Черна магия  за смърт от свекърва

Може ли майката на съпругът да прави магия на снахата?

Да. Това е често срещана магия. При мен идват и се обаждат много жени с такива подобни проблеми и повярвайте  магията засяга не само  жената , но и синът на тази, която е дръзнала да прави такива черни магии да умре снахата.

 

Ето един интересен случай от моята практика

Обади ми се добра жена от  Варна със сериозен проблем- магии, които прави нейната свекърва откакто се е омъжила.   От първият си брак тя има  двама големи сина, които също усещат пагубните влияние на черните магии на злата свекърва. Мъжът и в следствие на магиите правени от майка му от 8 години е напълно импотентен и се чувства некомфортно от това. За него е утеха, когато тръгне на плаване за по 6 месеца. Връщайки се на сушата  се чувства некомфортно , защото той обича жена си. Тя – моята клиентка го обича и в никакъв случай не желае да го изостави заради това и да си намери поне любовник.  Синовете на моята клиентка от няколко години не се чувстват психически добре. Не могат да  ходят на работа защото  се чувстват като в капан от депресивните състояния.

Обаждайки ми се  тази дама още първия път  усетих  огромната  душа, която носи и която за съжаление беше пред  финала на живота. Магиите за смърт влияеха на нея, съпругът й и на двамата сина.

Тя беше на ръба на изтощението а единият и син мислеше за самоубийство. Тя заедно със синовете си беше ходила при  много ясновидци и магьосници, но от никъде не бе получила  добър резултат. Напротив нейните синове започнали вече да не вярват  на това че им аистински  ясновидци и магьосници. В следствие на това  те бяха забранили вече да ходи където и да било и при когото и да било. Тя ми се обади тайничко. Препоръчах първоначално 10 минутна консултация. Понеже  аз бях в Кюстендил  а тя  във Варна и нямаше време за чакане, затова изпрати предварително таксата . Случи се че веднага същия ден осъществихме разговора. В мига, в който започнах да влизам в нейно енергийно ниво  ме „блъсна“  черна живото застрашаваща енергия. Видях много чернилка и смърт, които  наближаваха със бързи темпове. Наложи се да направим по- дълга консултация и то експресно. На следващия ден тя изпрати   таксата за експресната дълга консултация и  веднага направихме дългото ясновидство, което по принцип е 1 час. Говорихме повече от час. Установих нещо много страшно, което заплашваше живота на нея, синовете и  мъжът и. Всички в семейството трябваше да приключат земния си път в катастрофа. Това беше кодирано от магията правена  от майката на мъжът и. Часовете  и минутите  се намаляваха на техните животи. Тя реши и веднага започнахме работа за изчистването от тези магии за смърт.  На следващия ден  тя се обади и каза , че до сега все едно е била на война и, че вече много по-леко се чувства. Синовете и мъжът и  все още толкова месеци  не знаят, че ние заедно  правим ритуали по изчистващата програма, която е мой метод на работа.

Програми за енергийно изчистване на магиите.

Факт е че тази моя система  прави наистина чудеса с моите клиенти. Тя има перфектен резултат с всеки мой клиент, който започне  работа с мен и който  завърши тази програма.  Много хора, знаещи или незнаещи  че аз съм помогнала  ходят живи и здрави по тази земя. Сега пък ще  зададете основателно въпроса   за незнаещите хора.

Да прави сте. Когато работя с един човек,  изчистването се  проявява и при всеки член на това семейство. Дори някои от  членовете да са далеч в чужбина или разпръснати по земята, то всички се чувстват добре.

Работя само с вярващи и упорити хора искащи своето щастие.

Да, предпочитам да работя с вярващи в добрия резултат. Мрънкащите и  нетърпеливи хора, които  искат да станат нещата без да си помръднат пръста и всеки ден да ме питат кога ще стане това или онова,  но не изпълняват моите съвети  не са мои клиенти. Имала съм много такива. Сега ценя моето време и ги игнорирам още веднага още при първата 10 минутна консултация.  Пращам ги при  други колеги да им помагат.

Време за мрънкащи и досадни  клиенти нямам.

Затова пък имам много хора на които да помогна и го правя с много безусловна любов, грижа и светлина.

Интересен е факта, че  работейки с добрия и вярващ човек, който е потърпевш на зло или черно влияние или магия   е достатъчно. Дори да не се споменава на невярващите хора в семейството, подобренията и ефектите идват и при тях. Поемам поръчка   за разваляне на магия само и единствено ако съм сигурна, че ще имам успех. Таксите за разваляне на магията е различна за всякого, защото при  всеки клиент положението е  уникално и различно от това на другите.  Някои хора се опитват да свалят от таксата. Такива цигански  пазарлъци не приемам. Енергийната работа и дълъг и  тежък процес, който самата аз преживявам и изчиствам после от себе си. Има някои случаи когато усещам, че аз самата умирам от магиите на клиентите ми.  Много често ми е идвало да се откажа да помагам и това се случва точно в тези моменти, в които аз се чувствам изтощена от тези енергийни изчиствания.

Получавала съм писма в мейла си , че това е било дар Божий и трябвало да го давам даром.

Отговарям на всички които искат безплатно да получат нещо в този живот.

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

Ако някой ви предложи нещо безплатно,  това означава, че вие сте мишка. Моите клиенти са качествени хора , които не се чувстват като мишки, защото искат да си върнат своя качествен живот.

Има много ясновидци и магове,  които ще ви предложат нещо безплатно дори без да ви познават.  Помислете си какво следва по нататък…

Срещала съм попарени клиенти от такива „безплатни“ ритуали на  мургави стари и много млади  15-16 годишни „магове“.

МАГ  означава мъдър човек, знаещ и даващ съвети  и правещ действия, които  дават резултати.

Винаги съм си задавала въпроса  как 15-16 годишната циганка, не знаеща да пише правилно дори и пуснала  безплатна обява  в интернет  как   с лекота е написала пред името си титлата МАГ и има самочувствието че е най- добрата… Учудвам се, че и интелигентни хора се доверяват на такива самозванци.

Аз казвам, че всеки е отговорен за своите действия и има право на избор. Хората, които избират мен да им помагам  са   хора ,които наистина получават това което  искат.

Доказателството

 

А сега искам да прочетете  от снимката и от следващите редове написани във вайбъра, които  получих  от моята клиентка от Варна,  за която прочетохте по-горе. След поредното изчистване  тя пусна снимки  на  резултата  от ритуала ни.  Работата ни е дистанционна. В момента аз се намирам в Пловдив, а тя във Варна. Резултата е прекрасен. Прочетете:

 

Заслугата е на двете ни.

Но най- голямата е на теб, на прекрасната система, която си изработила за изчистването на негативните влияния, на твоето очарователно и подкрепяща присъствие всеки ден вече толкова месеци.

И да благодарим за божията подкрепа във всеки миг от нашия живот !

Обичам те и ти Благодаря!

 

Който желае да му помагам е задължително да прочете във сайта ми поне няколко  статии и да изгледа  няколко видео свидетелства на мои клиенти, с които съм работила и лекувала.  Чак след това моля пишете коментар под някоя статия примерно тази, която четете в момента.

След това напишете  лично съобщение във формата за контакт като опишете в 2-3 изречения за вашия случай и ме помолете за помощ. Ако  реша, че мога да ви помогна ще откликна.

Ако  вследствие на магия здравето ви е увредено и искате  наистина да възстановите здравето си ще ви помоля да посетите сайта ми за здраве. https://evitherapy.com/

Живота и здравето са ценни.

ЗА ДА БЪДЕТЕ НАИСТИНА ЩАСТЛИВИ

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.