Ако  вследствие на магия здравето ви е увредено и искате  наистина да възстановите здравето си ще ви помоля да посетите сайта ми за здраве. https://evitherapy.com/

Живота и здравето са ценни.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

4 коментара по “ Черна магия  за смърт от свекърва

  1. Здравейте искам да попитам имам ли магия и да ли скоро ще бъдим с моя приятел

  2. Не ми върви в любовта.
    Имах трима мъже и от тримата имам деца,сега съм с четвърти и нещата не вървят,от няколко месеца не се разбираме и май вече си има и любовница.
    Много съм отчаяна.Помогни ми

    • Здравейте, Елена! Има стара българска поговорка: “ ХУБАВИТЕ ЯБЪЛКИ – СВИНЕТЕ ГИ ЯДАТ“ Така е и при вас къпа Елена. Мога да помогна. Пишете ми лично във формата за контакт , за да запиша час за личен пирем или разговор ако сте далеч от мен.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.